Użytkowniczka Amelia2115 Opublikowano 16 Stycznia 2023 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 Twój nick: @ Amelia2115 Nick oskarżonego: @ vinaif Powód skargi: Nie wstawianie tematów w redakcji Opis sytuacji: Szanowny moderator vinaif bardzo mało udziela się w redakcji a ma rangę redaktora naczelnego Data i godzina zdarzenia: Od 2 miesięcy nawet Miejsce zdarzenia: Forum Dowody: Co się tu wydarzyło? Oraz tu gdzie tematy? Coś od siebie: Także chce wspomnieć że @ vinaif ma rangę moderatora a nie jest jakoś szczególnie aktywny na forum. (Może vinaif pisał do kogoś że nie będzie wstawiać tematów albo coś jak tak to go osobiście przeproszę 7 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 16 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 2 godziny temu, Amelia2115 napisał: bardzo mało udziela się w redakcji Zależy jak to interpretujesz. Czy tylko pod względem wstawiania tematów czy ogólnym. W redakcji jestem aktywny, redaktorzy otrzymują ode mnie rozpiski co każdy tydzień, co każdą elitę i użytkownika miesiąca i co kto jak wstawia do gazetki co redakcja może potwierdzić. Jako opiekun redaktorów jestem aktywny pod względem pytań itp. Jest nas czwórka, a ja jako naczelny redaktor trzymam nad nimi pieczę Też mam życie i nie siedzę 24/7 na forum. Nakłada się na to też robota i szkoła, a trzech-czterech rąk nie mam. Rozumiem, że z perspektywy normalnego użytkownika wygląda to całkowicie normalnie, że ktoś ma redaktora naczelnego i "niby nie jest aktywny", ale rzeczywistość jest znacznie inna. Ale to już niech decydują czerwoni. Przyjmą? Trudno unlucky 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Amelia2115 Opublikowano 16 Stycznia 2023 Autor Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 26 minut temu, vinaif napisał: W redakcji jestem aktywny, redaktorzy otrzymują ode mnie rozpiski co każdy tydzień, co każdą elitę i użytkownika miesiąca Nie wiem jak wyglądają rozpiski dokładnie na tym forum ale jak byłam na innym to co to jest oznaczyć 3/4 redaktorów raz na tydzień żeby wiedzieli co robić każdy głupi by to ogarnął. Nie dodajesz w ogóle żadnych tematów (Pod ostrzałem, wywiadów, Q&A) nawet nie umiesz raz dziennie wstawić tematu to widać u góry. Jak nie masz czasu na dwie rangi funkcyjne to chociaż z jednej zrezygnuj chyba wiesz, ze istnieje ten dział czy dać ci linka? 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 16 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 7 minut temu, Amelia2115 napisał: Nie dodajesz w ogóle żadnych tematów (Pod ostrzałem, wywiadów, Q&A Wymieniłeś tutaj tematy, które nie są przez nas wstawiane codziennie x d 8 minut temu, Amelia2115 napisał: nawet nie umiesz raz dziennie wstawić tematu to widać u góry Napisałem coś wyżej Ci chyba nie? 8 minut temu, Amelia2115 napisał: chyba wiesz, ze istnieje ten dział czy dać ci linka? Nie rób lepiej ze mnie inwalidy, głupi nie jestem To ode mnie zależy czy zrezygnuje czy nie 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Amelia2115 Opublikowano 16 Stycznia 2023 Autor Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 12 minut temu, vinaif napisał: Napisałem coś wyżej Ci chyba nie? Chyba mnie nie zrozumiałeś chodzi mi o tematy które zaznaczam SAM sobie dałeś do wstawiania przez 7 dni a udało ci się wstawić 2,3 dni z 7 dni Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 16 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 4 minuty temu, Amelia2115 napisał: Chyba mnie nie zrozumiałeś chodzi mi o tematy które zaznaczam SAM sobie dałeś do wstawiania przez 7 dni a udało ci się wstawić 2,3 dni z 7 dni "Też mam życie i nie siedzę 24/7 na forum. Nakłada się na to też robota i szkoła, a trzech-czterech rąk nie mam" Forever i Hana mieli urlop z czego zostaliśmy póki co ja i Puma. Nie miałem jak wstawić dalej tematów, a nie chciałem zostawiać Pumy z resztą tematów do wstawienia. Nie pojawiły się wszystkie codzienne tematy i trudno było minęło. Nie rób z tego gównoburzy bo to już powoli się zabawne robi, bo albo robisz skargę gdzie nie byłem niby aktywny przez dwa miesiące czy o nie wstawienie tematów w tym tygodniu 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Amelia2115 Opublikowano 16 Stycznia 2023 Autor Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 1 godzinę temu, vinaif napisał: zabawne robi, bo albo robisz skargę gdzie nie byłem niby aktywny przez dwa miesiące czy o nie wstawienie tematów w tym tygodniu Chodzi o to i o to Nie róbmy już spamu niech ktoś z czerwonych decyduje miłej nocy życzę 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 Rezygnacja. Odrzucam. 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi