Sponsor DiaBliK Opublikowano 21 Stycznia 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 1. Twój nick: MaChinE**DiabliK******BIG 2. Nick oskarżonego: dyrektywa ty smieciu 3. IP/SID oskarżonego: STEAM_0:1:3513038 4. Data i czas zdarzenia: 21.01.2023 - 6:28 5. Powód skargi: Nadużywanie wulgaryzmów 6. Opis sytuacji: Pisanie na say wulgaryzmy 7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): https://www73.zippyshare.com/v/sgsZiW0z/file.html *SVIP* [Unranked] *DEAD* dyrektywa ty smieciu : machine ty kurwe masz matke suke *SVIP* [Unranked] *DEAD* dyrektywa ty smieciu : debilu jebany :}}} *SVIP* [Unranked] *DEAD* dyrektywa ty smieciu : lezysz kurwo *SVIP* [Unranked] dyrektywa ty smieciu : mechine ty smieciu *SVIP* [Unranked] *DEAD* dyrektywa ty smieciu : ty scierwo jebana *SVIP* [Unranked] *DEAD* dyrektywa ty smieciu : machine dzifffko :} 1 1 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Paeel Opublikowano 21 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 (edytowane) Zbanowałem na 1 dzień tylko nie tego co trzeba za wyzwiska. Pomyłka, niech ubt się tym zajmie. Mój błąd 🙋🏼♂️ Edytowane 21 Stycznia 2023 przez paeel 1 2 1 No i to by było na tyle.. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 21 Stycznia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 Tamten gość dostał UB (Pomyłka admina), a właściwy gracz zamiast bana na 1 dzień dostał na 3 dni niech się nauczy trochę kultury. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 21 Stycznia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi