Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - Ctac

Ctac29

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS: Ctac
Admin banujący: 0.^slajden===1337
Serwer: StrefaSkilla.pl [ONLY DD2 #1] 
Data zdarzenia: 11 sty 2023 - 14:00:32

Opis sytuacji: :lot:
Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl):  Nie mogę skopiować linku
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): https://megawrzuta.pl/download/e9fed9124f9e8c2a79f9d245fe9afdd5.html

• WTF 1
  • Sprawiedliwy

Część rzeczy trochę inaczej na moim povie wyglądała :shrug:.

02:58 - no ten flesz to tak na styku chyba?;
05:52 - tutaj trochę model mnie zmylił, bo niby obok modelu, ale ten hitbox mógł się nie przesunąć;
06:00 - tutaj już się nic nie przesuneło, obok modelu;
09:40 - obok modelu;
09:43 - obok modelu;
11:54 - obok modelu;
12:10 - już dawno go tam nie było, obok modelu;
12:12 - na granicy;
12:48 - hs spóźnionym strzałem, obok modelu;
14:16:60 - obok modelu;
16:57 - na granicy;
18:01 - ?; obok modelu na +forward;

Chopaki zadecydują :Gundma:.

• Dzięki 1
  • Trzymaj się 1

głowa do góry chłopie,
będę zakładał ci pętle

:NotLikeDuck:

• Użytkownik
55 minut temu, -slajdeN napisał:

02:58 - no ten flesz to tak na styku chyba?; = no dostałem 1 flesza  od razu z anarchii, pobiegłem na pamięć do ściany, dostałem drugiego i jak mijał to zacząłem strzelać, a nikt nawet na mnie nie patrzył, bo nie sprawdzili xd 
05:52 - tutaj trochę model mnie zmylił, bo niby obok modelu, ale ten hitbox mógł się nie przesunąć; = nie wiem no, biegł po prostu bokiem i dostał one tapa, nawet na 1/4 idealnie dostał w łeb 
06:00 - tutaj już się nic nie przesuneło, obok modelu; = tu to samo, zaczął biec w jego prawo i powoli zaczynała się animacja, ale dostał kulkę milisekundy wcześniej
09:40 - obok modelu; dosłownie ta sama sytuacja jak w 06:00, a jeszcze 50% osób na serwerze było zlagowanych, gdzie nawet na demku pisałem żeby ogarnęli lagi, może trochę niekulturalnie ale pisałem x D
09:43 - obok modelu; = nie wiem o co chodzi z tym obok modelu, na 1/4 idealnie 1 kulka leci w głowę, a druga gdzieś obok, no ale był już martwy po pierwszej
11:54 - obok modelu; = tak samo, widać nawet "iskry" z głowy gdy jest celownik centralnie na niej, nie patrzcie kiedy się zaczyna animacja strzału na broni, bo strzał jest zawsze szybszy niż animacja z 22 letniej gry
12:10 - już dawno go tam nie było, obok modelu; = eh no nie wiem, wszystko to samo co wyżej hah 1 kulka nie trafia, drugą poprawiam idealnie w głowę, nawet na 1/4 nie widzę żebym strzelał obok, ale może ślepy jestem
12:12 - na granicy; = tu znowu animacja chodzenia w prawo się zaczęła ale hitbox był jeszcze przed nią, jeżeli wciskasz ciągle A D A D na zmianę to tak jest
12:48 - hs spóźnionym strzałem, obok modelu; = no tu minimalnie obok głowy, ale tak bardzo minimalnie, że tu mogło być wszystko, lagi gracza, lagi moje, serwera, już bez przesady x d
14:16:60 - obok modelu; = no tu zagrałem jak bot patrząc na pierwsze strzały XDD a ostatni one tap po prostu wycelowałem i idealnie weszło, ja nie widzę żeby było obok, serio jakbyśmy oglądali inne demka
16:57 - na granicy; = tu też wycelowane eh
18:01 - ?; obok modelu na +forward; = nie było +foward, robi się kontry zawsze x d była wciskana S'ka przed strzałem, no i tak samo jak  12:48, lekko minimalnie obok może, ale to też, zaczęła się animacja chodzenia w bok

Edytowane przez Ctac29
  • Zasłużony

Zaraz będę w domu także zerknę na to demko. Posta edytuje i wydam werdykt. 

//edit.

2:58 - Zauważyłem tutaj, że na chwilę klikasz "TAB" podczas mleka. Ten kto gra trochę dłużej w te gierkę wie, że mamy po iluś tam sekundach gdy takowy klawisz wciśniemy oczywiście "pół mleko" + na dole ekranu wyświetlił się nick przeciwnika. Także jestem w stanie uwierzyć w to wyjaśnienie. -B 

5:52 - Oglądałem kilkukrotnie w x1/4. Jestem w stanie uwierzyć w to co piszesz wyżej. A dlaczego ?

1 klatka przed killem :

1.png.064d7d63be6a6450b14548177f03d0e3.png

Klatka po killu: 

2.png.410f30244c49d2d9b04212a27e70af2f.png   -B.

6:00 - Nic nadzwyczajnego. -B 

9:40 - wtf? Strzelasz obok głowy zalicza ci killa i celownik nagle znajduję się potem centralnie na głowie przeciwnika gdy rozpoczyna się animacja zabójstwa.

9:43 - Na głowie to u mnie nie było za chiny.  

3.png.b44200f26accf085a094ea823f326a6c.png

11:54 - Tutaj już to wygląda bardziej naturalniej niż dwie poprzednie czasówki. -B 

12:10 - Obok głowy. -B/+B

12:12 - Tutaj clear. -B 

12:48 - -B.

14:16 - Tutaj akurat przylamił trochę. Wyratował się na sam koniec także wszystko na tej granicy normal. -B 

16:57 - W x1/4 normalnie to wygląda celownik na głowie, to siada bania -B 

18:01 - Tutaj to jest w chuj dziwne. Strzelasz tapa zalicza ci killa po czym nagle celownik zmienia swoją pozycję w tą okolice gdzie plus/minus przeciwnik miał swój łeb.

Reasumując jakby się uparł, to na siłę bym tutaj uzbierał trzy +B i piec, bo niektóre akcje na prawdę wyglądają strasznie dziwnie. Mam na myśli te akcję gdzie celownik po zabójstwie nagle zmienia swoją pozycję. (Odruch^^?). Jako, że moja rozpiska i @ -slajdeN  różni się od siebie dość mocno, to myślę, że demko powinien obejrzeć trzeci UBT. 

@ LAN_CIECHOCINEK2K2  / @ Axelek  obejrzyjcie jak będziecie mieć taką możliwość :)

Edytowane przez Krip
edit/rozpiska
  • Dzięki 2

spacer.pngspacer.png

• Zasłużony

2:58 -B

5:52 Szedł bokiem wiec rozrzut był duży -B

6:00 -B

9:40 W momencie strzału stanąłeś ,a strzał był obok głowy a mimo to siada głowa +B

9:43 Celownik obok głowy +B

11:54 -B

12:10 Obok głowy +B

12:12 -B

14:16 -B

16:57 -B

18:01 Daaleko obok głowy +B

Ban zostaje .

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]