Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 30 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 Spotyka uczący religii ksiądz swojego przyjaciela i mówi do niego: - Wiesz, ta dzisiejsza młodzież jest taka dla mnie niezrozumiała, rozmawiają jakimiś skrótami: spoko, nara, cze. Nie mogę jakoś do nich trafić. Na to przyjaciel: - Mów też do nich skrótami, to porozumiecie się. Nazajutrz wchodzi ksiądz do klasy i mówi: - Pochwa! 2 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor wujas_ Opublikowano 30 Stycznia 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 30 Stycznia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 Podobało mi się Odnośnik do komentarza
GROSZEK GRROSS Opublikowano 30 Stycznia 2023 GROSZEK Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 xd Cytat „Tak bowiem Bóg umiłował świat, że Syna swego Jednorodzonego dał, aby każdy, kto w Niego wierzy, nie zginął, ale miał życie wieczne.” Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 31 Stycznia 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 31 Stycznia 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi