Użytkownik Ctac29 Opublikowano 11 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 Nick z CS: Ctac Admin banujący: 0.^slajden===1337 Serwer: StrefaSkilla.pl [ONLY DD2 #1] Data zdarzenia: 11 sty 2023 - 14:00:32 Opis sytuacji: Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): Nie mogę skopiować linku Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): https://megawrzuta.pl/download/e9fed9124f9e8c2a79f9d245fe9afdd5.html 1 Odnośnik do komentarza
Sprawiedliwy -slajdEN Opublikowano 11 Stycznia 2023 Sprawiedliwy Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 Część rzeczy trochę inaczej na moim povie wyglądała . 02:58 - no ten flesz to tak na styku chyba?; 05:52 - tutaj trochę model mnie zmylił, bo niby obok modelu, ale ten hitbox mógł się nie przesunąć; 06:00 - tutaj już się nic nie przesuneło, obok modelu; 09:40 - obok modelu; 09:43 - obok modelu; 11:54 - obok modelu; 12:10 - już dawno go tam nie było, obok modelu; 12:12 - na granicy; 12:48 - hs spóźnionym strzałem, obok modelu; 14:16:60 - obok modelu; 16:57 - na granicy; 18:01 - ?; obok modelu na +forward; Chopaki zadecydują . 1 1 głowa do góry chłopie, będę zakładał ci pętle Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ctac29 Opublikowano 11 Stycznia 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 (edytowane) 55 minut temu, -slajdeN napisał: 02:58 - no ten flesz to tak na styku chyba?; = no dostałem 1 flesza od razu z anarchii, pobiegłem na pamięć do ściany, dostałem drugiego i jak mijał to zacząłem strzelać, a nikt nawet na mnie nie patrzył, bo nie sprawdzili xd 05:52 - tutaj trochę model mnie zmylił, bo niby obok modelu, ale ten hitbox mógł się nie przesunąć; = nie wiem no, biegł po prostu bokiem i dostał one tapa, nawet na 1/4 idealnie dostał w łeb 06:00 - tutaj już się nic nie przesuneło, obok modelu; = tu to samo, zaczął biec w jego prawo i powoli zaczynała się animacja, ale dostał kulkę milisekundy wcześniej 09:40 - obok modelu; = dosłownie ta sama sytuacja jak w 06:00, a jeszcze 50% osób na serwerze było zlagowanych, gdzie nawet na demku pisałem żeby ogarnęli lagi, może trochę niekulturalnie ale pisałem x D 09:43 - obok modelu; = nie wiem o co chodzi z tym obok modelu, na 1/4 idealnie 1 kulka leci w głowę, a druga gdzieś obok, no ale był już martwy po pierwszej 11:54 - obok modelu; = tak samo, widać nawet "iskry" z głowy gdy jest celownik centralnie na niej, nie patrzcie kiedy się zaczyna animacja strzału na broni, bo strzał jest zawsze szybszy niż animacja z 22 letniej gry 12:10 - już dawno go tam nie było, obok modelu; = eh no nie wiem, wszystko to samo co wyżej hah 1 kulka nie trafia, drugą poprawiam idealnie w głowę, nawet na 1/4 nie widzę żebym strzelał obok, ale może ślepy jestem 12:12 - na granicy; = tu znowu animacja chodzenia w prawo się zaczęła ale hitbox był jeszcze przed nią, jeżeli wciskasz ciągle A D A D na zmianę to tak jest 12:48 - hs spóźnionym strzałem, obok modelu; = no tu minimalnie obok głowy, ale tak bardzo minimalnie, że tu mogło być wszystko, lagi gracza, lagi moje, serwera, już bez przesady x d 14:16:60 - obok modelu; = no tu zagrałem jak bot patrząc na pierwsze strzały XDD a ostatni one tap po prostu wycelowałem i idealnie weszło, ja nie widzę żeby było obok, serio jakbyśmy oglądali inne demka 16:57 - na granicy; = tu też wycelowane eh 18:01 - ?; obok modelu na +forward; = nie było +foward, robi się kontry zawsze x d była wciskana S'ka przed strzałem, no i tak samo jak 12:48, lekko minimalnie obok może, ale to też, zaczęła się animacja chodzenia w bok Edytowane 11 Stycznia 2023 przez Ctac29 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 11 Stycznia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 (edytowane) Zaraz będę w domu także zerknę na to demko. Posta edytuje i wydam werdykt. //edit. 2:58 - Zauważyłem tutaj, że na chwilę klikasz "TAB" podczas mleka. Ten kto gra trochę dłużej w te gierkę wie, że mamy po iluś tam sekundach gdy takowy klawisz wciśniemy oczywiście "pół mleko" + na dole ekranu wyświetlił się nick przeciwnika. Także jestem w stanie uwierzyć w to wyjaśnienie. -B 5:52 - Oglądałem kilkukrotnie w x1/4. Jestem w stanie uwierzyć w to co piszesz wyżej. A dlaczego ? 1 klatka przed killem : Klatka po killu: -B. 6:00 - Nic nadzwyczajnego. -B 9:40 - wtf? Strzelasz obok głowy zalicza ci killa i celownik nagle znajduję się potem centralnie na głowie przeciwnika gdy rozpoczyna się animacja zabójstwa. 9:43 - Na głowie to u mnie nie było za chiny. 11:54 - Tutaj już to wygląda bardziej naturalniej niż dwie poprzednie czasówki. -B 12:10 - Obok głowy. -B/+B 12:12 - Tutaj clear. -B 12:48 - -B. 14:16 - Tutaj akurat przylamił trochę. Wyratował się na sam koniec także wszystko na tej granicy normal. -B 16:57 - W x1/4 normalnie to wygląda celownik na głowie, to siada bania -B 18:01 - Tutaj to jest w chuj dziwne. Strzelasz tapa zalicza ci killa po czym nagle celownik zmienia swoją pozycję w tą okolice gdzie plus/minus przeciwnik miał swój łeb. Reasumując jakby się uparł, to na siłę bym tutaj uzbierał trzy +B i piec, bo niektóre akcje na prawdę wyglądają strasznie dziwnie. Mam na myśli te akcję gdzie celownik po zabójstwie nagle zmienia swoją pozycję. (Odruch^^?). Jako, że moja rozpiska i @ -slajdeN różni się od siebie dość mocno, to myślę, że demko powinien obejrzeć trzeci UBT. @ LAN_CIECHOCINEK2K2 / @ Axelek obejrzyjcie jak będziecie mieć taką możliwość . Edytowane 11 Stycznia 2023 przez Krip edit/rozpiska 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 11 Stycznia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 2:58 -B 5:52 Szedł bokiem wiec rozrzut był duży -B 6:00 -B 9:40 W momencie strzału stanąłeś ,a strzał był obok głowy a mimo to siada głowa +B 9:43 Celownik obok głowy +B 11:54 -B 12:10 Obok głowy +B 12:12 -B 14:16 -B 16:57 -B 18:01 Daaleko obok głowy +B Ban zostaje . 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 11 Stycznia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi