AmberGold L1mb0 Opublikowano 24 Stycznia 2023 AmberGold Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2023 (edytowane) Imię: Dominik Wiek: 20 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Serwer nie ma opiekuna, więc chciał bym się nim zająć jak i pomóc administracji, jestem pomocny i staram się być bardzo aktywny na forum jak i na serwerze mimo mojej pracy, również chciał bym zaznać czegoś nowego mimo iż nie byłem nigdy opiekunem to przed napisaniem tego podania zapytałem pewnej osoby czy w razie dania mi szansy pomoże jak i nauczy mnie nowej roli, jestem raczej moim zdaniem lubiany przez adminów serwera jak i jego graczy również utrzymuje z nimi kontakt, dlatego też chciał bym wspomóc rozwój tego serwera Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: [CS:GO] ARENA 1VS1 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Nie Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 6/7 na 10 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Tak Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/dominikp753/ Coś o sobie: Nazywam się Dominik mam 20 lat pochodzę z okolic Wrocławia interesuje mnie piłka nożna, koszykówka, boks/mma, całe życie marzę zostać stremerem i dążę do tego, uczęszczałem do szkoły informatycznej jak i również pracowałem jako ogólny informatyk w szpitalach Dolnośląskich. @M4TEO rezygnacja z serwera surf z powodów godzin pracy przez które jak wchodziłem na serwer zawsze był pusty dlatego tez odszedłem, a na Arence jest idealnie bo o każdej porze ktoś jest i dlatego tez mogę być aktywny Edytowane 24 Stycznia 2023 przez Popek"VooDoo" Odpowiedz 1 1 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 24 Stycznia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2023 @ Admin CS:GO ARENA 1VS1 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Użytkownik S@lm0n Opublikowano 24 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2023 12 godzin temu, Popek"VooDoo" napisał: Imię: Dominik Wiek: 20 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Serwer nie ma opiekuna, więc chciał bym się nim zająć jak i pomóc administracji, jestem pomocny i staram się być bardzo aktywny na forum jak i na serwerze mimo mojej pracy, również chciał bym zaznać czegoś nowego mimo iż nie byłem nigdy opiekunem to przed napisaniem tego podania zapytałem pewnej osoby czy w razie dania mi szansy pomoże jak i nauczy mnie nowej roli, jestem raczej moim zdaniem lubiany przez adminów serwera jak i jego graczy również utrzymuje z nimi kontakt, dlatego też chciał bym wspomóc rozwój tego serwera Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: [CS:GO] ARENA 1VS1 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Nie Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 6/7 na 10 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Tak Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/dominikp753/ Coś o sobie: Nazywam się Dominik mam 20 lat pochodzę z okolic Wrocławia interesuje mnie piłka nożna, koszykówka, boks/mma, całe życie marzę zostać stremerem i dążę do tego, uczęszczałem do szkoły informatycznej jak i również pracowałem jako ogólny informatyk w szpitalach Dolnośląskich. +Arg jesteś kreatywną osobą jak i pomocną +/- nie byłeś opiekunem ale jako jeden z wielu chcesz podjąć się tego zadania + Znajomość AMXX\SMX\Sourcemoda i panela łatwo i szybko zdobędziesz umiejętności +wsparcie +masz doświadczenie jako informatyk Jestem na Tak 1 Odnośnik do komentarza
Premium M4TEO Opublikowano 24 Stycznia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2023 Siema. + Argumenty + Wiek +/- Amx / Sm. jestem na TAK Powodzenia 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Grosik Opublikowano 24 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2023 + wiek + arg +/- nie byłeś opiekunem +/- Znajomość AMXX\SMX\SM i panelu Myślę, że w razie takiej potrzeby bez problemu to udoskonalisz + wsparcie Jestem na TAK 1 Odnośnik do komentarza
yeezybeing michuu Opublikowano 1 Lutego 2023 yeezybeing Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 Kompletnie nie rozumiem skąd biorą się opinie na tak, zaraz będzie że to ja jestem hejterem, ale wyrażę swoją opinię patrząc racjonalnie. wiek na plus brak doświadczenia na minus brak rozpoznawalności, ciężko stwierdzić czy można Ci zaufać Z racji że nie mam weny żeby bardziej się rozpisać, daje neutral bardziej w stronę nie. Poudzielaj się bardziej na forum, zrób coś aby można było Ci na pewno zaufać i myślę że wtedy jak najbardziej, pozdro 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik mati Opublikowano 1 Lutego 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 + wiek - doświadczenie + wsparcie finansowe +/- sm + na serwerze jesteś raczej rozpoznawalny, widywałem Cię parę razy ostatnio byłem na serwerze kiedy grałeś, ludzie się wyzywali na serwerze i nic zbytnio z tym nie robiłeś, wolałeś gadać z którymś z graczy zamiast uspokoić ludzi na serwerze - mimo wszystko neutral bardziej w stronę nie, arenki zaczęły "odżywać" i serwer potrzebuje kogoś, kto się nim zajmie, a nie jestem pewny, czy poradziłbyś sobie z tą rangą. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 8 Lutego 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 @ Trivor 1 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 10 Lutego 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 Napisz pw Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 16 Lutego 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi