Użytkownik shady Opublikowano 14 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 (edytowane) 1. Imię: Bartek 2.Twój nick na serwerze: shady 3. Aktualny wiek: 15 (po mutacji) 4. Czas spędzony na serwerze (Link do G T): https://www.gametracker.com/player/shady/137.74.7.15:30025/ 5. W jakich godzinach grasz?: różnie ale najczęściej po południu/wieczorem 6. Znajomość SourceModa [0/10]?: 7 7. Czy posiadałeś/aś już kiedyś Admina?: Tak ,miałem admina ma M/C i OM3 ( jeszcze jak był on Andrzeja) 8. Byłeś/aś kiedyś karany/na na StrefieSkilla ?: Dostałem warna za wypowiedź o Eqasusie ale został on "odpracowany" 9. Kilka argumentów (min. 3), dlaczego właśnie Ty powinieneś/powinnaś posiadać tę funkcję?: Jestem dość rozpoznawaną osobą na serwerze, ze swoich cech mogę nadmienić, że jestem charyzmatyczną, rozsądną, kulturalną osobą z poczuciem humoru, z dystansem do siebie oraz raczej luźnym podejściem do życia jak i rozmówców. Nierzadko zdarzały się sytuacje, gdy podczas "mniej aktywnych" godzin spokojnego pykania brakowało administratora na serwerze, więc zdecydowałem się na złożenie podania w celu utrzymania jak najwyższego komfortu rozgrywki dla pozostałych graczy. Co więcej: -mam duże doświadczenie w roli admina + dobrze znam komendy source mode'a -jestem osobą komunikatywną i mam dobry kontakt z administracją / graczami serwera -jako admin na m/c oraz om3 nie było na mnie żadnych (przyjętych) skarg -od czasu do czasu moge wspomagać serwer finansowo -posiadam spore doświadczenie w cs'ie - łącznie około 4k godzin ( na różnych kontach) -lubię spędzać wolny czas na graniu w cs'a wiec na luzie bym mógł spędzac sporo z niego na "pilnowanie" serwera/graczy 10. Oświadczam, że posiadam Steam z grą Counter-Strike: Global Offensive ze statusem PRIME: TAK 11. Twój link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/27910163637281 12. Twój Steam ID: STEAM_0:0:466688819 Edytowane 14 Stycznia 2023 przez shady 🥱🥱🥱 Odnośnik do komentarza
Premium M4TEO Opublikowano 14 Stycznia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 Cześć +/-Wiek - Gt (jak mozesz byc rozpoznawalny jak masz na gt 1000 min ?) - Podanie + Argumenty +Sm Wsumie rónoważą się plusy i minusy, więc na Okres Próbny, aby sprawdzić czy będziesz aktywny 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik NEDWHITE Opublikowano 14 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 +gt +wiek +sm +doświadczenie +/- kultura Jestem na tak bo administracji na tym serwerze nie ma prawie wcale :) 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik mati Opublikowano 14 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 @ Admin CS:GO ONLY MIRAGE #1 zapraszam do wypowiedzi 1 Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 14 Stycznia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 (edytowane) -gt (nie ma nawet wymaganych 20h) +/- wiek -kultura (całkiem niedawno mnie publicznie obrażałeś na serwerze) +sm +doświadczenie Jestem na NIE Nabij godziny i popraw kulturę a wtedy może będziesz miał jakieś szanse Edytowane 14 Stycznia 2023 przez Sadgee 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik szmela Opublikowano 14 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 Siema - GT, byś musiał posiedzieć jeszcze trochę na serwerze +Doświadczenie i znajomość SM Generalnie wydajesz się w miarę ogarnięta osobą, admini się przydadzą bo nie jest nas dużo. Staraj się też ludzi nie wyzywać bo czasem się zdarza XD 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik mati Opublikowano 15 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 Mimo twojego stażu na serwerze i minut, okres próbny dwa tygodnie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik mati Opublikowano 15 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi