Użytkownik Qrwiszon Opublikowano 17 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2023 Nick osoby zbanowanej na forum: Qrwiszon Powód: Dla czego dostałem bana jeśli nie posiadam żadnych powodów ani nigdy w życiu nie grałem pod nikckiem NIEMATOJAKMELANŻ to dlaczego dostałem bana za nic. Czy ktoś z graczy lub adminów widział żebym grał na czitach nie nigdy w życiu nawet nie grałem na takich rzeczach jak wh czy aim czy nawet sh. Gram sobie normalnie na luzie a dzisiaj już nawet nie moge. Bo przez jakiegoś typa którego nie znam na grze mam bana. Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 17 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2023 @ ALCMDZ ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik ALCMDZ Opublikowano 17 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2023 Po logach zapomnialem zbanować jeden sid i ip wczesniej przy banie to ta sama osoba co wyzej. dlatego mogl sobie wejśc na swoim sidzie. Wszystko sie zgadza. Nie banowałbym bez upewnienia się x10 razy. Niech juz sobie da spokoj ile można tworzyć nowe konta, wchodzic, psuc ludzia gre + wchodzic na ts'a i ludzi wyzywać zmieniajac sidy steamchangerem i ip vpnem. 2 Odnośnik do komentarza
Sprawiedliwy -slajdEN Opublikowano 17 Stycznia 2023 Sprawiedliwy Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2023 (edytowane) Cytat Nie banowałbym bez upewnienia się x10 razy. Dodatkowo charty dla Winrara i Qrwiszona potwierdzają to co napisał ALC. Edytowane 17 Stycznia 2023 przez -slajdeN głowa do góry chłopie, będę zakładał ci pętle Odnośnik do komentarza
Sprawiedliwy -slajdEN Opublikowano 17 Stycznia 2023 Sprawiedliwy Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2023 głowa do góry chłopie, będę zakładał ci pętle Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi