Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] -  LAN_CIECHOCINEK2K2

Browar3D

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick: Browar3D
Nick oskarżonego:  LAN_CIECHOCINEK2K2
Powód skargi:  Niesłuszny ban
Opis sytuacji: Otrzymałem bana za "wykorzystywanie bugów"  bo ninja był całkowicie niewidzialny a ja nie miałem świadomości, ze tak byly i ze to bug. Zarzucił mi tez, ze świadomie wykorzystuje bug i tego nawet nie zgłosiłem.

Na ale proszę bardzo 

Temat przez wcześniejsza administracje Rozwiązany przez, co chyba ninja został naprawion i tak ma być

Co do samej ninj kiedyś wypowiadał sie Trivor i z tego co pamiętam pisal, ze na razie tak musi być.

Tak jak widac cała wcześniejsza i obecna administracja prócz LAN_CIECHOCINEK2K2 wiedziała o tym jak działa ninja i nikt inny nie dostał bana tylko ja.
Data i godzina zdarzenia: 10 sty 2023 - 19:18:46
Miejsce zdarzenia: Forum
Dowody:

Coś od siebie: Wcześniejsza administracja surf grała też ninja i byla tak samo niewidzialna  i  jakoś to wszystko było spoko. Nagle ja grałem z 2-3 dni i od razu bum niesłuszny ban.

Po napisaniu Skargi   LAN_CIECHOCINEK2K2 zmienił mi bana z 1 dni na Perma czyli wynika, ze jesli ktoś napisze na tego pana skarge dostaje perma. Chyba czas zabrac dostęp do amx bans

Fakt jes taki, ze jesli to byl bug to ja go nie stworzyłem i grałem wybraną klasa zgodnie z jej opisem 

Napisze w tym poście, bo może administracja nie przeczyta niżej wypowiedzi wypowiedzi

W tym temacie jasno widać, że  Jacek_ss2 miał identyczna sytuacje po czym dostał UB od  LAN_CIECHOCINEK2K2

Cytat

LAN_CIECHOCINEK2K2

Podpisuję się pod tym, klasa jest strasznie zabugowana, jak tam grywałem to też dość często widziałem ninje. Ub

Edytowane przez Browar3D
  • Lubię to! 1
  • Ha ha 1
5 minut temu, Browar3D napisał:

Opis sytuacji: Otrzymałem bana za "wykorzystywanie bugów"  bo ninja był całkowicie niewidzialny a ja nie miałem świadomości, ze tak byly i ze to bug.

7 minut temu, Browar3D napisał:

Temat przez wcześniejsza administracje Rozwiązany przez, co chyba ninja został naprawion i tak ma być

Co do samej ninj kiedyś wypowiadał sie Trivor i z tego co pamiętam pisal, ze na razie tak musi być.

Tak jak widac cała wcześniejsza i obecna administracja prócz LAN_CIECHOCINEK2K2 wiedziała o tym jak działa ninja i nikt inny nie dostał bana tylko ja.

Przecież ty sobie sam zaprzeczyłeś. To w końcu nie miałeś świadomości czy wiedziałeś o tym skoro Trivor tak napisał?

Zapomniałeś też chyba, że starsza wersja serwera była wgrana:

Przecież to w twojej propozycji było napisane.

Dobra, teraz polecimy na grubo. W sumie ta skarga mnie ruszyła do spojrzenia w logi chatu.

Z dnia 9.1 (wczoraj)

image.png

image.png

image.png

Pisało Ci dość dużo osób, że Cię nie widać. Nie wkleiłem wszystkiego, nie widzę takiej potrzeby. 

Do tego demo: http://765645.hltv2.pukawka.pl/hltv-2301090011-surf_green_delux2-1673219460-1673220960.zip

Od 15 minuty stałeś i tylko zabijałeś osoby, które spadały do tzw. klatki.

Podsumujmy. Łamałeś nagmninnie 2 podpunkty regulaminu:

Cytat

17. Zakaz kampienia / Max 3-4 fragi na kampe ! 

22. Zakaz farmienia expa w jakikolwiek "lewy" sposób (podkładanie się, bug w gr)

Do tego dorzucam taryfikator:

Cytat

Utrudnianie gry --> Kick / Ban do 30 min.

"Lewe" farmienie exp'a --> Upomnienie / ban od 5 min do dnia (w skrajnych przypadkach całkowite usunięcie lvl'i)

Działanie na szkodę serwera / forum --> Ban permanentny.

Dlaczego dorzucam "Działanie na szkodę serwera"?

Z pełną premedytacją korzystałeś z tego buga. Gracze wychodzili ze serwera, bo po prostu nie wiedzieli co się dzieje. Do tego kłamiesz w żywe oczy w tej skardze pisząc, że nie byłeś świadomy, że Cię nie widać (powyzsze logi z czatu temu przeczą) jak i na sb, że:

image.png

Na co powyższe również przeczą logi (pierwszy ss) jak i skarga na Ciebie.

Jeszcze dorzucę niezłą hipokryzję z twojej strony:

image.png

Szczególnie ostatnie zdanie.

Tyle ode mnie, resztę zostawiam czerwonym.

• Super 4
  • Użytkownik

Tak jak napisałem zostałem poinformowany ze widać cien czyli ninja nie jest niewidoczny w 100%

image.png.194d42e786b3c6f07b9b3b492c3aa8a9.png

Cytat

W wcześniejszej wersji tez ninja była tak samo

Cytat

"Lewe" farmienie exp'a --> Upomnienie / ban od 5 min do dnia (w skrajnych przypadkach całkowite usunięcie lvl'i)

Ten podpunkt tyczył sie tylko podkładania na respie i walenia w GR ja normalnie zabijałem ludzi a, ze LV tak szybko wbijlem to dzięki misja na 75lv

image.png.a7cb5c1663cecc4bda66f545bd0bcc1d.png

image.png.790dd392b5b03d87cb0b9a15197fe371.png

Nie wiem czego maja świadczyć te SS po to sie gra w cs żeby zabijać tak jak zawsze pisałem było widać nogi wystarczyło dobrze sie przyglądać.

Owa sytuacja z niewidzialnością ninja nie została stworzona przeze mnie. 

Cytat

Przecież ty sobie sam zaprzeczyłeś. To w końcu nie miałeś świadomości czy wiedziałeś o tym skoro Trivor tak napisał?

Nie przeczę sam sobie ninija  niewidzialna, ale nie w 100 procentach

Tak jak pisałem byłem informowany, ze bylo widać nogi i tak uważam, ze ninja nie była w 100% niewidzialna bo niektóre osoby łatwo mnie zabijały.

Tak jak wyżej pisałem cala administracja wiedziała jak działa ninja z modelem vip jak też byl temat (który wyżej podałem) 

Przypomne tylko Opis klay

Klasa: Ninja 

Opis:1/3 na natychmiastowe zabicie z kosy, niewidzialność na nożu

i tak tez jej używałem zgodnie z opisem nie tworząc bugów, a vipa z modelem zakupiłem 2 lata temu jak dziś widziałem ta niewidzialność była związana z modelem vip no, ale chyba nie ja wgrywam modeli na serwer.

Edytowane przez Browar3D
  • Lubię to! 1
W dniu 10.01.2023 o 21:21, Browar3D napisał:

Tak jak napisałem zostałem poinformowany ze widać cien czyli ninja nie jest niewidoczny w 100%

Cień =/= model.

Czyli do kosza.

Ten podpunkt tyczył sie tylko podkładania na respie i walenia w GR ja normalnie zabijałem ludzi a, ze LV tak szybko wbijlem to dzięki misja na 75lv

Nie, "lewy" sposób nie musi być tylko taki. To każdy "nielegalny sposób" m. in. wykorzystywanie bugów.

Nie wiem czego maja świadczyć te SS po to sie gra w cs żeby zabijać tak jak zawsze pisałem było widać nogi wystarczyło dobrze sie przyglądać.

Sam napisałeś, że tylko cień i inne osoby też Ci to pisały. Ponownie cień =/= model. Ciekaw jestem jak mają zobaczyć cień jak jesteś gdzieś w pizdu wysoko.

Owa sytuacja z niewidzialnością ninja nie została stworzona przeze mnie. 

Dobra. Zatrzymajmy się przy tym. Przecież nikt Cię nie osądza o stworzenie tego błędu tylko wykorzystywanie go. Zgłaszałeś kiedyś tam, okej, fajnie, miło. To, że nikomu nie chciało się/nie potrafił naprawić nie znaczy, że możesz go używać.

Swoje zdanie podtrzymuję. Cwaniaka chciałeś zgrać to po prostu teraz musisz to odchorować.

• Super 1
  • Użytkownik

Nadal ty chyba nie rozumiesz opisu klasy Ninja

Klasa: Ninja 

Cytat

Dobra, teraz polecimy na grubo. W sumie ta skarga mnie ruszyła do spojrzenia w logi chatu.

Sam napisałeś skarga cie ruszyła gdzie znalazłeś nic znaczące rozmowy dzięki czemu edytowałeś na Perma. Skarga w prawie bana na ciebie nie powinna wpływać na długość nadanego bana którego już dostałem ale postanowiłeś sam tak naprawdę rozstrzygnąć skargę na siebie edytując bana z 1 dnia na perma.

Opis:1/3 na natychmiastowe zabicie z kosy, niewidzialność na nożu

Tu nie pisze w ilu % klasa ma być niewidzialna czyli skąd taki zwykły gracz ma wiedzieć, że według ciebie ten cien to model.

Klasa ninja była tak niewidzialna od lat. Wcześniejsza administracja czyli kilku opiekunów i support nic od lat nie zrobiła z ninja, a wiedzieli, ze tak jest i sami grali ninja.

Więc jeśli admini grali tak samo ninja jak ja grałem i jakoś nikt nie dostał bana, a ty teraz z zwyklej PODŁOŚCI  o to, ze napisałem odwołanie i skargę na ciebie postanowiłeś szukać bez znaczenia konwersacje w czego wyniku edytowałeś bana z 1 DNIA na Perma. Oczywiście znalazłeś sytuacje gdzie zabiłem więcej osób w jednej kampie za które jest ban 5min.

Cytat

EDIT: Po sprawdzeniu logów widzę, że to było działanie z pełną premedytacją. Ban został zmieniony na perma.

Te SS nic nie świadczą o tym, ze grałem ninja z premedytacija świadczą tylko o tym, ze ninja jest  bardzo niewidzialny.

Cytat

Opublikowano Wtorek o 19:17

Ogólnie model vipa gryzł się z ninją z bliżej nieokreślonej przyczyny.

Testowałem z @  tak.. inne modele i teraz powinno działać okej. Proszę o info jeśli znowu będzie się to psuć.

Widzisz sam sie dopiero dowiedziałeś w wtorek czyli 10.01.2023 ze ninja działał tak przez model VIPA, a mi graczowi który nie mógł tak tego sprawdzić  jak ty walisz PERMA. Sam dopiero w wtorek dowiedziałem, ze niewidzialność była powodem modelu vipa. 

Cytat

A ty @  Browar3D ban na dzień. Zamiast zgłosić to lepiej mieć wyjebane i używać buga, ehh.

Tu przypomnę o kolejnych zarzutach sam nie wiedziałem, że to bug spowodowany modelem, a po zatem temat o działaniu Ninj był  na dodatek rozwiązany 

Cytat

No jak w wcześniejszej wersji był ten sam problem i ten sam model vip no to chyba problem nie zniknął.

Cytat

Swoje zdanie podtrzymuję. Cwaniaka chciałeś zgrać to po prostu teraz musisz to odchorować.

Zastanów sie, co ty tak naprawdę chcesz udowodnić, ze jestem Cwaniakiem ktory dopiero jak ty dowiedział sie, ze ninja jest w takim stopniu niewidzialny w prawie tym samym czasie, co ty. 

Edytowane przez Browar3D
Godzinę temu, Browar3D napisał:

Sam napisałeś skarga cie ruszyła gdzie znalazłeś nic znaczące rozmowy dzięki czemu edytowałeś na Perma. Skarga w prawie bana na ciebie nie powinna wpływać na długość nadanego bana którego już dostałem ale postanowiłeś sam tak naprawdę rozstrzygnąć skargę na siebie edytując bana z 1 dnia na perma.

Co? Mam prawo zmienić długość bana jako ubt, a mam nawet trochę wyższą rangę. Również nie rozumiem co masz na myśli, że sam skargę rozwiązuje. Przecież skarga wisi i ta osoba, która to rozpatrzy to ją przyjmie/odrzuci i wykona odpowiednie działania.

Tu nie pisze w ilu % klasa ma być niewidzialna czyli skąd taki zwykły gracz ma wiedzieć, że według ciebie ten cien to model.

Sam pisałeś kilka razy tutaj na forum, że ninja jest zepsuty.

Nie jesteś świeżakiem na tym serwerze. Osoba, która byłaby nowa na tym serwerze by nie dostała takiej kary, bo rzeczywiscie skąd miała wiedzieć, ale ty, który tu grasz już kupe czasu i wiesz "co i jak" to trochę inna sprawa.

Widzisz sam sie dopiero dowiedziałeś w wtorek czyli 10.01.2023 ze ninja działał tak przez model VIPA, a mi graczowi który nie mógł tak tego sprawdzić  jak ty walisz PERMA. Sam dopiero w wtorek dowiedziałem, ze niewidzialność była powodem modelu vipa. 

Te SS nic nie świadczą o tym, ze grałem ninja z premedytacija świadczą tylko o tym, ze ninja jest  bardzo niewidzialny.

Zastanów sie, co ty tak naprawdę chcesz udowodnić, ze jestem Cwaniakiem ktory dopiero jak ty dowiedział sie, ze ninja jest w takim stopniu niewidzialny w prawie tym samym czasie, co ty. 

No właśnie, dowiedziałeś się na serwerze dość szybko, że coś jest nie tak co widać na tym co pisaliście na czacie. A co zrobiłeś jak się dowiedziałeś? Napierdalałeś aż miło zamiast zgłosić. Co zmienia fakt, że nie wiesz dokładnie dlaczego się tak dzieje? Do tego jeszcze dodać, że wiedziałeś, że ta ninja nie działa dobrze co wskazujesz w odpowiedziach wyżej, np:

Cytat

No jak w wcześniejszej wersji był ten sam problem i ten sam model vip no to chyba problem nie zniknął.

Zgłaszasz, zmieniasz klasę (wątpie, żeby to był dla Ciebie problem jak masz inną klasę jeszcze bardziej wymaxowaną niż tą ninję) i za parę/parenaście h jest to naprawione.

Napiszę Ci prosto, bo dużo rzeczy powielasz z poprzednich swoich postów.

Zachowujesz się jak osoba, która kupiła produkt w promocji, bo ktoś zamiast 100 zł wpisał 10. W regulaminie sklepu jest napisane, że w razie błędów w wystawieniu oferty cofają kupno, a ty i tak obrazisz się na cały świat i obsmarowywujesz ten sklep wszędzie, bo jak to tak. Przecież kupiłeś to jak cofnęli zakup?

Liczę, że zrozumiałeś co chcę Ci przekazać. Dla mnie temat jest rozłożony na części pierwsze i wyjaśniony. Czekam na osobę decyzyjną i zaakceptuję jej decyzję jaka ona by nie była.

• Super 1
  • Użytkownik
Cytat

Sam pisałeś kilka razy tutaj na forum, że ninja jest zepsuty.

Ciekawe gdzie widziałeś coś takiego z chęcią zobaczę

Cytat

Nie jesteś świeżakiem na tym serwerze. Osoba, która byłaby nowa na tym serwerze by nie dostała takiej kary, bo rzeczywiscie skąd miała wiedzieć, ale ty, który tu grasz już kupe czasu i wiesz "co i jak" to trochę inna sprawa.

Czytaj wyze tematy byli Opiekuni i Support Serwera nie wiedzieli dlaczego ten ninja tak działa i teraz probujesz wszystkim wmowic ze ja tyle juz gram i powinienem wiedziec. O tym że problem z ninja dowiedzialem sie tak naprawde od ciebie w dniu w którym podmieniałeś modele czyli w ten wtorek 10.01.2023 chyba bylo to gdzieś sporo po 15:00 (nie pamiętam dokładnie). Po co mam zgłaszać błąd jak już go naprawiłeś. Przestań wmawiać ze wiedziałem wcześniej od ciebie ze ninja z vip modelem to błąd.

Skarga na mnie została napisana  Poniedziałek o 20:26  09.01.2023 czyli jak widac w tamtym momencie nikt nie wiedział, ze niewidzialość ninj na vip byla spowodowana modelem vipa.

Skarga rozpatrzona została Wtorek o 19:18  10.01.2023 czyli już wiedziałeś dlaczego tak to działa. Przypominam ja dowiedziałem tego samego dnia dużo po 15 

Cytat

Osoba, która byłaby nowa na tym serwerze by nie dostała takiej kary, bo rzeczywiscie skąd miała wiedzieć

No to ładnie innej osobie mozna dać mniejszego bana, a mi można od razu walnac perma tylko dlatego, ze już trochę tu gram i jesteś cięty na mnie od dawna i tylko czekałeś na to.

Cytat

No właśnie, dowiedziałeś się na serwerze dość szybko, że coś jest nie tak co widać na tym co pisaliście na czacie. A co zrobiłeś jak się dowiedziałeś? Napierdalałeś aż miło zamiast zgłosić. Co zmienia fakt, że nie wiesz dokładnie dlaczego się tak dzieje? Do tego jeszcze dodać, że wiedziałeś, że ta ninja nie działa dobrze co wskazujesz w odpowiedziach wyżej, np:

Według tamtego czasu ninja działa dobrze,  bo był już temat z ninja ktory został rozwiązany. Dopiero jak ty zmieniłeś model wynikło, ze problem nadal był.

Cytat

Zgłaszasz, zmieniasz klasę (wątpie, żeby to był dla Ciebie problem jak masz inną klasę jeszcze bardziej wymaxowaną niż tą ninję) i za parę/parenaście h jest to naprawione.

Ponownie musze ci tlumaczyć to samo. Problem był zgłoszony ale po twojej interwenci jak widać nie został naprawiony. W temacie "VIP działanie" na koncu jasno pisze TEMAT ZOSTAŁ ROZWIĄZANY więc uznałem, że ninja tak po po prostu tak działa.

Cytat

Napiszę Ci prosto, bo dużo rzeczy powielasz z poprzednich swoich postów.

Zachowujesz się jak osoba, która kupiła produkt w promocji, bo ktoś zamiast 100 zł wpisał 10. W regulaminie sklepu jest napisane, że w razie błędów w wystawieniu oferty cofają kupno, a ty i tak obrazisz się na cały świat i obsmarowywujesz ten sklep wszędzie, bo jak to tak. Przecież kupiłeś to jak cofnęli zakup?

Nie rozumiem tego??? Niczego nie chce cofać 

Napisz mi PW o co ci tu chodziło

Na koniec chce dodać, że gdybym wiedział o danym bugu klasy Ninja z VIP na pewno bym to zgłaszał wielokrotnie, bo niby po co miałbym to ukrywać wiadomo, ze bardzo dobrze radze sobie z gra obojętnie która klasa.

Wszyscy wiedza ile wykrywałem problemów złe działające klasy, zle sformułowany regulamin,  nie działające perki,  problemy z mapami, crus serwera z czym walczyłem na forum i wiadomościach prywatnych od bardzo dawna, jaki i też wiele bardzo dobrych pomysłów. Raczej nikt inny przez lata tyle nie pomógł.

EDIT

W tym temacie jasno widać, że  Jacek_ss2 miał identyczna sytuacje po czym dostał UB od  LAN_CIECHOCINEK2K2

Cytat

LAN_CIECHOCINEK2K2

Podpisuję się pod tym, klasa jest strasznie zabugowana, jak tam grywałem to też dość często widziałem ninje. Ub

Edytowane przez Browar3D
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • Właściciel
Właściciel

Bana skroce ze względu na wcześniejsze zgłaszanie różnych błędów i czynny udział w życiu serwera. Ban jest słuszny skoro sam napisałeś, że inne osoby dostawały krótsze, czyli sam jakoby przyznajesz że krótszy byłby ok. 

Ps. Było wiadome że lanek do ogarniania surfa został przydzielony jakiś czas temu, a ty ten błąd zgłaszales kiedyś, widzac że ktoś inny zajmuje sie serwerem było mu go zgłosić a nie wykorzystywac

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Trivor zablokował(a) ten temat
  • 1 miesiąc temu...
  • Zasłużony

skargaodrzu.png

image.png
:pepehands:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]