Użytkownik bronek_malanowski Opublikowano 15 Lutego 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 1. Twój nick: Bronislaw 2. Co chcesz zmienić: wywalenie pluginu na dwa fragi za headshota i trzy dla vipów 3. Dlaczego chcesz to zmienić: sztuczne pompowanie statów. jak mi nie idzie to wolę mieć to pokazane w statach, a nie upiększone coś zeby mi sie smutno nie zrobiło. 4. Link do pluginu (opcjonalnie): - 2 Odnośnik do komentarza
VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV Opublikowano 15 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 jestem za zeby usunac Odnośnik do komentarza
Użytkownik gilu Opublikowano 15 Lutego 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 (edytowane) Właśnie o to chodzi żeby sztucznie pompować staty ponieważ przyjdzie taki hejka tu lenka lat 12 i zobaczy w tabeli 10/8 zamiast 5/8 to będzie mu się lepiej grać, przez co serwer stoi full. Jestem przeciw. Edytowane 15 Lutego 2023 przez gilu 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 16 Lutego 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2023 Cytat a nie upiększone coś zeby mi sie smutno nie zrobiło Nie po to sobie wziąłem SVIPA (Ma 3 za HS) za plusy z adminowskich godzin żeby teraz to usuwać . A tak poważnie, to nawet tak zbytnio nie zwracam na to uwagi podczas grania. Rzadko kiedy po prostu patrzę na tabele podczas gry czasami zerkam, pewnie jak każdy co gra, bo w końcu po to ta tabelka jest, ale nigdy na tyle, aby wpływało to na ostateczną rozgrywkę. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Comeback Opublikowano 16 Lutego 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2023 Fajny bajer do przyciągnięcia graczy. Dwa, bądź trzy hs i tak się nie liczą do rankingu więc i tak to niczego nie zmienia. 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 16 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi