Premium Bourbon Opublikowano 27 Stycznia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 Nick z CS: Jechanka Bandycka Admin banujący: @ MANIA Serwer: D2 Data zdarzenia: TERAZ Opis sytuacji: Jakiś brak kultury Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): https://www25.zippyshare.com/v/oXf3eblF/file.html 1 Odnośnik do komentarza
OLDSTAR MANIA Opublikowano 27 Stycznia 2023 OLDSTAR Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 Czego nie rozumiesz? Ciesz się, że na 1 dzień. 1 Odnośnik do komentarza
Premium Bourbon Opublikowano 27 Stycznia 2023 Premium Autor Premium Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 Chcesz mi dać bana na 1day,ze obraziłem na infie? Ty jesteś kobitko niepoważna. Gostki wyzywają sie na voice/sayu i dostają na 30min?(przykład ss) A ty mi dajesz z bomby 1day? Rozumiem,dać 1day po którymś razie ostrzeżeń. Jestem cichym graczem i czasem sobie napisze po dedzie na infie bluzge z frustracji,ale ty odebrałaś to zbyt personalnie,nawet nie wiedziałem,ze jesteś dziewczyną to po 1,po 2 nigdy nie dostałem banicji za obrazy gracza/admina odkąd tu gram,także zdeczka imo przesadziłaś Odnośnik do komentarza
OLDSTAR MANIA Opublikowano 27 Stycznia 2023 OLDSTAR Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 Wchodząc na serwer, akceptujesz poniższy regulamin. REGULAMIN Cytat Opis sytuacji: Jakiś brak kultury Na tak wulgarne słownictwo nie będzie pobłażania, a tym bardziej w chwili kiedy odwołujesz się od bana który jest jasny. W dodatku haniebnie podkreślasz opis sytuacji, udając nie powiem kogo. Może nauczy Cię dotkliwsza kara i innych szacunku. Zwyczajnie takie są bardziej skuteczniejsze, bo pohamowują innych, a jeśli nie uczą rozumu, to cóż może trzeba łopatą. Zostawiam ten temat dla osoby kompetentnej. 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 27 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 Połowa serwera kurwami rzuca i jakoś admini się nie kwapią do banowania. Pierwszy ban użytkownika. Skracam do 3h. 1 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 27 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi