Użytkownik∙ Eqasus Opublikowano 10 Stycznia 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 (edytowane) Twój nick: Eqasus Nick oskarżonego: @ jasiekoks Powód skargi: Spamowanie emotkami (nabijanie postów) Opis sytuacji: Spamuje co chwilę emotkami, dosłownie co chwilę (nabijamie postów) Data i godzina zdarzenia: 22:35-6 Miejsce zdarzenia: SB / FORUM Dowody: niżej Coś od siebie: ---Brak--- Zamiast napisać jedną wiadomość z przekazem to znów wymuszasz napisanie więcej niz 1 wiadomości z jednym przekazem. [22:50] - Ewidentne nabijanie wpisów na sb Edytowane 10 Stycznia 2023 przez Eqasus 1 1 1 5 1 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik jasiekoks Opublikowano 10 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 21 minut temu, Eqasus napisał: Spamuje co chwilę emotkami, dosłownie co chwilę (nabijamie postów) to były moje dwie pierwsze emotki więc nie wiem o co ci chodzi. Weź ochłoń troszkę. 1.7 Użytkownik może wysłać maksymalnie 3 wiadomości pod rząd (VIP, Premium, Donator oraz Sponsor 4 wiadomości pod rząd). Skarga do kosza Mega mi zależy na nabijaniu wpisow gdy mam 34 wpisów na SB. 1 aha Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 10 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 Akurat obserwowałem CB. Już dostał dwa warny od ciechocinka za status pod twoim profilem to raz. 23 minuty temu, Eqasus napisał: Spamowanie emotkami (nabijanie postów) To za mało. 2.10 Zabrania się nadmiernego spamowania samymi emotikonami, pisania nagminnie bezsensownych wpisów np. “xd” Nie było nadmiernego spamu emotkami akurat. Natomiast dostanie kolejnego warna jeżeli nadal będzie prowokował. Raczej do przyjęcia (za prowokacje), skoro na miejscu już była osoba z moderacji 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 10 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 4 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi