Użytkownik Robek Opublikowano 12 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 (edytowane) Nick z CS:RobekLox Admin banujący: ALCM Serwer: cod 201lvl Data zdarzenia: dzisiaj Opis sytuacji: Wszedłem sobie na serwer ponownie po tym jak mi wywaliło csa , wchodzę ponownie do gry i dostaje bana za jakiegoś gracza który grał i chyba miał aktywnego , to nie fair że nowy gracz dostaje bana za kogoś kogo nie zna. Wszystko rozumiem że jeżeli ktoś grał i ma bana to wiadome że będą go banować za aktywne lecz mnie? za co? Dobra już chyba wiem bo jeżeli @ Krip sprawdził że nie mam bana w amxbans czyli pewnie wcześniej miałem podobne ip do tamtego gracza bo innego rozwiązania nie widzę. To ciekawe skoro nie znam tych osób . @ ALCMDZ ty sobie żarty ze mnie robisz? nawet nie znam tych osób a wmawiasz komuś że ja to ktoś inny. Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): http://banycod.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=1706 Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): jak to wstawić bo nie wiem mam tylko z konsoli [COD:MW] Witaj w Modyfikacji Call of Duty stworzonej przez QTM_Peyote [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: ALCMDZ [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.twojastrona.com [AMXBans] Powod: 'AB winrar.' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:754521734' [AMXBans] Twoje IP: '#' [AMXBans] =============================================== Edytowane 12 Stycznia 2023 przez Robek IP 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 12 Stycznia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 (edytowane) Sprawdziłem w bansie i na nick/steam_id/IP widnieje tylko ten jeden ban. @ ALCMDZ Wypowiedz się. //. Logi nie kłamią. Ban zostaje. /cl. Edytowane 12 Stycznia 2023 przez Krip edit Odnośnik do komentarza
Użytkownik ALCMDZ Opublikowano 12 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 1 minutę temu, Krip napisał: Sprawdziłem w bansie i na nick/steam_id/IP widnieje tylko ten jeden ban. @ ALCMDZ Wypowiedz się. Hej @ Krip sprawdzilem logi. Wyszło, że to Winrar. wczesniej NieMaToJakMelanz oraz Cyk. Jedna i ta sama osoba. Wszystko się zgadza. 2 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 12 Stycznia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi