Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - vinaif

Amelia2115

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkowniczka

Twój nick: @ Amelia2115
Nick oskarżonego: @ vinaif
Powód skargi: Nie wstawianie tematów w redakcji 
Opis sytuacji: Szanowny moderator vinaif bardzo mało udziela się w redakcji a ma rangę redaktora naczelnego 
Data i godzina zdarzenia: Od 2 miesięcy nawet 
Miejsce zdarzenia: Forum 
Dowody: 

Co się tu wydarzyło?                                                                                                                           

image.thumb.png.58405d81948c239ce060d7d20c1bf259.png                         

Oraz tu gdzie tematy?                

image.thumb.png.fb048218f6d3df94c8dc404c3396f5f3.png     
Coś od siebie: Także chce wspomnieć że @ vinaif  ma rangę moderatora a nie jest jakoś szczególnie aktywny na forum. (Może vinaif pisał do kogoś że nie będzie wstawiać tematów albo coś jak tak to go osobiście przeproszę <3 

• Lubię to! 7
  • Dzięki 2
  • Tak sobie 1

:heart:amelia.gif.8535766efe5ade6f890607925e67a3ff.gif:heart:

• Użytkownik
2 godziny temu, Amelia2115 napisał:

bardzo mało udziela się w redakcji

Zależy jak to interpretujesz. Czy tylko pod względem wstawiania tematów czy ogólnym. W redakcji jestem aktywny, redaktorzy otrzymują ode mnie rozpiski co każdy tydzień, co każdą elitę i użytkownika miesiąca i co kto jak wstawia do gazetki co redakcja może potwierdzić. Jako opiekun redaktorów jestem aktywny pod względem pytań itp. Jest nas czwórka, a ja jako naczelny redaktor trzymam nad nimi pieczę

Też mam życie i nie siedzę 24/7 na forum. Nakłada się na to też robota i szkoła, a trzech-czterech rąk nie mam. Rozumiem, że z perspektywy normalnego użytkownika wygląda to całkowicie normalnie, że ktoś ma redaktora naczelnego i "niby nie jest aktywny", ale rzeczywistość jest znacznie inna. 

Ale to już niech decydują czerwoni. Przyjmą? Trudno unlucky :niewiem:

• Ha ha 1
  • WTF 1

Przechwytywanie.PNG.4243bd5397051c24a49199d872dc6eb3.PNG

• Użytkowniczka
26 minut temu, vinaif napisał:

W redakcji jestem aktywny, redaktorzy otrzymują ode mnie rozpiski co każdy tydzień, co każdą elitę i użytkownika miesiąca

Nie wiem jak wyglądają rozpiski dokładnie na tym forum ale jak byłam na innym to co to jest oznaczyć 3/4 redaktorów raz na tydzień żeby wiedzieli co robić każdy głupi by to ogarnął.

Nie dodajesz w ogóle żadnych tematów (Pod ostrzałem, wywiadów, Q&A) nawet nie umiesz raz dziennie wstawić tematu to widać u góry. Jak nie masz czasu na dwie rangi funkcyjne to chociaż z jednej zrezygnuj chyba wiesz, ze  istnieje  ten dział czy dać ci linka?   

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1

• Użytkownik
7 minut temu, Amelia2115 napisał:

Nie dodajesz w ogóle żadnych tematów (Pod ostrzałem, wywiadów, Q&A

Wymieniłeś tutaj tematy, które nie są przez nas wstawiane codziennie x d

8 minut temu, Amelia2115 napisał:

nawet nie umiesz raz dziennie wstawić tematu to widać u góry

Napisałem coś wyżej Ci chyba nie?

8 minut temu, Amelia2115 napisał:

chyba wiesz, ze  istnieje  ten dział czy dać ci linka?

Nie rób lepiej ze mnie inwalidy, głupi nie jestem ;) To ode mnie zależy czy zrezygnuje czy nie

• Ha ha 1
  • WTF 1

• Użytkowniczka
12 minut temu, vinaif napisał:

Napisałem coś wyżej Ci chyba nie?

Chyba mnie nie zrozumiałeś chodzi mi o tematy które zaznaczam SAM sobie dałeś do wstawiania przez 7 dni a udało ci się wstawić  2,3 dni z 7 dni :) 

• Użytkownik
4 minuty temu, Amelia2115 napisał:

Chyba mnie nie zrozumiałeś chodzi mi o tematy które zaznaczam SAM sobie dałeś do wstawiania przez 7 dni a udało ci się wstawić  2,3 dni z 7 dni :) 

"Też mam życie i nie siedzę 24/7 na forum. Nakłada się na to też robota i szkoła, a trzech-czterech rąk nie mam"
Forever i Hana mieli urlop z czego zostaliśmy póki co ja i Puma. Nie miałem jak wstawić dalej tematów, a nie chciałem zostawiać Pumy z resztą tematów do wstawienia. Nie pojawiły się wszystkie codzienne tematy i trudno było minęło. Nie rób z tego gównoburzy bo to już powoli się zabawne robi, bo albo robisz skargę gdzie nie byłem niby aktywny przez dwa miesiące czy o nie wstawienie tematów w tym tygodniu :BufferingCat:

• Wow! 1
  • WTF 2

• Użytkowniczka
1 godzinę temu, vinaif napisał:

zabawne robi, bo albo robisz skargę gdzie nie byłem niby aktywny przez dwa miesiące czy o nie wstawienie tematów w tym tygodniu :BufferingCat:

Chodzi o to i o to :) 

Nie róbmy już spamu niech ktoś z czerwonych decyduje miłej nocy życzę 

• Dzięki 1

• Krip zablokował(a) ten temat
  • 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]