Właściciel Trivor Opublikowano 7 Lutego 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 Hej, naprawilem amx_gagmenu dla adminów, zmieniłem /mute dla graczy. @ Admin CS 1.6 ONLY DD2 sprawdzcie nowy amx_gagmenu i jego opcje. Dodatkowo na serwer wrzuciłem nowy antiflood oraz nowe info po smierci. Jakby byly z tym jakies problemy to dajcie znac. Na testa tez jest wrzucone /votegag do zainicjowania przez graczy. Nie wiem czy to potrzebne, czy nie będą ludzie nadużywać, sprawdźcie jak z tym będzie i dajcie znac 1 4 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mokry Lemur ! Opublikowano 8 Lutego 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 To może dodam teraz, nie wiem od kiedy to jest ten błąd, bo grałem jakieś mapki, ale wyebało info po śmierci i od razu gracze piszą na czacie. Odnośnik do komentarza
paczaukowiec paczajonovicz Opublikowano 9 Lutego 2023 paczaukowiec Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 do tego info z mikro po smierci nie zawsze jest slyszalne dla reszty graczy z druzyny Odnośnik do komentarza
VIP Patyk97-Sławek Opublikowano 19 Czerwca 2023 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2023 Witam nie wiem czy tutaj w dziale ale napisze bo tutaj jest wspomniane o /mute --> Wiec fajnie byloby jakby ktos te /mute naprawil bo nie dziala a na play list mute wiadomo blokuje tez innych uzytkownikow losowo... @ Trivor no i te lagi serwerowe porazka jest to tylko jedna mapa pare rzeczy juz coda tak nie tnie ... 2 𝖂 𝖟̇𝖞𝖈𝖎𝖚 𝖕𝖎𝖊̨𝖐𝖓𝖊 𝖘𝖆̨ 𝖙𝖞𝖑𝖐𝖔 𝖈𝖍𝖜𝖎𝖑𝖊... Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 19 Czerwca 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2023 Dołączam się +1 dla tego pana!! Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 11 Listopada 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi