Użytkownik Hińczyk Opublikowano 5 Lutego 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2023 Imię: Krzysztof Wiek: 19 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Chciałbym pomóc obecnemu opiekunowi, w rozwijaniu serwera i go trochę odciążyć Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: 5v5 #2 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Byłem na innej sieci więc TAK Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 8 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Tak Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/barbadosohiodubaii/ Coś o sobie: Cześć, nazywam się Krzysiek mam 19 lat i pochodzę z pod Wrocławia, pracuję w komunalce głównie tacham kubły gram w CSa od kilku lat zaczynając od 1.6 kończąc na GO i ogólnie jestem bardzo pomocnym człowiekiem dosyć komunikatywnym i ogarniętym i też jestem śmieszkiem. Ogólnie to już nie wiem co napisać tak prawdę mówiąc wiec życzę wam miłego dnia/wieczoru! 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik NataN_on_osu! Opublikowano 5 Lutego 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2023 Jestem na Tak!! Przydałaby się pomoc na serwerze, wiem że jest ogarnięty, na tamtej sirci dużo mi pomagał. Wiem że da sobie radę w tej roli. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 5 Lutego 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2023 @ Admin CS:GO 5VS5 #2 zapraszam do wypowiedzi 2 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Użytkownik SzkrimuS Opublikowano 5 Lutego 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2023 (edytowane) sądzę ze ten o to administrator naszej pięknej serwerowni zasługuje na posadę opiekuna. Gdyz jest ogarniety duzo aktywny i ogarnia duzo komend. No i ogolnie polecam tego allegrowicza. Jestem na TAK Edytowane 5 Lutego 2023 przez SzkrimuS 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Swiezy Opublikowano 5 Lutego 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2023 (edytowane) Ogarnięty ziomek, jak najbardziej nadaje sie na opiekuna serwera, jest bardzo pracowity i pomocny, ma dobrą opinie wokół graczy, przyda sie bardzo. Jestem na TAK Edytowane 5 Lutego 2023 przez Swiezy 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rimsie Opublikowano 7 Lutego 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 Formalnie jako admin, jestem na Tak. Widuję go bardzo często na serwerze. Pomocny, Ogarnięty, umie się dobrze bawić i często pomaga innym. Opiekun się przyda 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 16 Lutego 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2023 Napisz pw Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 24 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2023 Rezygnacja 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 24 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi