Użytkownik qbb Opublikowano 15 Lutego 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 1. Nick: MatriX. 2. Kto nadał warna: @ Torf 3. Czas: Permanentny. 4. Powód: Spam na chatboxie. 5. Dowody/SS: Od siebie chciałbym przeprosić za to co zrobiłem, zdarzyło mi się to pierwszy raz. Najmocniej przepraszam i liczę na zdjęcie mi ostrzeżenia. 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 15 Lutego 2023 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 1.1 Wysyłając pierwszą wiadomość na Chatboxie, automatycznie akceptujesz niniejszy regulamin. 1.9 Nieznajomość regulaminu nie zwalnia od jego przestrzegania. 25 minut temu, MatriX napisał: Od siebie chciałbym przeprosić za to co zrobiłem, zdarzyło mi się to pierwszy raz. Najmocniej przepraszam i liczę na zdjęcie mi ostrzeżenia. To że zdarzyło ci się to pierwszy raz, nie znaczy że masz nie odpowiadać za swoje czyny. Śmierdzi mi akurat to, że napisałeś to dzisiaj. Świeżo po wczorajszych akcjach/odwołaniach rozgrywanych na ChatBoxie. Celowe zagranie? Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 15 Lutego 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 Ostrzeżenie cofam, blokada zostaje Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 15 Lutego 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi