Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[PROPOZYCJA] - Zmniejszenie limitu reputacji dla typerów

Hana_Montana

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony

Jaką masz propozycje?: Zmniejszenie limitu reputacji dla typerów, ponieważ nie nagradzają  użytkowników, którzy typują ich tematy tutaj przykłady: 

Temat typera @ hk.  z  dnia 15.02.2023  klik  

image.thumb.png.e1e9b698cb1779ff5ac4c13deaf9f4d2.pngimage.thumb.png.0d150da347b664da7152fe54adc84f1d.png 

Temat typera @ FunnyPuma  z dnia 07.02.2023  Klik

image.thumb.png.bb30c1909100f95e458e8a0b5b9770e1.png,image.thumb.png.e25130d3efb8bf79be21d2e0b42c9b38.png

(W każdym temacie nie jest dawana reputacja możecie wejść w pierwszy lepszy temat u góry tylko dałem przykłady z losowych tematów)

Ostatnio została redakcja "opierdol", że niby nie rozdaje, reputacji gdzie musi ją rozdawać codziennie przy 2/3 tematach i mają, zapełniony limit a typerzy już nie muszą? Na to pytanie odpowie nam Andrzej :) 

Wyraźnie tutaj pisze:

image.thumb.png.eae5cd2440673ba87b105f6aa6215170.png

Więc proszę o zmniejszenie reputacji typerą albo przypilnowanie ich, żeby te reputację rozdawali @ ^Apple^

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• Użytkownik∙
1 godzinę temu, Hana_Montana napisał:

Ostatnio została redakcja "opierdol", że niby nie rozdaje, reputacji gdzie musi ją rozdawać codziennie przy 2/3 tematach i mają, zapełniony limit a typerzy już nie muszą? Na to pytanie odpowie nam Andrzej :) 

Odczuwam awersje z Twojej strony do  @ Typer  za to, ze dla redakcji oberwało się, a dla nas nie. Pozwól, ze wypowiem się za wszystkich, choć nie bronie nikomu z typer’ki również się wypowiedzieć na danym temat. 

Po pierwsze primo: 

Zmniejszenie limitu reputacji dla typerów, ponieważ nie nagradzają  użytkowników, którzy typują ich tematy tutaj przykłady: 

Zmniejszenie reputacji? Moim zdaniem powinna być zwiekszona rekrutacja z 20, na chociażby bez limitu. Skąd te spostrzeżenia?

(W każdym temacie nie jest dawana reputacja możecie wejść w pierwszy lepszy temat u góry tylko dałem przykłady z losowych tematów)

Zauważ ile osób wypowiada się pod moimi typami z danego dnia, średnia to jest 5/6 osób, a dochodzi nawet i do 7/8 wypowiadających się osób. Teraz pomnóż to razy 3/4, bo przeważnie tyle jednego dnia mam podsumowań z 3 lig klubowych w piłce nożnej. Powiedz mi teraz, jak podzielić dana reputacje aby była sprawiedliwie rozdana? Myśle, że każdy zna na to odpowiedz, która brzmi: NIE DA SIĘ.  - Stąd nie rozdaje reputacji w swoich ligach, gdyż po prostu byłoby nie fair, gdyby jedni otrzymali, a drudzy zostali z pusta kieszenią. I myśle, iż dopóki nie zostanie zwiekszona, reszta powinna również być z tego zwolniona do momentu rozwiązania problemu, o którym napisałem powyżej.  + Chciałbym aby każdy pulsował swoje ligi i sporty samodzielnie, gdyż nie widzę sensu aby inny typer z innych tematów wchodził na moje i rozdawał swoje pozostałe punkty reputacji, a co jeśli i wszystkim zabraknie?

Nawet, ze tak powiem.. wydzieliłem specjalne pismo na PW do administracji w sprawie tego aby zostały zwiększone limity i pare innych poprawek, ale jak na ten moment jest cisza.  - Ale tutaj nie pokaże treści prywatnych. 

Krótko i na temat, tyle ode mnie. 

Pozdrawiam. 

//edit: wystosuj w takim razie pismo o zwiększenie reputacji. @ Hana_Montana

//edit: Spójrz ile ja wprowadzam tematów do typer’ki i ile osób się wypowiada. Wszystkie moje ligi są gorące, czyt. mecze, wiec ciężko zespolić w jeden temat. Wychodziłoby ponad 15 meczy w temacie przy największym szczęściu przy zespoleniu. Inne sporty również maja dość często gorące mecze prawie codziennie, lecz zostają upraszczane do minimum, gdzie dla mnie to jest kiepskim rozwiązaniem, a każdy trzyma się swojego tematu, wiec nie zagłębiam się w inne sporty niż piłka nożna. + Jaki problem jest zwiększenie reputacji dla pewnych rang, kilka kliknięć i temat rozwiązany zamiast drążyć temat. Nic to administracji nie kosztuje, a nam by to usprawniło działanie.  @ Drako

Edytowane przez hk.

F8F82A03-1831-408D-BC37-C4A34D5DAEA1.png

• Premium
Premium

Witam.

Mam mieszane odczucia co do propozycji. 

Świetnie tutaj @ hk. to podsumował, że jest poprostu nie możliwe rozdawanie reputacji w każdym temacie, ze względu na limit, propozycja powinna być zmodyfikowana w stronę "Zwiększania limitu reputacji dla typerki" bo poprostu jest nie możliwe rozdawanie reputacji w każdym z tematów przy tak niskim limicie.

pozdrawiam 

M4TEO.gif.bd326fd0573c9c128bb1f832fc68140b.gif.abaafa532586e45fe79bd650a861039c.gif

• Zasłużony
9 minut temu, M4TEO napisał:

, że jest poprostu nie możliwe rozdawanie reputacji w każdym temacie,

A co dopiero ma powiedzieć redakcja która CODZIENNIE wstawia tematy?

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• Sponsor
SPONSOR
Godzinę temu, hk. napisał:

Zauważ ile osób wypowiada się pod moimi typami z danego dnia, średnia to jest 5/6 osób, a dochodzi nawet i do 7/8 wypowiadających się osób. Teraz pomnóż to razy 3/4, bo przeważnie tyle jednego dnia mam podsumowań z 3 lig klubowych w piłce nożnej. Powiedz mi teraz, jak podzielić dana reputacje aby była sprawiedliwie rozdana? Myśle, że każdy zna na to odpowiedz, która brzmi: NIE DA SIĘ.

Ale chyba nie wrzucacie codziennie tyle tematów. Nie możecie ich rozdać na przestrzeni kilku dni?

• Lubię to! 1

image.png.99ec0a80bfee576449bc27cddd31c6e3.png

:poggies:

• Premium
Premium
Godzinę temu, Hana_Montana napisał:

A co dopiero ma powiedzieć redakcja która CODZIENNIE wstawia tematy?

No to wtedy zamiast robić za przeproszeniem gówno burze

To napisz propozycje o zwiększenie limitu u redaktorów i typerów 

M4TEO.gif.bd326fd0573c9c128bb1f832fc68140b.gif.abaafa532586e45fe79bd650a861039c.gif

• Użytkownik
2 godziny temu, hk. napisał:

Zauważ ile osób wypowiada się pod moimi typami z danego dnia, średnia to jest 5/6 osób, a dochodzi nawet i do 7/8 wypowiadających się osób. Teraz pomnóż to razy 3/4, bo przeważnie tyle jednego dnia mam podsumowań z 3 lig klubowych w piłce nożnej. Powiedz mi teraz, jak podzielić dana reputacje aby była sprawiedliwie rozdana? Myśle, że każdy zna na to odpowiedz, która brzmi: NIE DA SIĘ.

Typowanie wstawiacie na jeden dzień? I w ten jeden dzień masz po nawet 7/8 wypowiadających się osób w 3/4 tematach? Nigdzie czegoś takiego nie widziałem, więc jest to trochę lanie wody. 7 lutego miałeś 4 tematy, dokładnie 33 odpowiedzi, temat zamknięty po 6 dniach. Szybka matematyka? 6x10=60 (bo macie stricte 10 reputacji do razdania jako typer, a 10 jest wasze prywatne) 60 reputacji w ciągu tego czasu było do rozdania, a potrzebowałeś 32... Nikt nie mówi, że macie rozdawać reputację tylko w dzień podliczenia - wystarczy to robić na bieżąco. Wychodzi na to, że jednak się da :wow:

Imo japko powinien to ogarnąć i powinno skończyć się na zwróceniu uwagi, tak jak było z redakcją.

• Lubię to! 1

"The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." 

*** agEUcj0.png.a3fba2f0146f74d5ecccf7164fa30184.png ***

★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." 

• Zasłużony

Typer nie ma obowiązku i nie będzie mieć, aby dodawać reputację za każdą odpowiedź w dodanym temacie.

W dniu 19.02.2023 o 19:48, Hana_Montana napisał:

Ostatnio została redakcja "opierdol", że niby nie rozdaje, reputacji gdzie musi ją rozdawać codziennie przy 2/3 tematach i mają, zapełniony limit a typerzy już nie muszą?

No widzisz, typerka to nie redakcja, niestety heh.

Jeżeli za każdy post chcecie dostawać reputacje, zapraszam i zachęcam do głosowania na nasze serwery :pepolove:.

• Lubię to! 2
  • WTF 1
  • Tak sobie 1

"Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być."
[*]

• Zasłużony

propodrz.png

"Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być."
[*]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]