Użytkownik∙ czajna.exe Opublikowano 28 Stycznia 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 (edytowane) Nick z CS: Chinczyk-hajabusa Admin banujący:-slajdeN Serwer:dd2 Data zdarzenia:28.01.23 Opis sytuacji:Nie mam pojęcia, opisze to niżej Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): nie potrzeba. Dostaje perma na podstawie tego ze gram na osiedlowym internecie poza tym z koyotem sobie gralismy na jednej chacie. Co mnie interesuje ze jakis na policje zadzwon czy cos tam ma to same ip i dostaje AB.... Ty no przepraszam ze nie moge korzystac z ip osiedlowego. Moim zdaniem slajden jest niepowazny. Poza tym nic w regulaminie nie ma, ze nie mozna uzywac tego samego ip. Mi to generalnie wisi ale unbana szef ma widziec w trybie natychmiastowym. Nie zlamalem w zaden sposob regulaminu. Poza tym jestem konsumentem, wy jako zarejestrowana siec majac regulamin nie macie prawa robic samowolki. Na dobra sprawe to nie wiem czy wiesz, ze to jest karalne XD. Czekam na unbanicje. buziaki majstry @edit. Poza tym u koyota jednorazowa akcja, zupelnie w 100% na farcie. full auto strzela, logicze jest to, ze w koncu trafi na kogos. Moim zdaniem rowniez nie slusznie dostal bana i prosze tego wlasiciela tej sieci zeby wytargal tego slajdena zza uszy. pozdro Edytowane 28 Stycznia 2023 przez czajna.exe 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi