Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 31 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 1. Imię: Przemek 2. Wiek: 22 lata 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Różnie. Na forum jestem dość często. Zawsze, gdy jestem na komputerze forum mam odpalone w tle i patrzę co się dzieje. Do tego forum odwiedzam również na telefonie. Myślę, że takie 3/4h dziennie na spokojnie jestem w stanie poświęcić. 4. Co chciałbyś zmienić: Na obecną chwilę nic. Aczkolwiek w przyszłości mogą pojawić się jakieś pomysły. Gdy takowe się pojawią, od razu zgłoszę swoje pomysły. 5. W czym chciałbyś pomóc: Przede wszystkim chciałbym trochę odciążyć obecnych moderatorów i im pomóc w wypełnianiu ich obowiązków. To znaczy, edytowanie i poprawianie tematów niezgodnych z regulaminem. Jak również karanie użytkowników w przypadku złamania regulaminu, ale i pomoc użytkownikom, gdy taka będzie potrzebna. Jak również chciał bym pomóc w utrzymywaniu porządku na forum. 6. Dlaczego akurat ty: Do swoich obowiązku podchodzę spokojnie i odpowiedzialnie. Jeżeli mam coś zrobić - robię to. W mojej opinii dobrze wypełniam swoje obowiązki aktualne obowiązki, tj. w Redakcji, Typerce oraz jako admin 2 serwerów. Każda para rąk do pracy się przyda. Jestem dość często na forum, przez co mógłbym dość szybko reagować na zgłoszenia. Miałem styczność z ową funkcją i wiem, że sobie poradzę, nie zaniedbując obecnych rang, co jest ważne. Jestem osobą pracowitą, spokojną, opanowaną, nie wchodzącą w żadne konflikty oraz bezstronną. Można ze mną porozmawiać na każdy temat oraz poprosić o pomoc. Zawsze w miarę moich możliwości chętnie pomogę. W razie akceptacji podania pokażę, że się nadaję do tej funkcji, a gdy zostanie ono odrzucone - będę miał motywację do dalszej pracy. Przez co dobrze przyjmuję krytykę i wiem co mam poprawić. Chciałbym się również wykazać na wyższej randze - bo czemu nie. 7. Staż na forum: Rejestracja 26 lipca 2022. 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Tak, na innej sieci pełniłem pełniłem funkcję moderatora ponad 2 lata i w mojej opinii dobrze się sprawowałem. Dodatkowo styczność z tą funkcją miałem już za czasów for stawianych na php by Przemo, mam odpowiednie doświadczenie w moderacji i w przypadku otrzymania szansy to pokażę. 4 1 Odnośnik do komentarza
Premium M4TEO Opublikowano 31 Stycznia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 Cześć. + Wiek + Argumenty - Staż na forum. (ale to do poprawy) +Ładnie napisane podanie No co na Tak 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik mati Opublikowano 31 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 (edytowane) + wiek +/- argumenty - staż + doświadczenie jako moderator - oprócz tego, że jesteś aktywny jako redaktor, na chatboxie w ogóle nie widze twojej aktywności zbytnio.. +/- masz 4 rangi z czego 2 na forum, jesteś pewny, ze znajdziesz czas, żeby ogarnąć sprawy moderatora? Neutral ze sporym naciskiem na nie. Edytowane 2 Lutego 2023 przez mati mały update 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 31 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 Chyba Puma jest w tym przypadku jedynym tutaj dobrym kandydatem na moderatora. Plusem jest na pewno doświadczenie i chęć pomocy. Jest bezkonfliktowy i pracowity, co pokazuje także u mnie w redakcji. Nie jestem pewien do jednego, czy uda Ci się przyjąć na siebie dodatkowy obowiązek? Nie jest to łatwa ranga, ale jeżeli złożyłeś podanie świadomie, to raczej wiesz co robisz. Ode mnie plusik i powodzenia 1 2 2 Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 1 Lutego 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 Moim zdaniem rangi, które masz + Moderator Cię przygniotą i skończy się tak, że Mod zostanie a coś innego odpadnie z czasem ale to moje zdanie. Póki co Doświadczenie na plusik Dojrzałość + Chęć zmian i odpowiedzialność za powierzone rangi + Duża aktywność + Na tak mimo wszystko 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor wujas_ Opublikowano 4 Lutego 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 Mam nadzieję, że z czegoś zrezgynujesz jak dostaniesz moda, bo mając tyle rang wątpie, że ogarniesz to wszystko czasowo. + wiek + doświadczenie + estetyka podania Jestem na TAK 1 Odnośnik do komentarza
Strefowicz NarutoUzumaki Opublikowano 8 Lutego 2023 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 Na TAK +wiek +ładnie napisane podanie +aktywność duża 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Amelia2115 Opublikowano 15 Lutego 2023 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 +Wiek +Aktywność - Staż +/- Podanie + Doświadczenie - Masz 4 rangi z czego 2 na forum, jesteś pewny, ze znajdziesz czas, żeby ogarnąć sprawy moderatora? Jestem na nie 2 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 25 Lutego 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 Kolejna ranga = nowe obowiązki. To zdecydowanie za dużo, odrzucam. Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 25 Lutego 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi