Sponsor DiaBliK Opublikowano 3 Lutego 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 1. Twój nick: MaChinE**DiabliK******BIG 2. Nick oskarżonego: @ Spanish_Inquisition 3. IP/SID oskarżonego: STEAM_0:0:4527041 4. Data i czas zdarzenia: Dzisiaj o 16:40 5. Powód skargi: Nie słuszny ban od admina, dostałem bana za "Przedluzanie skokow/widoczny krok pomiedzy" gdzie nie jest pokazane że używałem ducka przy przedłużaniu skoku co sam regulamin o tym mówi. "zakaz przedłużania szybkości uzyskanej spadochronem poprzez ducka (muszą być widoczne 2 lub 3 kroki minimum po zetknięciu z ziemią)" Tutaj jest mówione o duck a nie przez skoki. Dlatego skok po skoku nie jest zakazany, niech admin przeczyta regulamin ze zrozumieniem. 6. Opis sytuacji: Lecę sobie lecę i tu prezencik 7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): https://www20.zippyshare.com/v/sidQNLni/file.html 13:51 - Odbijanie się po przez skok bez ducka - BAN 1 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Exsecratio Opublikowano 3 Lutego 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 (edytowane) (muszą być widoczne 2 lub 3 kroki minimum po zetknięciu z ziemią) Edytowane 3 Lutego 2023 przez Spanish_Inquisition 2 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 26 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi