Użytkownik GrzegorzBraun Posted February 2, 2023 Użytkownik Share Posted February 2, 2023 (edited) Nick z CS: Grzegorz Braun Admin banujący: pierwszy Ban ssy: Scheeroy , 2gi ban wszedlem tylko na chwilę po wycinek z konsoli dostałem AB od Fronton a Brak UB dał mi na forum -slajdeN Serwer: #PL [ COD MOD 201 ] ::[ RESET 3 GRUDNIA 12.00 ]:: StrefaSkilla.pl @pukawka.pl (de_train) Data zdarzenia: Wykonano 02.02.2023 - 11:38:11 Opis sytuacji: na mapie train dostałem ssy, wyszedłem z csa by sie zarejestrować na forum i zrobić temat, wtedy dowiedziałem się że we wzorze jest potrzebny wycinek z konsoli więc wszedlem jeszcze raz na csa i server nieoczekiwanie wszedlem na server coś się musiało zbugować bo na SSach wszedłem na server, wszedłem bo chciałem by mnie wyrzuciło bym dostał ten wycinek z konsoli po chwili dostałem AB nie grałem chcialem sie tylko na grze dowiedziec co w takim wypadku zrobić i zbanował mnie inny admin za aktywny, wróciłem spowrotem na forum napisałem temat o odblokowanie wstawiłem zdjecia i dostałem odmowę od -slajdeN za wejscie na aktywnym banie.. ja chcialem tylko wejsc na server po to by mnie wyrzucił po wycinek z konsoli a wszedlem normalnie i dostałem AB. Proszę o rozpatrzenie SSów gdyż są czyste nie mam żadnych ułatwiaczy gram czysto, rozumiem dostalem ssy wstawilem, proszę o wyrozumiałość gdzyż jestem czysty i chcę grać podoba mi się server, Pozdrawiam. Link do bana z amxbans: banycod.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=1914 Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): mam ssy: https://easyupload.io/zrlhse Edited February 2, 2023 by GrzegorzBraun 1 Link to comment
LAN CIECHOCINEK 2K2 Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 @ ALCMDZ @ Shoter wasza decyzja. Link to comment
Support CS 1.6 COD MOD 201 ALCMDZ Posted February 2, 2023 Support CS 1.6 COD MOD 201 Share Posted February 2, 2023 Sid sie sam nie zmienia po wyjsciu z CS'a i Wejsciu ponownie. Skoro UBT @ -slajdeN sam zauważył ,że coś jest nie tak i Ab było słuszne, patrząc na to ze zmieniłeś sobie SID , nie ma czegoś takiego jak "coś sie zbugowało" Dla mnie to można zamknąć. Pozdrawiam. 1 Link to comment
Recommended Posts