Użytkownik Tloczek Opublikowano 30 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 1. Nick: NaBiJ TlOkA !.! 2. Wiek:29 3. Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie 4. Doświadczenie z amx[1-10]:9 5. Czas spędzony na serwerze (link do GT):https://www.gametracker.com/player/NaBiJ TlOkA !.!/54.38.58.82:27015/ 6. BanID(https://banid.pl/):https://banid.pl/kto?to=0:0:38708595 7. Steam ID:0:0:38708595 8. Profil do konta Steam: NaBiJ TlOkA !>! 9. Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]: Napisz podanie w szybkiej rekrutacji bez składki! Da radę 10. Sprawny mikrofon[Tak/Nie]:Tak 11. Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?:Dlaczego? ogarniać delikatne serwer, czasem admin sam se nie poradzi i czasem nawet nie zwraca uwagi na to. 12. Kontakt: steam: NaBiJ TlOkA !.! 13. Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Joooo 1 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mokry Lemur ! Opublikowano 30 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 Jestem na tak + Nie sprawiasz problemu na serwerze + Gracze rozmawiają z Tobą + Doświadczenie oraz AMXX + GT ładnie wyglada, wiadomo nie da się grać codziennie +/- Podanie na kolanie, ale to tylko moja opinia +/- Konto założone na forum w sierpniu 2021, daj się poznać osobom z forum 😃 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 30 Stycznia 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 + Znany na serwerze + Wiek + Doświadczenie w AMXX + GT + Sprawny Mikrofon + Składka - Podanie napisane bo napisane, co nie przekłada się że ci zależy na tym stanowisku admina //. Ps Jestem za Okresem Próbnym 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 @ Admin CS 1.6 ONLY DD2 zapraszam do wypowiedzi Odnośnik do komentarza
Użytkownik Erev.' Opublikowano 30 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 + wiek + AMX + Składka +/- GT nie wiem, ale GT wyglądało TOP wcześniej. Ostatni tydzień tragedia i w tym momencie składasz podanie. +/- Ty na serwerze, bo ciężko mi coś więcej powiedzieć o Tobie. Widywałem Cię, ale nie wiem jakim jesteś człowiekiem, nie znam Cię z obycia na serwerze, a tylko kojarzę z nicku. - forum jest słabe, a odgrywa kluczową rolę moim zdaniem, żeby gracze i admini też mieli jakąś opinie o Tobie, jaki jesteś czy się interesujesz tym co się dzieje w społeczności Strefowej. Wiem bo też długo o tego admina walczyłem i wiem co musiałem zrobić lepiej. ----- to podanie jest tak słabe... Wygląda na takie gdzie chcesz tego admina, bo chcesz. Zero konkretów. Nie przekonałeś mnie zupełnie, a to powinno być kluczowe, bo na większość można jednak jakoś oko przymrużyć. Na chwilę obecną jestem na nie, chociaż rozważałem okres próbny, ale po głębszej analizie niestety, ale nie. Popraw to forum, poudzielaj się, daj się poznać jako jesteś i kolejnym razem daj lepsze argumenty na pytanie "Dlaczego Ty?" Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 30 Stycznia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 Kojarzę cię z innej sieci ( dawne czasy ) i bodajże miałeś chyba nawet wyższą rangę niż admin serwera, także tutaj doświadczenie posiadasz na pewno na wysokim poziomie. GT w normie grasz regularnie i dość sporo czasu spędzasz na serwerze co jest na +, bo zawsze przyda się kolejna osoba z doświadczeniem jako admin . Forum jak forum wiadomo do nadrobienia jest tutaj tak naprawdę wszystko jak chodzi o pozostałe wymagania, więc ostatecznie jestem za okresem próbnym. Ode mnie małe Tak. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Nie umiem w te kąkutery Opublikowano 30 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 Ode mnie masz Tak. Znam Cię z serwera, jesteś spokojną i ogarniętą osobą, a bynajmniej takie wrażenie sprawiasz Zgłaszasz na u@ jak trzeba, nie mam co do Twojej osoby żadnych zastrzeżeń. + Kultura + Wiek + AMXX + GT + Mikrofon + Składka - Konto napisane na kolanie - Praktycznie zerowa aktywność na forum Odnośnik do komentarza
Bufen Opublikowano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 (edytowane) Po przemyśleniu i widoczności na grze jestem jednak na nie może teraz coś więcej grasz i Cię widuję bo starasz się o admina poczekaj jeszcze trochę a będę za okresem próbnym + Znam cię z serwa grasz ( Więcej teraz ) + Składka + Doświadczenie i znajomość amx +/- Podanie słabo trochę napisane +/- GT w miarę ale mogło być lepsze wiem że da się to nadrobić +/- Forum trochę lipa z tym wygląda +/- Znam cię z serwera jak wyżej pisałem ale nie znam Cię do końca jaki jesteś i jak reagujesz itp - Podanie bardzo słabo napisane i nic mnie w nim nie przekonało może na + wiek nic więcej Na tą chwilę jestem na nie ale jak inni się wypowiedzą się na tak to spoko nie ma problemu lecz chciałbym Cię poznać lepiej + na forum więcej żebyś się udzielał ale życzę Ci powodzenia w podanku pozdrawiam Edytowane 30 Stycznia 2023 przez Bufen Odnośnik do komentarza
Użytkownik Donek ツ Opublikowano 30 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 Skoro już można powiedzieć jestem trochę z wami to chętnie się wypowiem na temat podanka. Mikro, składka, wiek to tylko takie drobne plusiki, gdyż to takie czasem mało ważne jest. + Gt ładne choć drobna zerowa aktywność zerowa z kilku dni jest. + Posiadasz doświadczenie. + Z tego co zauważyłem to grasz często za dnia, a admin za dnia kolejny przyda się do pomocy, aby ogarnąć serwer i funkcjonował jak najlepiej. A teraz zacznijmy od minusików. - Podanie napisane można powiedzieć słabo. Mogę się domyślać, że czasem zauważysz lekki "burdel" na serwerze i w końcu chcesz ogarnąć ten serwer samowolnie i składa się podanie. No ale mogłeś troszku z rozpisaniem i postarać bardziej. - Niestety wielki minus co do konta na forum. Konto od sierpnia 2021 roku, a można powiedzieć spędziłeś ok. 15 minut tutaj i 3 posty wyrobione tylko. Katastrofa niestety wygląda co do samej aktywności na forum. Dodatkowo pytanie tutaj mi nachodzi czy, aby na pewno regulamin wykuty jest skoro tylko kwadrans maksymalnie i to od 2021 roku byłeś aktywny na forum? Podsumowując ja bym Ci dał taki mocny okres próbny, aby zobaczyć czy będzie widniała taka sama aktywność na forum i na serwerze. Lepiej wiedzieć jakie zmiany są na serwerze i zaprzyjaznić się z forum, którym będziesz reprezentował na serwerze. Także ode mnie masz tak na okres próbny. Powodzonka życzę. Odnośnik do komentarza
OLDSTAR MANIA Opublikowano 31 Stycznia 2023 OLDSTAR Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 Niemalże wymagania spełnia. Jest widoczny na serwerze. Bezkonfliktowy i komunikatywny. Wprowadza bardzo pozytywną atmosferę na serwerze. Ja jestem na tak. 1 Odnośnik do komentarza
Moderator old Opublikowano 1 Lutego 2023 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 Znam cię już parę ładnych lat Przemo dlatego, jeżeli o kwestię stricte administratora serwera to ogarniesz. Podanie napisałeś, tak jakbyś się gdzieś spieszył, a to również ważny aspekt. - Kultura osobista. -Poczucie humoru (komunikatywność, etc) -Wiek -Doświadczenie Reasumując: Okres próbny, ale forum trzeba nadrobić w trybie pilnym. 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 5 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2023 Przyjmuję na okres próbny. Odbierz range w odpowiednim dziale. 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 5 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2023 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi