Użytkownik damianoooooo123456 Opublikowano 26 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 1. Twój nick:chu j 2. Nick oskarżonego:^.^ 3. IP/SID oskarżonego: 4. Data i czas zdarzenia: 15:04 26.01 5. Powód skargi: Ban za nic. 6. Opis sytuacji: Pogralem chwile i dostalem jakiegos bana za prowokacje na 1h. 7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie):Niech admin banujacy wyjasni sytuacje. Odnośnik do komentarza
Sprawiedliwy -slajdEN Opublikowano 26 Stycznia 2023 Sprawiedliwy Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 (edytowane) Dostałem zgłoszenie na u@ od gracza @ Misiaczka że przesadzasz na czacie, po czym dodajesz taką wiadomość: Cytat [Gold Nova II] *DEAD* chu j : miesiaczka to bedzie dzisiaj oczko na servie ? Jeżeli ktoś nie jest zainteresowany rozmową z tobą, to po prostu odpuść i nie zaczepiaj jej w głupi sposób . Nie jesteśmy w przedszkolu, a ja nie mam zamiaru bawić się w przedszkolankę - gracz się skarży - reaguje. @ damianoooooo123456 dlatego z premedytacją przekręcasz nick? nie rób ze mnie debila Edytowane 26 Stycznia 2023 przez -slajdeN głowa do góry chłopie, będę zakładał ci pętle Odnośnik do komentarza
Użytkownik damianoooooo123456 Opublikowano 26 Stycznia 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 ziomek ona oczko mowi na swojego znajomego i sie zapytalem czy dzisiaj bedzie na servie i to jest prowokacja ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik damianoooooo123456 Opublikowano 26 Stycznia 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 6 minut temu, -slajdeN napisał: Dostałem zgłoszenie na u@ od gracza @ Misiaczka że przesadzasz na czacie, po czym dodajesz taką wiadomość: Jeżeli ktoś nie jest zainteresowany rozmową z tobą, to po prostu odpuść i nie zaczepiaj jej w głupi sposób . Nie jesteśmy w przedszkolu, a ja nie mam zamiaru bawić się w przedszkolankę - gracz się skarży - reaguje. @ damianoooooo123456 dlatego z premedytacją przekręcasz nick? nie rób ze mnie debila A pokaż mi punkt w regulaminie gdzie jest zakazane przekrecanie nicku i za to jest ban ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik damianoooooo123456 Opublikowano 26 Stycznia 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 (edytowane) To jak sie juz bawimy w taką skrupulatność to macie tutaj jak mnie obraził gracz który mnie zgłosił. Edytowane 26 Stycznia 2023 przez damianoooooo123456 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 Cytat [Gold Nova II] *DEAD* chu j : miesiaczka to bedzie ten oczko dzisiaj gral czy nie ? [Gold Nova II] *DEAD* chu j : miesiaczka to odpowiesz ? [Gold Nova II] *DEAD* chu j : miesiaczka to bedzie dzisiaj oczko na servie ? Zapracowałeś sobie na bana to potem się nie dziw, że go dostajesz. Może zacznij się normalnie zachowywać? Skargę odrzucam. 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi