Użytkownik F4NTOM Opublikowano 26 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 Witam Proponuje dodać w regulaminie ubt informację odnośnie screenow i odwołania od bana a mianowicie o czasie. Czyli chodzi o to żeby dodać informację że na wrzucenie ssow czy odwołanie jest 24h od nałożenia bana w bansie bo takiej informacji nie ma chyba że ja nie widzę. Teoretycznie jeśli ktoś dostanie bana 8.12.2018 a odwoła się 24.12.2018 to dlaczego ma nie dostać UB? Jeśli będzie wszystko jasne to nie będzie żadnych problemów. I tak się dziwie że nikt na to nie reagował Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ YepHacker Opublikowano 26 Grudnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 @F4NTOM Dobrze że poruszyłeś ten temat. Ja tak samo uważam że jak ktoś chce się odwołać od bana a także od Ss's nie ważne kiedy to powinno to tak samo działać. Ponieważ np. dostał bana 9.12.2018r ale uznało mu się na przykład że doda to za tydzień czyli 16.12.2018r to jak ma oczywiście czyste Ss's to powinien dostał UB. A tak samo by to działało z Odwołaniem się od bana. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 26 Grudnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 Najwyraźniej zapomniałem dodać tego punktu. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 26 Grudnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Propozycja Przyjęta. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi