Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE WARN] - czostkowy

czostkowy

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

1. Nick: czostkowy
2. Kto nadał warna: @ Dusia
3. Czas: 11.01.2023
4. Powód:

z góry proszę o staranne przeczytanie całego odwołania

Witam, wczoraj napisałem pochwałę na administratora sieci, ze względu na to że zaimponowała mi w kilku aspektach i chyba zaszło jakieś nieporozumienie, bo dostałem warna a w raz z nim jakiś dziwny feedback odnośnie owej pochwały. Chciałbym się od tego warna odwołać jeśli to możliwe, bo wydaje mi sie że zaszło jakieś nieporozumienie i niestety nie jestem wtajemniczony w konflikt do którego mnie jakimś cudem @ Dusia  wplątała.

2132270091_dusiaodpowiedz.thumb.png.a70c924517185cc03515107e25c6c66d.png

Odnosząc się do zarzutu - na forum nie posiadam aktualnie znajomych, szczególnie jakiś "wyższych"  o których mówi @ Dusia . Zdążyłem jedynie poznać kilku graczy z serwera OM#1 więc no cięzko mi zrozumieć co miała na myśli i odebrałem to całkiem ofensywnie, myśle że nie powinno się tak odzywać do użytkownika forum który jedynie napisał pochwałę, która przez jakieś dziwne domysły, absolutnie nieuargumentowane dowodami, została tak mocno i ofensywnie zripostowana przez nią. Pozwolę sobie dodać że nawet moderator @ vinaif  spropsował wczoraj moją pochwałę i nikt nie odebrał tego "irocznie" poza Tobą @ Dusia  więc troche sama przekształciłaś moją narracje przeciwko sobie, totalnie bez sensu.

5. Dowody/SS:pochwala.thumb.png.53eeceabc84aec59426f2f6027cecb5a.png

Tutaj wkleje również pochwałę, z myślą że zostanie to zwyczajnie przeczytane, tym razem bez dziwnych domysłów w które nie chce być mieszany.
Przykro mi @ Dusia  że tak to odebrałaś, ja z mojej strony tylko dodam że szanuje twoją pracę i zwracam się z uprzejmą prośbą usunięcia warna, bo szkoda mi kaski na forum do którego świeżo dołączyłem, a też nie widzi mi sie reklamowanie sieci, wole pograc na OM#1 .

Pozdrawiam,     czostkowy chłopak:IloveU:

• Lubię to! 1
  • Wow! 2

dyskusja z women :talktowall:

• 4 tygodnie później...
  • Właściciel
Właściciel

przyjete (1).png

• Ha ha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]