Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - Grzegorz Braun proszę o dokładne przeczytanie opisu zdarzenia

GrzegorzBraun

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS: Grzegorz Braun
Admin banujący: pierwszy Ban ssy: Scheeroy , 2gi ban wszedlem tylko na chwilę po wycinek z konsoli dostałem AB od Fronton a Brak UB dał mi na forum -slajdeN
Serwer: #PL [ COD MOD 201 ] ::[ RESET 3 GRUDNIA 12.00 ]:: StrefaSkilla.pl @pukawka.pl (de_train)
Data zdarzenia: Wykonano 02.02.2023 - 11:38:11
Opis sytuacji: na mapie train dostałem ssy, wyszedłem z csa by sie zarejestrować na forum i zrobić temat, wtedy dowiedziałem się że we wzorze jest potrzebny wycinek z konsoli więc wszedlem jeszcze raz na csa i server nieoczekiwanie wszedlem na server coś się musiało zbugować bo na SSach wszedłem na server, wszedłem bo chciałem by mnie wyrzuciło bym dostał ten wycinek z konsoli po chwili dostałem AB nie grałem chcialem sie tylko na grze dowiedziec co w takim wypadku zrobić i zbanował mnie inny admin za aktywny, wróciłem spowrotem na forum napisałem temat o odblokowanie wstawiłem zdjecia i dostałem odmowę od -slajdeN za wejscie na aktywnym banie.. ja chcialem tylko wejsc na server po to by mnie wyrzucił po wycinek z konsoli a wszedlem normalnie i dostałem AB. Proszę o rozpatrzenie SSów gdyż są czyste nie mam żadnych ułatwiaczy gram czysto, rozumiem dostalem ssy wstawilem, proszę o wyrozumiałość gdzyż jestem czysty i chcę grać podoba mi się server, Pozdrawiam.
Link do bana z amxbans: banycod.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=1914
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): mam ssy: https://easyupload.io/zrlhse

de_train0000.jpg

de_train0001.jpg

de_train0002.jpg

de_train0003.jpg

de_train0004.jpg

Edytowane przez GrzegorzBraun
  • Tak sobie 1
  • Użytkownik

Sid sie sam nie zmienia po wyjsciu z CS'a i Wejsciu ponownie.

obraz.png.7bbdc8da2294cc864c05ea0ba05eda46.png
obraz.thumb.png.a5372eac12482b8ed9e235918fe79a9b.png

Skoro UBT @ -slajdeN sam zauważył ,że coś jest nie tak i Ab było słuszne, patrząc na to ze zmieniłeś sobie SID , nie ma czegoś takiego jak "coś sie zbugowało" 

Dla mnie to można zamknąć.

Pozdrawiam.

• Lubię to! 1

CQVB4kB.png

• Zasłużony

zbanowany.png

spacer.pngspacer.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]