Użytkownik blooody Opublikowano 27 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 (edytowane) Imię: Kacper. Wiek: W styczniu 17. Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Widzę że na serwerze bardzo mało czasu spędzją admini. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Awp Only. Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak , na serwerze dd2 moge podać sieć. Znajomość amxx i panelu (0-10): 7/10 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): TAK . Na AWP Only maszynka jest tragiczna przy 12 osobach są lagi ;/ Coś o sobie: Nazywam się Kacper. Mam 17 lat, interesuje się motoryzacją i stuntem. Jeżdżę profesjonalnie na rowerze mtb, 2 razy zająłem 1 miejsce w zawodach międzypowiatowych. Nie wiem jeszcze co w sumie napisać :P. To chyba tyle pozdrawiam Edytowane 27 Grudnia 2018 przez blooody Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 Właściwie przydałaby się pomoc, ale na ten moment jesteś z nami za krótko, więc jestem na nie: -konto pod podanie +chęci +doświadczenie +w końcu jakieś zmiany ktoś chce wprowadzić Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik noswer Opublikowano 27 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 jestem na nie -konto -czas na forum -nie znam cię +kasa +amx i panel +- wiek Odnośnik do komentarza
Zasłużony Brancu Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 jestem na nie - konto pod podanie - pierwszy raz cie widze - pierwszy post + hajs + amx Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ YepHacker Opublikowano 27 Grudnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 Jestem na Nie! -konto pod podaniem. -nie znam cię. -mała aktywność +amx Odnośnik do komentarza
Użytkownik `BLA BLA BLA Opublikowano 27 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 jestem na nie Konto pod podanie -/+ wiek Słabo z GT Odnośnik do komentarza
cannabis 0101 Opublikowano 30 Grudnia 2018 cannabis Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi