Użytkownik Dziubaa1337 Opublikowano 4 Lutego 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 (edytowane) Nick: Dziuba Imię: Jakub Wiek: 15 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: miniumum 1h Opisz siebie: Jakub 15 lat mieszkam w Koszalinie zainteresowania to pilka nozna/ komputer Dlaczego akurat Ty?: Poniewaz co nie cos potrafie bylem na jednej z serwerowi Moderatorem Doświadczenie: Bylem moderatorem na forum innej sieci Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 8 Przykładowy wywiad/artykuł: Oto z kad bralem ciekawostki https://sklep-psiakosc.pl/pl/n/10-ciekawostek-o-psach%2C-o-ktorych-nie-mialasmiales-pojecia/104 Myślisz, że wiesz wszystko o psach? Zobacz, czy znasz te fakty! Psy potrafią zrozumieć nawet do 250 słów i gestów. Pies potrafi zlokalizować źródło dźwięku w ciągu zaledwie 6 setnych sekundy! ... Wzory na psim nosie są tak niepowtarzalne jak ludzki odcisk papilarny palca. Psy mają aż 319 kości! Kontakt: Facebook, Discord, Steam, Teamspeak3 Edytowane 4 Lutego 2023 przez Dziubaa 2 Odnośnik do komentarza
yeezybeing michuu Opublikowano 4 Lutego 2023 yeezybeing Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 Na NIE Dlaczego? - nie wywiązałeś się już z obowiązków na dużo "prostszej" randze jaką był admin serwera - popełniasz błędy ortograficzne w PODANIU NA REDAKTORA więc nie wiem skąd wziąłeś znajomość ortografii Cytat Oto z kad bralem ciekawostki - twój jedyny argument to niby posiadanie moderatora w przeszłości - słabo się rozpisałeś o sobie jak na kandydata o redaktora Jeśli Twoje w teorii przyszłe artykuły na tej randze miałyby tak wyglądać, to ja bym nawet nie brał się za redaktora , a więc myślę że wystarczająco wypunktowałem moją odpowiedź dlaczego kompletnie nie nadajesz się na tą rangę, pozdro. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 4 Lutego 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 No to tak. Zacznijmy może od estetyki podania, która pozostawia wiele do życzenia. Nie przekonałeś mnie tym podaniem, wygląda jakbyś pisał je na kolanie, tylko po to, żeby mieć rangę. Popełniasz liczne błędy ortograficzne, interpunkcyjne oraz składnia zdań też nie powala, więc skąd wziąłeś te 8/10? Kolejna sprawa to nie wiem, po co wspominasz o moderatorze, skoro to jest podanie na redaktora. A tego "artykułu" nawet nie będę komentował. Patrząc na Twoje podanie wnioskuję, że nie miałeś styczności z tą rangą. Na nie. Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 4 Lutego 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 Podanie jest strasznie ubogie, nic nie jest rozwinięte. Nie spełniasz nawet tak prostego wymagania, jak 40 postów na forum. Brak jakiegokolwiek postu w dziale twórczość użytkowników. Jako przykład wywiadu / artykułu podajesz link do bloga jakiegoś sklepu, po czym kopiujesz treść i wklejasz ją do podania . Praca redaktora nie polega na znajdowaniu ciekawego artykułu i przeklejaniu go na forum. Nawet nie wspomnę o znajomości ortografii. Jestem ciekaw kto Ci dał moderatora. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 4 Lutego 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 -/+ wiek + Niby jakieś doświadczenie miałeś, ale go nie widzę w tym podaniu. Twoja ciekawostka to wielki znak zapytania podałeś, źródło skąd pozyskałeś informacje, ale nic nie zmieniłeś w tej ciekawostce. W ogóle nie przekonujesz mnie swoim podaniem i kolegów u góry także, więc jestem na nie. Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 4 Lutego 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 Mało kreatywny ten materiał, nie dodałeś nic od Siebie zbytnio. Moderator nie ma nic do Redaktorki Gramatyka leży Staż na forum słabiutki Na nie Odnośnik do komentarza
Sponsor wujas_ Opublikowano 4 Lutego 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 Wydaje mi się, że byłeś "moderatorem" na sieci serwerów a nie SERWEROWNI! Jestem zdania, że podanie to w jakimś stopniu Twoja wizytówka - tutaj to leży. Popełniasz błędy ortograficzne a o interpunkcji to już nawet nie wspominam. Podanie pisane na kolanie. Jestem na NIE. Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 5 Lutego 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2023 Zamykam na prośbę autora Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 5 Lutego 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi