Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - vinaif

Amelia2115

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkowniczka

Twój nick: @ Amelia2115
Nick oskarżonego: @ vinaif
Powód skargi: Nie wstawianie tematów w redakcji 
Opis sytuacji: Szanowny moderator vinaif bardzo mało udziela się w redakcji a ma rangę redaktora naczelnego 
Data i godzina zdarzenia: Od 2 miesięcy nawet 
Miejsce zdarzenia: Forum 
Dowody: 

Co się tu wydarzyło?                                                                                                                           

image.thumb.png.58405d81948c239ce060d7d20c1bf259.png                         

Oraz tu gdzie tematy?                

image.thumb.png.fb048218f6d3df94c8dc404c3396f5f3.png     
Coś od siebie: Także chce wspomnieć że @ vinaif  ma rangę moderatora a nie jest jakoś szczególnie aktywny na forum. (Może vinaif pisał do kogoś że nie będzie wstawiać tematów albo coś jak tak to go osobiście przeproszę <3 

• Lubię to! 7
  • Dzięki 2
  • Tak sobie 1

:heart:amelia.gif.8535766efe5ade6f890607925e67a3ff.gif:heart:

• Użytkownik
2 godziny temu, Amelia2115 napisał:

bardzo mało udziela się w redakcji

Zależy jak to interpretujesz. Czy tylko pod względem wstawiania tematów czy ogólnym. W redakcji jestem aktywny, redaktorzy otrzymują ode mnie rozpiski co każdy tydzień, co każdą elitę i użytkownika miesiąca i co kto jak wstawia do gazetki co redakcja może potwierdzić. Jako opiekun redaktorów jestem aktywny pod względem pytań itp. Jest nas czwórka, a ja jako naczelny redaktor trzymam nad nimi pieczę

Też mam życie i nie siedzę 24/7 na forum. Nakłada się na to też robota i szkoła, a trzech-czterech rąk nie mam. Rozumiem, że z perspektywy normalnego użytkownika wygląda to całkowicie normalnie, że ktoś ma redaktora naczelnego i "niby nie jest aktywny", ale rzeczywistość jest znacznie inna. 

Ale to już niech decydują czerwoni. Przyjmą? Trudno unlucky :niewiem:

• Ha ha 1
  • WTF 1

Przechwytywanie.PNG.4243bd5397051c24a49199d872dc6eb3.PNG

• Użytkowniczka
26 minut temu, vinaif napisał:

W redakcji jestem aktywny, redaktorzy otrzymują ode mnie rozpiski co każdy tydzień, co każdą elitę i użytkownika miesiąca

Nie wiem jak wyglądają rozpiski dokładnie na tym forum ale jak byłam na innym to co to jest oznaczyć 3/4 redaktorów raz na tydzień żeby wiedzieli co robić każdy głupi by to ogarnął.

Nie dodajesz w ogóle żadnych tematów (Pod ostrzałem, wywiadów, Q&A) nawet nie umiesz raz dziennie wstawić tematu to widać u góry. Jak nie masz czasu na dwie rangi funkcyjne to chociaż z jednej zrezygnuj chyba wiesz, ze  istnieje  ten dział czy dać ci linka?   

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1

• Użytkownik
7 minut temu, Amelia2115 napisał:

Nie dodajesz w ogóle żadnych tematów (Pod ostrzałem, wywiadów, Q&A

Wymieniłeś tutaj tematy, które nie są przez nas wstawiane codziennie x d

8 minut temu, Amelia2115 napisał:

nawet nie umiesz raz dziennie wstawić tematu to widać u góry

Napisałem coś wyżej Ci chyba nie?

8 minut temu, Amelia2115 napisał:

chyba wiesz, ze  istnieje  ten dział czy dać ci linka?

Nie rób lepiej ze mnie inwalidy, głupi nie jestem ;) To ode mnie zależy czy zrezygnuje czy nie

• Ha ha 1
  • WTF 1

• Użytkowniczka
12 minut temu, vinaif napisał:

Napisałem coś wyżej Ci chyba nie?

Chyba mnie nie zrozumiałeś chodzi mi o tematy które zaznaczam SAM sobie dałeś do wstawiania przez 7 dni a udało ci się wstawić  2,3 dni z 7 dni :) 

• Użytkownik
4 minuty temu, Amelia2115 napisał:

Chyba mnie nie zrozumiałeś chodzi mi o tematy które zaznaczam SAM sobie dałeś do wstawiania przez 7 dni a udało ci się wstawić  2,3 dni z 7 dni :) 

"Też mam życie i nie siedzę 24/7 na forum. Nakłada się na to też robota i szkoła, a trzech-czterech rąk nie mam"
Forever i Hana mieli urlop z czego zostaliśmy póki co ja i Puma. Nie miałem jak wstawić dalej tematów, a nie chciałem zostawiać Pumy z resztą tematów do wstawienia. Nie pojawiły się wszystkie codzienne tematy i trudno było minęło. Nie rób z tego gównoburzy bo to już powoli się zabawne robi, bo albo robisz skargę gdzie nie byłem niby aktywny przez dwa miesiące czy o nie wstawienie tematów w tym tygodniu :BufferingCat:

• Wow! 1
  • WTF 2

• Użytkowniczka
1 godzinę temu, vinaif napisał:

zabawne robi, bo albo robisz skargę gdzie nie byłem niby aktywny przez dwa miesiące czy o nie wstawienie tematów w tym tygodniu :BufferingCat:

Chodzi o to i o to :) 

Nie róbmy już spamu niech ktoś z czerwonych decyduje miłej nocy życzę 

• Dzięki 1

• Krip zablokował(a) ten temat
  • 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]