Użytkownik∙ Marves Opublikowano 27 Grudnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 - Tato, zabiłem dziś sześć much - chwali się Jaś - Dwie samice i czterech samców. - A po czym to poznałeś? - Samice siedziały przy lustrze, a samce przy piwie. Jasiu widzi znak drogowy, na którym pisze: kierowco nie potrącaj dzieci Jasiu dopisuje: Lepiej poczekaj na nauczycieli. Idzie Czerwony Kapturek przez las. Zza krzaków wyskakuje wilk i krzyczy: - Ściągaj! - Ale wilku, ja jestem bardzo małą dziewczynką. - Ściągaj! - Ale wilku, ja mam dopiero 11 lat. - Ściągaj mówię! Kapturek ze łzami w oczach podciągnął sukienkę i zaczął ściągać majteczki. - Co, srała będziesz? Zegarek ściągaj! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 28 Grudnia 2018 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi