Użytkownik∙ ZabojczaKrowa Opublikowano 10 Lutego 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 Nick z CS:ZaBoJcZa KrOwA Admin banujący:Spanish Inquisition Serwer: ONLY dd2 Data zdarzenia:10 lut 2023 - 07:53:02 Opis sytuacji:Prosze obejrzec i ocenic gdzie ten aim lub WH (smiech) Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl):https://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV):http://762494.hltv2.pukawka.pl/hltv-2302100742-de_dust2-1676011320-1676012520.zip 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Exsecratio Opublikowano 10 Lutego 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 (edytowane) 3:15 aimlock, przeskok 3:45 - ? 3:55 Podążanie celownikiem kolegi co wychyla 4:28 Oponent za teksturami UPSS 5:58 kolega aż beret zgubił - aimlock 9:10 nawet ja nie mam tak dobrze ustawionych smoke'ów a mam monitor specjalnie pod nie 10:00 Szukasz kolegi, który zaraz się pojawi Edytowane 10 Lutego 2023 przez Spanish_Inquisition Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ZabojczaKrowa Opublikowano 10 Lutego 2023 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 ZARAZ ODPOWIEM sPANISH NIE UDUPISZ MNIE TO CI GWARANTUJE ZE TO WSZYTSKLO NA CZYSTO BYLO 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Exsecratio Opublikowano 10 Lutego 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 (edytowane) Na moim demku jeszcze lepiej widać, idę spać po nocce buziaki Edytowane 10 Lutego 2023 przez Spanish_Inquisition Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ZabojczaKrowa Opublikowano 10 Lutego 2023 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 (edytowane) 3;15 JAKI AIMLOCK NIE SPODZIEWALEM SIE ZE TAK BLISKO PODESZLI GRACZE I PODSKOCZYLEM PO TO ZEBY UTRUDNIC STRZAL W GLOWE PRZECIWNKOWI JAKBYM MIAL PODWOJNY SKOK TO SAMO BYM ZROBIL CO W TYM DZIWNEGO ZE PODSKOCZYLEM PRZED PRZECIWNIKIEM TO OZNAKA AIMA >???!!! 3;45 ZAZYWCZAJ W TYCH OKOLICACH USTAWIAQ SIE KTOS Z awP A ZE SMOKE BYL TO SKANOWWALEM CZY KTOS JEST JEZELI WYSKOCZA OBRAZENIA TO PUSZCZASZ FULLL AUTO I MASZ FRAGA JAKBY KTOS PIERWSZY RAZ GRAL W CS ZEBNYM JA TAKIE RZECZY TŁUMACZYSZ ZRESZTA ZOBACZ NA DEMKU JA TAK CZSETO ROBIE ZE TAM WYBIEGAM NA SRODEK I STRZELMA CZESTO MOZNA KOGOS ZASKOCZYC 3;55 TEGO SIE SPODZIEWALEM ZE WYBIEGNIE TO SIE PRZYGOTOWALEM WYSTRCZY PATRZEC COS SIE DZIEJE I SLUCHAWEK UZYWAC ( USTAWILEM POD NIEGO CELOWNIK NA WYSOKOSCI GLOWY , W TYM TEZ NIC DZIWNEGO NIE MA ANI TO AIM TYLKO ZWYKLE ZAGRANIE ...zRESZTA JAK MOZNA MIEC U WAS Wh SKORO BLOKADA JEST NA WIEKSZOSCI SERWEROW I NIE DA SIE wh UZYWAC TO O CO JA PODEJZANY JESTEM SKORO WH NIE DZIALA >???? kAZDY ADMIN WIE O TYM 4;28 SOJUSZNIK STRZELAL TO JA TEZ ZRESZTA TEN JEDEN STRZAL TO PRZYPADEKOWO WYSTRZELILEM A TE DWA FRAGI TO DWA LADNE FRAGI I TYLE HEDA TEZ MOZNA USTRZELIC 5;58 ZWYKLY HED uZYWAM SLUCHAWEK I KROKI PRZECIWNIKA SLYCHAC PO TO ONE SA ......JAKBYM KAZDEGO HEDA ROZPISYWAC TO WIEKSZOSC GRACZY BANY POWINNA MIEC BO NA SERWERZE LEPIEJ STRZELAJA A JA SIE TLUMACZYC Z KAZDEGO HEDA MUSZE 9 ZWYKLY SCAN KTORY WSZEDL PISALEM ZE CZESTO TAM WYBIEGAM I PREZ SMOKA STRZELAM 10 MIN WIDAC GDZIE STRZELAJA I MIALEM PRAWO SPODZIEWAC SIE ZE Z GALI WYSKOCZY TLUMACZE NA SERWEZRE wh NIE DZIALA !!! TO JAK MAM UZYWAC wh ??? Edytowane 10 Lutego 2023 przez ZabojczaKrowa Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ZabojczaKrowa Opublikowano 10 Lutego 2023 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 i na czym stanelo ?? pakowac sie z serwera czy jak ?? Jak by mi nie zalezalo zeby tu grac to bym juz dawno na innych gral Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 10 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi