Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 30 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 Lubisz chodzić na koncerty? Dlaczego lub dlaczego nie? Na jakim koncercie byłeś ostatnio? 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 30 Stycznia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 Nie lubię. Kilka lat temu byłem na TEDE. Znajomi mnie wyciągnęli, ale powiem tyle, że tyłka ten koncert nie urwał. Odnośnik do komentarza
Sponsor wujas_ Opublikowano 30 Stycznia 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 Byłem na koncertach kilku, ale jakoś to nie mój klimat. Wolę zdecydowanie festyny xD Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 30 Stycznia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 Ja to nawet nie pamiętam czy byłem xd Odnośnik do komentarza
GROSZEK GRROSS Opublikowano 30 Stycznia 2023 GROSZEK Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 Nie Cytat Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 31 Stycznia 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 Lubię, dawno nie byłem, a na ostatni to był SB Festival na zakończenie wakacji. Nic lepiej nie odda vibe'u jak na żywo śpiewane piosenki i dookoła tłum ludzi, którzy zajebiście się bawią i lubiący ten sam gatunek muzyczny. Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 31 Stycznia 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 Nie, nie bawią mnie koncerty 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
yeezybeing michuu Opublikowano 31 Stycznia 2023 yeezybeing Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 lubię, czekam na next chivasa w Krk Odnośnik do komentarza
Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 31 Stycznia 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi