Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - Ctac

Ctac29

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS: Ctac
Admin banujący: 0.^slajden===1337
Serwer: StrefaSkilla.pl [ONLY DD2 #1] 
Data zdarzenia: 11 sty 2023 - 14:00:32

Opis sytuacji: :lot:
Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl):  Nie mogę skopiować linku
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): https://megawrzuta.pl/download/e9fed9124f9e8c2a79f9d245fe9afdd5.html

• WTF 1
  • Sprawiedliwy

Część rzeczy trochę inaczej na moim povie wyglądała :shrug:.

02:58 - no ten flesz to tak na styku chyba?;
05:52 - tutaj trochę model mnie zmylił, bo niby obok modelu, ale ten hitbox mógł się nie przesunąć;
06:00 - tutaj już się nic nie przesuneło, obok modelu;
09:40 - obok modelu;
09:43 - obok modelu;
11:54 - obok modelu;
12:10 - już dawno go tam nie było, obok modelu;
12:12 - na granicy;
12:48 - hs spóźnionym strzałem, obok modelu;
14:16:60 - obok modelu;
16:57 - na granicy;
18:01 - ?; obok modelu na +forward;

Chopaki zadecydują :Gundma:.

• Dzięki 1
  • Trzymaj się 1

głowa do góry chłopie,
będę zakładał ci pętle

:NotLikeDuck:

• Użytkownik
55 minut temu, -slajdeN napisał:

02:58 - no ten flesz to tak na styku chyba?; = no dostałem 1 flesza  od razu z anarchii, pobiegłem na pamięć do ściany, dostałem drugiego i jak mijał to zacząłem strzelać, a nikt nawet na mnie nie patrzył, bo nie sprawdzili xd 
05:52 - tutaj trochę model mnie zmylił, bo niby obok modelu, ale ten hitbox mógł się nie przesunąć; = nie wiem no, biegł po prostu bokiem i dostał one tapa, nawet na 1/4 idealnie dostał w łeb 
06:00 - tutaj już się nic nie przesuneło, obok modelu; = tu to samo, zaczął biec w jego prawo i powoli zaczynała się animacja, ale dostał kulkę milisekundy wcześniej
09:40 - obok modelu; = dosłownie ta sama sytuacja jak w 06:00, a jeszcze 50% osób na serwerze było zlagowanych, gdzie nawet na demku pisałem żeby ogarnęli lagi, może trochę niekulturalnie ale pisałem x D
09:43 - obok modelu; = nie wiem o co chodzi z tym obok modelu, na 1/4 idealnie 1 kulka leci w głowę, a druga gdzieś obok, no ale był już martwy po pierwszej
11:54 - obok modelu; = tak samo, widać nawet "iskry" z głowy gdy jest celownik centralnie na niej, nie patrzcie kiedy się zaczyna animacja strzału na broni, bo strzał jest zawsze szybszy niż animacja z 22 letniej gry
12:10 - już dawno go tam nie było, obok modelu; = eh no nie wiem, wszystko to samo co wyżej hah 1 kulka nie trafia, drugą poprawiam idealnie w głowę, nawet na 1/4 nie widzę żebym strzelał obok, ale może ślepy jestem
12:12 - na granicy; = tu znowu animacja chodzenia w prawo się zaczęła ale hitbox był jeszcze przed nią, jeżeli wciskasz ciągle A D A D na zmianę to tak jest
12:48 - hs spóźnionym strzałem, obok modelu; = no tu minimalnie obok głowy, ale tak bardzo minimalnie, że tu mogło być wszystko, lagi gracza, lagi moje, serwera, już bez przesady x d
14:16:60 - obok modelu; = no tu zagrałem jak bot patrząc na pierwsze strzały XDD a ostatni one tap po prostu wycelowałem i idealnie weszło, ja nie widzę żeby było obok, serio jakbyśmy oglądali inne demka
16:57 - na granicy; = tu też wycelowane eh
18:01 - ?; obok modelu na +forward; = nie było +foward, robi się kontry zawsze x d była wciskana S'ka przed strzałem, no i tak samo jak  12:48, lekko minimalnie obok może, ale to też, zaczęła się animacja chodzenia w bok

Edytowane przez Ctac29
  • Zasłużony

Zaraz będę w domu także zerknę na to demko. Posta edytuje i wydam werdykt. 

//edit.

2:58 - Zauważyłem tutaj, że na chwilę klikasz "TAB" podczas mleka. Ten kto gra trochę dłużej w te gierkę wie, że mamy po iluś tam sekundach gdy takowy klawisz wciśniemy oczywiście "pół mleko" + na dole ekranu wyświetlił się nick przeciwnika. Także jestem w stanie uwierzyć w to wyjaśnienie. -B 

5:52 - Oglądałem kilkukrotnie w x1/4. Jestem w stanie uwierzyć w to co piszesz wyżej. A dlaczego ?

1 klatka przed killem :

1.png.064d7d63be6a6450b14548177f03d0e3.png

Klatka po killu: 

2.png.410f30244c49d2d9b04212a27e70af2f.png   -B.

6:00 - Nic nadzwyczajnego. -B 

9:40 - wtf? Strzelasz obok głowy zalicza ci killa i celownik nagle znajduję się potem centralnie na głowie przeciwnika gdy rozpoczyna się animacja zabójstwa.

9:43 - Na głowie to u mnie nie było za chiny.  

3.png.b44200f26accf085a094ea823f326a6c.png

11:54 - Tutaj już to wygląda bardziej naturalniej niż dwie poprzednie czasówki. -B 

12:10 - Obok głowy. -B/+B

12:12 - Tutaj clear. -B 

12:48 - -B.

14:16 - Tutaj akurat przylamił trochę. Wyratował się na sam koniec także wszystko na tej granicy normal. -B 

16:57 - W x1/4 normalnie to wygląda celownik na głowie, to siada bania -B 

18:01 - Tutaj to jest w chuj dziwne. Strzelasz tapa zalicza ci killa po czym nagle celownik zmienia swoją pozycję w tą okolice gdzie plus/minus przeciwnik miał swój łeb.

Reasumując jakby się uparł, to na siłę bym tutaj uzbierał trzy +B i piec, bo niektóre akcje na prawdę wyglądają strasznie dziwnie. Mam na myśli te akcję gdzie celownik po zabójstwie nagle zmienia swoją pozycję. (Odruch^^?). Jako, że moja rozpiska i @ -slajdeN  różni się od siebie dość mocno, to myślę, że demko powinien obejrzeć trzeci UBT. 

@ LAN_CIECHOCINEK2K2  / @ Axelek  obejrzyjcie jak będziecie mieć taką możliwość :). 

Edytowane przez Krip
edit/rozpiska
  • Dzięki 2

spacer.pngspacer.png

• Zasłużony

2:58 -B

5:52 Szedł bokiem wiec rozrzut był duży -B

6:00 -B

9:40 W momencie strzału stanąłeś ,a strzał był obok głowy a mimo to siada głowa +B

9:43 Celownik obok głowy +B

11:54 -B

12:10 Obok głowy +B

12:12 -B

14:16 -B

16:57 -B

18:01 Daaleko obok głowy +B

Ban zostaje .

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]