Użytkownik Stis. Opublikowano 25 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 Imię: Krystian Wiek: 20 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Ponieważ serwer owego nie posiada, znam graczy jak i administrację. Wiem komu można zaufać w kwestiach uprawnień, a kto ich będzie nadużywał. Nigdy nie pełniłem owej funkcji a wiem, że jestem w stanie sprawdzić się w niej i pokazać z dobrej strony. Myślę, że jestem osobą lubianą na serwerze która ma swoich zwolenników i przeciwników, zazwyczaj jestem tą osobą która wszystkim odpowiada na każde pytanie i koordynuje co mają zrobić. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: surf+rpg Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: nie Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 8 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): dogadamy się Link do profilu steam: KLIK Coś o sobie: Pracuje w zawodzie przeróbkarz jak i w klubie jako osoba od wszystkiego. Skończyłem szkołę zawodową i niedługo skończę wieczorową. Uwielbiam sobie popić i porobić głupoty ze znajomymi. Na ogół jestem sympatyczny i wyrozumiały, lecz do czasu. Podanie krótkie, lecz wystarczające dla osób które grają na serwerze. Pozdrawiam 3 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 25 Stycznia 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 Aktualnie najlepszy admin na serwerze, w miarę aktywny, często się udziela. Stary gracz, nie pierwszy raz ma admina. Zadania opiekuna nie są bardzo skomplikowane, więc raczej szybko ogarnie, pytanie tylko jak radzi sobie w roli lidera. Duży minus za wcześniejsze sprzeczki z innym adminem, które nie powinny mieć miejsca, zwłaszcza na serwerze (jakieś obrażanie, kickowanie, permy). Mimo to jestem za daniem mu szansy by się wykazał. 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Amelia2115 Opublikowano 25 Stycznia 2023 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 +Wiek + Amxx/smx/SM + Nie ma opiekuna +Chęci + Pomoc finansowa Jestem za okresem próbnym 1 Odnośnik do komentarza
Premium M4TEO Opublikowano 25 Stycznia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 Mimo że nie najlepsze są relacje pomiędzy nami, ale jestem na TAK +Wiek +ładnie napisane podanie +SM jeszcze jednym z plusów jest, że nie dasz se wejść na głowe, za to jak najbardziej szanuję. Powodzenia stis 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 25 Stycznia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 @ Admin CS:GO SURF+RPG "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Użytkownik 00PetRRow Opublikowano 27 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 Znam stisa od kilku lat spoko ziomek ogólnie opinia na plus +Wiek +znajomość komend + Ma chęci +Umie zarządzać dużą grupą +Finanse - Bardzo wybuchowy 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fungus-iwnl- Opublikowano 2 Lutego 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 myślę, że sprawdzi się w tej roli wiek, doswiadczenie, komendy, dużo ludzi go zna + kłótnia z darkevilem, wyciąganie prywaty i ss z dc duży - po prostu chujowe zachowanie na tak 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 5 Lutego 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2023 Napisz pw Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 5 Lutego 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi