Użytkownik Paeel Posted February 14, 2023 Użytkownik Share Posted February 14, 2023 (edited) nick: paeel Nick oskarżonego: Torf Powód skargi: Ban na SB Opis sytuacji: Według wladcy czatboxa zrobiłem SPAM na SB wysyłając 4 wiadomości pod rząd mając vipa. Normalna rozmowa, ilość postów nie została przekroczona. Data i godzina zdarzenia: kilka minut temu Miejsce zdarzenia: SB Dowody: Wystarczy zerknąć na SB. Gdzie ja niby regulamin złamałem? Coś od siebie: Jak go tak władza ponosi to niech sobie piątkę zbije z jednym z adminów DD2, który dostał opiekuna TS i mu odjebało od władzy. A jak jesteś taki dokładny to siedź i pilnuj kolegi, ktory wita się i żegna codziennie po 50 razy się żegnają w ciągu 10 minut. Nabił tak już 3,5k wpisów, a Ciebie nigdy nie ma. Edited February 14, 2023 by paeel 1 1 3 1 1 No i to by było na tyle.. Link to comment
Torfowisko Torf Posted February 14, 2023 Torfowisko Share Posted February 14, 2023 51 minut temu, paeel napisał: Według wladcy czatboxa zrobiłem SPAM na SB wysyłając 4 wiadomości pod rząd mając vipa. Normalna rozmowa, ilość postów nie została przekroczona. Jak już mówiłem w poprzedniej skardze, to że masz vipa oraz nie przekroczyłeś 4 wpisów pod rząd nie znaczy, że twoje wpisy są bezsensowne. Które robią tylko zbędny spam. Nie wspominając że od nowa zacząłeś prowokować kolege bufena. Link to comment
Użytkownik Paeel Posted February 14, 2023 Author Użytkownik Share Posted February 14, 2023 (edited) Ciebie sprowokowałem pisząc, ze lubisz się z Bufenem? To Cię tak uraziło, ze postanowiłeś dać blokade? Przywitałem sie z Oldem, bo on sie ze mną przywitał, pożegnałem sie, bo miałem iść, a ze zobaczyłem FunnyPume, który do mnie pisze, to z nim tez sie przywitałem. Według Ciebie są bez sensu, a dla mnie to są zwykle przywitania i pożegnanie. Skoro już jesteśmy przy Bufenie to nie widziałem ani razu nawet wczoraj gdzie byli aktywni inni z wyższa rangą żeby zwracali mu uwagi za spam albo żeby dostał blokade za „bezsensowne wpisy”, których ma już 3,5k. Dałeś mi blokade, bo uraziło to co napisałem na Twój temat, ze nie podejmujesz słusznych decyzji co do blokad na czatboxie. Edited February 14, 2023 by paeel 2 No i to by było na tyle.. Link to comment
Zasłużony HAWAJSKA Posted February 14, 2023 Zasłużony Share Posted February 14, 2023 Proszę przestać robić z siebie błazna. Pozdrawiam 1 1 Link to comment
Zasłużony HAWAJSKA Posted February 14, 2023 Zasłużony Share Posted February 14, 2023 1 Link to comment
Recommended Posts