Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - Amator

TenZBanem

Rekomendowane odpowiedzi

Nick z CS: Frag eXecutors | Amator
Admin banujący: sl4jd3n
Serwer: CodMod
Data zdarzenia: 13.01.2023 - 23:54:15
Opis sytuacji: No walsnie Opis zdażenia.... Od czego tu zacząć??? w dniu 10.01/11.01 ostatni raz byłęm widzianyt na serweracj CoDmoD. Grałęm wtedy z wujasem,  Jogurcikiem, patsooo, Gadając na team speak'u3.   Infoirmowałem ich ze nie bedzie mnie przez 3 dni na serwerze ponieważ mam ważne sprawy do załąatwienia urzędowe i nie bedzie mnie w tych dnaich aktywnych wcale na CS.
-Pomyślmy.. Jeżeli adfministracja i gracze tak mnie nie cierpią, bo uważają,że latam  opdalony, to może ja powinienem być sprwadzany kazdą mape???
-Jeżeli jest admin na serwerze i gracz do mnie czepia sie " O jest Admin i nie krecisz +50 cheaterze" po czym mam ponad 60 fragów, admin widzi, nie reaguje, nie sprawdza??? Dlaczego??
- Jezeli wyzywają mnie czy innego gracza który kreci po 100 killi. dalczego taki administrator nie sprwadzi tego co piszą na czacie >.. ma Kompletnie w dupie to. Pilnuje tylko porządku wtedy  gdy mu sie kurwa spodoba  ( Nie móie tu o wujas bo to akurat jest porządny administrator)
Dobra w skrócie dochodząć do sedna sprawy. W tych dniach 12.1/15.1 nie  było mnie wcale na serwerze a wczoraj dowiedzialem sie o tym zxdarzeniu. 
Jeżeli chcecie alliby mamado sprwadzenia sobie co robiłem w tych dniach,Kiedy ostatni raz logowałem sie na serwer wasz, kiedy ostatni raz byłem logowany na steam, + swiadkowie

Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): http://banycod.gameclan.pl/bany/ban_list.php
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): ---------------

• Ha ha 1
  • Zasłużony

Jak mi wytłumaczysz ostatnią akcję (filmik) z demka który dodał slajden w jakiś konkretny sposób to zajrzę na to demko ale póki co nie widzę sensu 

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]