Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[PROPOZYCJA] - AWP_DD2

Erev.'

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Twój nick: KakaKola.`
2. Co chcesz zmienić: Zamiana SVIP'a na VIP'a w godzinach 22.00-7.00
3. Dlaczego chcesz to zmienić: Wiem, że już taka propozycja została rzucona, ale jak widać stoi w martwym punkcie. A więc do rzeczy... Jak już zapewne kilka osób zauważyło po godzinie 22.00 z normalnego DD2 robi się awp_DD2 - awp jest tyle, że serwer momentami staje się agrywalny. Każdy stanie jak słup soli i tylko ładuję z tego awp, niektórzy dosłownie wrastają na zielonym albo po prostu robią sobie tam drzemkę co rundę. Dlatego może warto by sobie wziąć pod uwagę tę opcję z zamianą SVIP na VIP i coś z tym zrobić? SVIP mógłby zostać dla tych, którzy mają go po prostu wykupionego, bo być może to też zwiększyło by jakieś wpływy na serwer, jeśli by komuś tak bardzo na nim zależało. Samo posiadanie Steama też nie powinno premiować do tego, żeby ludzie dostawałi free SVIP'a. Oczywiście całość jest do dyskusji z graczami i adminami z DD2 - żeby ten "kłopot" jakoś jednak rozwiązać, bo jak mówię takie co rundowe kampienie z AWP odbiera radość z gry. Jest rzekomo jakiś limit, który moim zdaniem za bardzo nie pomaga. 
4. Link do pluginu (opcjonalnie):

• Lubię to! 4
  • WTF 1
  • Użytkownik

moim zdaniem to nie do konca wina ilosci osob z awp a bardziej tych osob co nie stosują sie do regulaminu serwera. Jest napisane ze  np spawn do 1:30 etc..  a niektorzy przy samym respie z awp rozbijają sobie obóz i siedza do 0:50 czy 0:30. i uwazaja ze kampienie przed anarchią ktora jest raptem 5 krokow od respa tt jest ok i juz mogą sobie tam siedzec do konca mapy bo przeciez są przy anarchi (mimo ze ta jest doslownie 5 krokow od ich spawnu)

po prostu osoby takie powinny dostawac kicka lub bana albo po prostu zaostrzyc regulamin dla druzyny, ktora ma cele. Mam namysli wypunktowanie poniektorych miejsc czasówkami. Tak jak w przypadku spawna tt ,ktory jest do 1:30, mysle ze wtedy te osoby z awp juz by byly zmuszone bardziej mobilnie grac niz siedziec i byc wlepionym w gale przez cala runde, po czym na ostatnie 20 sekund sie ruszyc.. no ale przeciez nie byli na spawnie xd, wiec teoretycznie mają racje, dlatego fajnie gdyby  niektore miejsca bardziej wypunktowac jesli chodzi o limit czasowy, do ktorego trzeba by sie dostosowac. ps caly czas tutaj pisze o osobach, ktore graja w  druzynie, ktora ma cele jakby ktos nie wiedzial :P

ps to tylko moje zdanie na ten temat :D

Edytowane przez affum
  • Lubię to! 1
  • Stały Bywalec

Jestem na TAK :)

ExVS-EuWYBE4qax.thumb.jpg.3db2019bb9fc1c60983c287bef45c9de.jpg

• Użytkownik

Jestem na tak, lecz też można dodać plugin który umożliwi zabranie tylko 3 lub więcej awp w rundzie.

• Lubię to! 1
  • Sponsor
SPONSOR

Jestem na NIE - ponieważ co to ma do rzeczy że ktoś gra awp? każdy ma prawo grać dowolną bronią która występuje w tej grze. Limit został nałożony przez   Trivor  - "5 max awp i wlacza zakaz calkowity na awp kiedy druzyna wygra powyzej 6 rund z rzedu(po przegranej wylacza)". Będzie to głupota aby zmienić SVIPA na VIPA., ja tutaj bym bardziej patrzył na kampienie na respie, na ciemni, przed górnym trupem a także kampienie za ciemnią, ponieważ skutkuje to niczym. Też fajnie by było jakgby , też nie którzy admini byli po nocach jeżeli to możliwe i banowali graczy/ nie odwalali maniany... za to kampienie,  bo totalnie nie przestrzegają tych zasad a pozniej są kłótnie, obrazy po przez czat, jest to nie potrzebne a zarazem niszczy to rozgrywkę.

Pzdr. :peepoCIGAR:

Edytowane przez MaChinE**DiabliK******BIG
  • Lubię to! 2
  • Ha ha 2

F59qQPh.gif.d5abfd58052e8642e5cfbffee124db7f.gif

🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany.
🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀
Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥

• Użytkownik∙

Jak jest taki śmieszny limit z tym awp to autoszmate odblokujcie, co to jest że po 5 osób na team z awp lata X-D albo tarcze od razu niech będą to jeszcze gorzej sie bedzie grało

Edytowane przez Krulewicz
  • WTF 1
  • 1 miesiąc temu...
  • Właściciel
Właściciel

propprzyj.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]