Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE WARN] - czostkowy

czostkowy

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

1. Nick: czostkowy
2. Kto nadał warna: @ Dusia
3. Czas: 11.01.2023
4. Powód:

z góry proszę o staranne przeczytanie całego odwołania

Witam, wczoraj napisałem pochwałę na administratora sieci, ze względu na to że zaimponowała mi w kilku aspektach i chyba zaszło jakieś nieporozumienie, bo dostałem warna a w raz z nim jakiś dziwny feedback odnośnie owej pochwały. Chciałbym się od tego warna odwołać jeśli to możliwe, bo wydaje mi sie że zaszło jakieś nieporozumienie i niestety nie jestem wtajemniczony w konflikt do którego mnie jakimś cudem @ Dusia  wplątała.

2132270091_dusiaodpowiedz.thumb.png.a70c924517185cc03515107e25c6c66d.png

Odnosząc się do zarzutu - na forum nie posiadam aktualnie znajomych, szczególnie jakiś "wyższych"  o których mówi @ Dusia . Zdążyłem jedynie poznać kilku graczy z serwera OM#1 więc no cięzko mi zrozumieć co miała na myśli i odebrałem to całkiem ofensywnie, myśle że nie powinno się tak odzywać do użytkownika forum który jedynie napisał pochwałę, która przez jakieś dziwne domysły, absolutnie nieuargumentowane dowodami, została tak mocno i ofensywnie zripostowana przez nią. Pozwolę sobie dodać że nawet moderator @ vinaif  spropsował wczoraj moją pochwałę i nikt nie odebrał tego "irocznie" poza Tobą @ Dusia  więc troche sama przekształciłaś moją narracje przeciwko sobie, totalnie bez sensu.

5. Dowody/SS:pochwala.thumb.png.53eeceabc84aec59426f2f6027cecb5a.png

Tutaj wkleje również pochwałę, z myślą że zostanie to zwyczajnie przeczytane, tym razem bez dziwnych domysłów w które nie chce być mieszany.
Przykro mi @ Dusia  że tak to odebrałaś, ja z mojej strony tylko dodam że szanuje twoją pracę i zwracam się z uprzejmą prośbą usunięcia warna, bo szkoda mi kaski na forum do którego świeżo dołączyłem, a też nie widzi mi sie reklamowanie sieci, wole pograc na OM#1 .

Pozdrawiam,     czostkowy chłopak:IloveU:

• Lubię to! 1
  • Wow! 2

dyskusja z women :talktowall:

• 4 tygodnie później...
  • Właściciel
Właściciel

przyjete (1).png

• Ha ha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]