TenZBanem Opublikowano 16 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 Nick z CS: Frag eXecutors | Amator Admin banujący: sl4jd3n Serwer: CodMod Data zdarzenia: 13.01.2023 - 23:54:15 Opis sytuacji: No walsnie Opis zdażenia.... Od czego tu zacząć??? w dniu 10.01/11.01 ostatni raz byłęm widzianyt na serweracj CoDmoD. Grałęm wtedy z wujasem, Jogurcikiem, patsooo, Gadając na team speak'u3. Infoirmowałem ich ze nie bedzie mnie przez 3 dni na serwerze ponieważ mam ważne sprawy do załąatwienia urzędowe i nie bedzie mnie w tych dnaich aktywnych wcale na CS. -Pomyślmy.. Jeżeli adfministracja i gracze tak mnie nie cierpią, bo uważają,że latam opdalony, to może ja powinienem być sprwadzany kazdą mape??? -Jeżeli jest admin na serwerze i gracz do mnie czepia sie " O jest Admin i nie krecisz +50 cheaterze" po czym mam ponad 60 fragów, admin widzi, nie reaguje, nie sprawdza??? Dlaczego?? - Jezeli wyzywają mnie czy innego gracza który kreci po 100 killi. dalczego taki administrator nie sprwadzi tego co piszą na czacie >.. ma Kompletnie w dupie to. Pilnuje tylko porządku wtedy gdy mu sie kurwa spodoba ( Nie móie tu o wujas bo to akurat jest porządny administrator) Dobra w skrócie dochodząć do sedna sprawy. W tych dniach 12.1/15.1 nie było mnie wcale na serwerze a wczoraj dowiedzialem sie o tym zxdarzeniu. Jeżeli chcecie alliby mamado sprwadzenia sobie co robiłem w tych dniach,Kiedy ostatni raz logowałem sie na serwer wasz, kiedy ostatni raz byłem logowany na steam, + swiadkowie Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): http://banycod.gameclan.pl/bany/ban_list.php Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): --------------- 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 16 Stycznia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 Jak mi wytłumaczysz ostatnią akcję (filmik) z demka który dodał slajden w jakiś konkretny sposób to zajrzę na to demko ale póki co nie widzę sensu 2 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 16 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi