Torfowisko Torf Opublikowano 10 Stycznia 2023 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 1. Imię: Hubert 2. Wiek: 16 3. Kontakt: steam, FB, forum 4. Twój nick na serwerze: Torf 5. Ile czasu spędzasz na TS3: Zależy od szkoły, ale staram się wbić na TSA, gdy tylko jestem na kompie. 6. Twoje doświadczenie z TS3: Nie posiadałem jeszcze żadnej rangi na tsie, więc brak. Ale z tego co wiem to łatwo to ogarnąć. 7. Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem: Widzę że miejsce się zwolniło, a ostatnio lubię przesiadywać na tsie, więc czemu by nie. 1 2 Odnośnik do komentarza
Premium M4TEO Opublikowano 10 Stycznia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 Wiek + Spędzanie czasu na ts +/- Doświadczenie - +/- jak dla mnie troszeczke mało w argumentach. ale może tyle wystarczy. więc zostawiam głos +/- Edit : Sory ale jednak na nie rekrutacja jest zamknięta. Odnośnik do komentarza
Użytkownik SheriffWiktor Opublikowano 15 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi