Użytkownik GrzegorzBraun Opublikowano 2 Lutego 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 (edytowane) Nick z CS: Grzegorz Braun Admin banujący: pierwszy Ban ssy: Scheeroy , 2gi ban wszedlem tylko na chwilę po wycinek z konsoli dostałem AB od Fronton a Brak UB dał mi na forum -slajdeN Serwer: #PL [ COD MOD 201 ] ::[ RESET 3 GRUDNIA 12.00 ]:: StrefaSkilla.pl @pukawka.pl (de_train) Data zdarzenia: Wykonano 02.02.2023 - 11:38:11 Opis sytuacji: na mapie train dostałem ssy, wyszedłem z csa by sie zarejestrować na forum i zrobić temat, wtedy dowiedziałem się że we wzorze jest potrzebny wycinek z konsoli więc wszedlem jeszcze raz na csa i server nieoczekiwanie wszedlem na server coś się musiało zbugować bo na SSach wszedłem na server, wszedłem bo chciałem by mnie wyrzuciło bym dostał ten wycinek z konsoli po chwili dostałem AB nie grałem chcialem sie tylko na grze dowiedziec co w takim wypadku zrobić i zbanował mnie inny admin za aktywny, wróciłem spowrotem na forum napisałem temat o odblokowanie wstawiłem zdjecia i dostałem odmowę od -slajdeN za wejscie na aktywnym banie.. ja chcialem tylko wejsc na server po to by mnie wyrzucił po wycinek z konsoli a wszedlem normalnie i dostałem AB. Proszę o rozpatrzenie SSów gdyż są czyste nie mam żadnych ułatwiaczy gram czysto, rozumiem dostalem ssy wstawilem, proszę o wyrozumiałość gdzyż jestem czysty i chcę grać podoba mi się server, Pozdrawiam. Link do bana z amxbans: banycod.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=1914 Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): mam ssy: https://easyupload.io/zrlhse Edytowane 2 Lutego 2023 przez GrzegorzBraun 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 @ ALCMDZ @ Shoter wasza decyzja. Odnośnik do komentarza
Użytkownik ALCMDZ Opublikowano 2 Lutego 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 Sid sie sam nie zmienia po wyjsciu z CS'a i Wejsciu ponownie. Skoro UBT @ -slajdeN sam zauważył ,że coś jest nie tak i Ab było słuszne, patrząc na to ze zmieniłeś sobie SID , nie ma czegoś takiego jak "coś sie zbugowało" Dla mnie to można zamknąć. Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 2 Lutego 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi