Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 20 Stycznia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2023 Witam w kolejnej serii pt. "Pod Ostrzałem". Dziś na naszym celowniku znalazł się nasz typer oraz sympatyczny kolega @ hk. Zapytałem kilka osób co o nim sądzą i oto ich opinie -----> Anonim Użytkownika nr. 1: ---> Myślę, że jest szczery, lubiany, miły fajnie jakby za moich czasów tutaj na forum, póki jestem zobaczył bym go chętnie jako Junior Admin. Pozdrawiam Anonim Użytkownika nr. 2: ---> Nie znam, ale słyszałem, że był świetnym moderatorem kiedyś. Anonim Użytkownika nr. 3: ---> Nie znam go osobiście, ale wydaje się być dość zorientowany w forumowych sprawach. Ponadto widać, że posiada umiejętności programowania przydatne np. przy tworzeniu w paint. Anonim Użytkownika nr. 4: ---> Nie znam go i nigdy nie miałem z nim za bardzo styczności tutaj na forum. Anonim Użytkownika nr. 5: ---> Jest to osoba bardzo aktywna, miła. Nie mam do niego większych zastrzeżeń, pomocny. Anonim Użytkownika nr. 6: ---> Ogólnie użytkownika nie znam, poznaję go dopiero teraz jak wrócił na forum po przerwie, bo tak to nawet nie wiedziałem, że taki ktoś był Na typerce jakoś sobie radzi na razie. Anonim Użytkownika nr. 7: ---> Jakiś klałn chatboxowy co prowadzi typerke Serie A, niżej sie upaść nie da Anonim Użytkownika nr. 8: ---> Ciężko mi coś o nim napisać, bo tylko na cb miałem z nim kontakt. Widać, że chłopak ma nieco inny humor od większości ludzi co akurat mi się podoba, bo mam podobnie. Jednak część osób odbiera to jako szyderę z jego strony. Anonim Użytkownika nr. 9: ---> Z @ hk. przeciąłem się może dosłownie kilka razy na chatbox'ie, gdzie raczej nie zrobił na mnie dobrego wrażenia. Były moderator, obecnie typer i topka wpisów na chatbox'ie.. cóż mogę powiedzieć.. Jest to raczej osoba, która mówi to co jest dla niej wygodne w danej sytuacji, zdanie ma chwiejne niczym kłos zboża na porannym wietrze. Momenty hipokryzji, gdy naśmiewa się ze śp. GA, a jakiś czas później broni kogoś innego, kto stał się obiektem drwin.. bo mógł przecież poczuć się urażony.. może to kwestia przebłysku empatii i dorosłości, a może jednak rangi jaką ten ktoś posiadał.. tak czy siak wszyscy jesteśmy hipokrytami, tutaj akurat jest to trochę bardziej widoczne. Zwieńczę tą skromną opinię tylko tym, że mógłbym go porównać do Oro.. niby próbuje, ale nie wychodzi chyba tak jakby chciał. Anonim Użytkownika nr. 10: ---> Nie znam go, ale wydaje się być opanowanym, miłym i przyjaznym człowiekiem Anonim Użytkownika nr. 11: ---> Spoko osoba z oryginalnym poczuciem humoru. 4 1 Odnośnik do komentarza
Premium M4TEO Opublikowano 20 Stycznia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2023 Teraz, Hana_Montana napisał: Anonim Użytkownika nr. 1: ---> Myślę, że jest szczery, lubiany, miły fajnie jakby za moich czasów tutaj na forum, póki jestem zobaczył bym go chętnie jako Junior Admin. Pozdrawiam yhmm... lubiany Fajnie wyszlo 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Raku Opublikowano 20 Stycznia 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2023 57 minut temu, Hana_Montana napisał: Anonim Użytkownika nr. 7: ---> Jakiś klałn chatboxowy co prowadzi typerke Serie A, niżej sie upaść nie da 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 21 Stycznia 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 (edytowane) Wow, nie spodziewałem się, że będę pod ostrzałem, lecz.. Dziękuję każdemu po kolei za poświęcony czas na napisanie opinii na temat mojej osoby. Za słodkie słówka pochwał jak i nutkę goryczy krytyki. Szkoda, że tak mało uwag, gdyż jednak osobiście wolę więcej ich od słów uznania. - To ona buduje najbardziej człowieka, na tym zostałem wychowany. *Oczywiście na pierwszym miejscu dziękuję @ Hana_Montana za wykonanie estetyki tematu, chęci i zaangażowanie w niego, bardzo doceniam pracę. Edytowane 21 Stycznia 2023 przez hk. 1 Odnośnik do komentarza
AmberGold L1mb0 Opublikowano 21 Stycznia 2023 AmberGold Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 Ciekawe opinie Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 21 Stycznia 2023 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 👏🏻 Odnośnik do komentarza
Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 21 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 Fajne opinie wyszło super Odnośnik do komentarza
Bufen Opublikowano 21 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 Super Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 28 Stycznia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 Noo Nr.9 poleciał na grubo Spoko wyszło Odnośnik do komentarza
Użytkownik Erev.' Opublikowano 1 Lutego 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 9 grubiutko xD Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Amelia2115 Opublikowano 10 Lutego 2023 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 Grube odpowiedzi Odnośnik do komentarza
Użytkownik .niktwazny Opublikowano 11 Lutego 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2023 super ! Odnośnik do komentarza
Użytkownik Wampierek Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Łoo fajna seria Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lullaby Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi