Premium _sss_ Opublikowano 12 Stycznia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 1. Twój nick: sadge 2. Co chcesz zmienić: limit na pompy 3. Dlaczego chcesz to zmienić: nie raz cały serwer gra tymi pompami i się nie da wyjść z respa bo ct rashuje każda pozycji i trochę to irytuje. Wiec uważam ze lepiej by było założyć jakieś ograniczenie na kupno tych broni 4. Link do pluginu (opcjonalnie): - 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik mati Opublikowano 13 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 @ Admin CS:GO ONLY MIRAGE #1 oraz gracze z serwera zapraszam do wypowiedzi. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka `Paulinaa. Opublikowano 14 Stycznia 2023 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 Czym się różni rushowanie z pompami od tego z inną bronią? Jeżeli tak bardzo jest to uciążliwe to bardziej trafna byłaby propozycja z antyrushem, a nie limitem na pompy. Mi nie przeszkadza jak cały serwer gra sobie pompami 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik szmela Opublikowano 14 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 Hejt na pompy jest ale jak siedzę na serwie to te rushe z pompami zdarzają się dość rzadko (wiadomo nie jestem 24/7 ale w tym czasie kiedy jestem to mało kiedy grają ciągle pompami). Nie jestem ani na tak, ani na nie ale skłaniałbym się żeby zostawić tak jak jest. Zmniejszymy limit na pompy to zaraz zacznie się pisanie o innych broniach XD Odnośnik do komentarza
Użytkownik RaIzOxX Opublikowano 14 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 to co zaraz może limit na kałachy zrobicie xDDDD 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik mati Opublikowano 14 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 9 godzin temu, szmela napisał: Zmniejszymy limit na pompy to zaraz zacznie się pisanie o innych broniach Limit na pompy skończyłby się tak, że gracze znaleźliby jakąś inną broń i ciągle z nią grali, przez co dalej byłby płacz o bronie, dlatego propozycje odrzucam. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik mati Opublikowano 14 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi