Użytkownik hud_saytext Opublikowano 9 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 Twój Nick: hud_saytext Nick oskarżonego: Browar3D Czas zdarzenia: Dziś IP/SID oskarżonego: "Browar3D" 310 STEAM_0:0:109862897 5 27:02 136 0 Powód skargi: po 1 - 22. Zakaz farmienia expa w jakikolwiek "lewy" sposób (podkładanie się, bug w grze) po 2 18. Zakaz wykorzystywania natywnych bugów gry. Opis sytuacji: Gra zbugowaną klasą na pełnej niewidce na nożu robiąc staty ponad 100/1 , nie wiem od jak dawna tak gra ale takie rzeczy się poprostu zgłaszaczy informuje, lecz gracz tego nie zrobił i denerwuje tym bugiem graczy, wbił się w top3 przy eff. prawie 90%. nie wiem jak to jest ale przy grze w przeciwnej drużynie jest całkowicie niewidzialny a w tej samej drużynie jako tako jest w pełni widoczny, są zdjęcia obczajcie sobię, przedtem klasa miała tylko lekką niewidkę. Dowody (Demko,ssy,świadkowie): ssy- https://www52.zippyshare.com/v/TrxyGAmq/file.html Demko-hltv: https://www38.zippyshare.com/v/t96mqijs/file.html 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Browar3D Opublikowano 9 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 O człowieku tu nawet nie ma czego oglądać widac, ze nowy gracz. Klasa: Ninja Opis:1/3 na natychmiastowe zabicie z kosy, niewidzialność na nożu Żadne z tych podpunktów regulaminu nie złamałem Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 W dniu 9.01.2023 o 20:26, hud_saytext napisał: 22. Zakaz farmienia expa w jakikolwiek "lewy" sposób (podkładanie się, bug w grze) @ Browar3D jak to nie? Ile leveli nabiłeś od wczoraj? Bo coś mi się kojarzy, że miałeś 70 któryś level, a dzisiaj już 110... Ogólnie model vipa gryzł się z ninją z bliżej nieokreślonej przyczyny. Testowałem z @ tak.. inne modele i teraz powinno działać okej. Proszę o info jeśli znowu będzie się to psuć. A ty @ Browar3D ban na dzień. Zamiast zgłosić to lepiej mieć wyjebane i używać buga, ehh. EDIT: Po sprawdzeniu logów widzę, że to było działanie z pełną premedytacją. Ban został zmieniony na perma. 1 1 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi