Użytkownik qbb Opublikowano 17 Lutego 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2023 (edytowane) Imię: Igor. Wiek: 15. Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem: Jest sam jedyny dobrze znany Natan, który nie ma tyle czasu na ogarnięcie trzech serwerów na owej sieci. Chciałbym odciążyć Natana od tylu obowiązków, pomóc rozwijać serwer i godnie reprezntować ową sieć. Jestem osobą inteligentną, kulturalną, miłą, ambitną, wszechstronną, bezkonfliktową, pomocną i myślę, że kompetentną na owe stanowisko. Lubię uczyć kogoś, czegoś, tak będzie w przypadku dostania się na opiekuna. Myślę, że Natan potrzebuje wsparcia od drugiej osoby, dlatego piszę podanie na właśnie te stanowisko. Do wszystkich spraw jak i sytuacji podchodzę ze spokojem oraz grzecznością. Jestem administratorem na serwerze, na którym piszę podanie na opiekuna. Wraz z natanem i kilkoma adminami 5vs5#1 byłem w administracji na poprzedniej sieci. Dość dawno byłem na zarządzie serwera MIRAGE. Posiadam dość głębokie i szerokie doświadczenie oraz ortografię na dość wysokim poziomie. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: 5vs5#1. Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: TAK. Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 6-7. Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Na ten moment NIE. Jak tylko będę miał hajs, to będę dawał. Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199433855250/ Coś o sobie: Na imię mi Igor, mam 15 lat. Pochodzę z województwa Łódzkiego z małej wsi liczącej mniej więcej 100-200 osób. Od poniedziałku do piątku uczęszczam do szkoły. Jestem osobą, która posiada chęci, jest odpowiedzialna i kompetentna. Mam swoje wady i zalety tak jak każdy człowiek. Jestem bardzo dobrze wychowanym chłopakiem, który posiada kulturę i szacunek do drugiej osoby. Jestem dość wysokim brunetem, miejącym niebieski kolor oczu. Interesuję się piłką nożną, koszykówką, od jakiegoś czasu piłką ręczną oraz siatkówką. W wolnym czasie spędzam czas przy komputerze grając i rozmawiając z przyjaciółmi. Kończąc, na ogół jestem normalnym chłopakiem, który nie posiada żadnych problemów i marzy tak jak każdy. Edytowane 21 Lutego 2023 przez MatriX Odnośnik do komentarza
Użytkownik NataN_on_osu! Opublikowano 17 Lutego 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2023 Uważam, że nie podołasz takiej funkcji jak opiekun serwera. Jesteś jeszcze nie dojrzały jak na takie stanowisko (ostatnio wyrwałeś minusa ode mnie ponieważ slayowaleś graczy "dla żartu") @ Admin CS:GO 5VS5 #1 ale poproszę też o zdanie innych adminów tego serwera. Pozdrawiam 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium M4TEO Opublikowano 21 Lutego 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 Witam. Na pewno na "+" Estetyka podania, Wchodze i się ładnie na to patrzy, Same podanie jest rozbudowane więc tutaj 2 plusiki Z Wiekiem to kazdy raczej wie jak jest, Myślę ze to jest idealny wiek do próbowania się w rangach typu opiekun. Z tym slayowaniem to jak każdy, czasami można sobie pożartować, jedyne aby tego nie robić nadmiernie. Znajomość komend jest na "+" Myślę ze tyle wystarczy by być opiekunem Za składke Plus/Minus Oraz najzwyczajniej chęci do ów posady. Jeśli chodzi o opiekuna serwera. Jestem jak najbardziej ZA 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 21 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 4.17 Namawianie innych osób do wypowiedzi w swoim podaniu, skutkuje jego odrzuceniem. Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 21 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi