Użytkownik∙ czostkowy Opublikowano 11 Stycznia 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 1. Nick: czostkowy 2. Kto nadał warna: @ Dusia 3. Czas: 11.01.2023 4. Powód: z góry proszę o staranne przeczytanie całego odwołania Witam, wczoraj napisałem pochwałę na administratora sieci, ze względu na to że zaimponowała mi w kilku aspektach i chyba zaszło jakieś nieporozumienie, bo dostałem warna a w raz z nim jakiś dziwny feedback odnośnie owej pochwały. Chciałbym się od tego warna odwołać jeśli to możliwe, bo wydaje mi sie że zaszło jakieś nieporozumienie i niestety nie jestem wtajemniczony w konflikt do którego mnie jakimś cudem @ Dusia wplątała. Odnosząc się do zarzutu - na forum nie posiadam aktualnie znajomych, szczególnie jakiś "wyższych" o których mówi @ Dusia . Zdążyłem jedynie poznać kilku graczy z serwera OM#1 więc no cięzko mi zrozumieć co miała na myśli i odebrałem to całkiem ofensywnie, myśle że nie powinno się tak odzywać do użytkownika forum który jedynie napisał pochwałę, która przez jakieś dziwne domysły, absolutnie nieuargumentowane dowodami, została tak mocno i ofensywnie zripostowana przez nią. Pozwolę sobie dodać że nawet moderator @ vinaif spropsował wczoraj moją pochwałę i nikt nie odebrał tego "irocznie" poza Tobą @ Dusia więc troche sama przekształciłaś moją narracje przeciwko sobie, totalnie bez sensu. 5. Dowody/SS: Tutaj wkleje również pochwałę, z myślą że zostanie to zwyczajnie przeczytane, tym razem bez dziwnych domysłów w które nie chce być mieszany. Przykro mi @ Dusia że tak to odebrałaś, ja z mojej strony tylko dodam że szanuje twoją pracę i zwracam się z uprzejmą prośbą usunięcia warna, bo szkoda mi kaski na forum do którego świeżo dołączyłem, a też nie widzi mi sie reklamowanie sieci, wole pograc na OM#1 . Pozdrawiam, czostkowy chłopak 1 2 dyskusja z women Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 6 Lutego 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi