Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 19 Lutego 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 Jaką masz propozycje?: Zmniejszenie limitu reputacji dla typerów, ponieważ nie nagradzają użytkowników, którzy typują ich tematy tutaj przykłady: Temat typera @ hk. z dnia 15.02.2023 klik , Temat typera @ FunnyPuma z dnia 07.02.2023 Klik , (W każdym temacie nie jest dawana reputacja możecie wejść w pierwszy lepszy temat u góry tylko dałem przykłady z losowych tematów) Ostatnio została redakcja "opierdol", że niby nie rozdaje, reputacji gdzie musi ją rozdawać codziennie przy 2/3 tematach i mają, zapełniony limit a typerzy już nie muszą? Na to pytanie odpowie nam Andrzej Wyraźnie tutaj pisze: Więc proszę o zmniejszenie reputacji typerą albo przypilnowanie ich, żeby te reputację rozdawali @ ^Apple^ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 19 Lutego 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 (edytowane) 1 godzinę temu, Hana_Montana napisał: Ostatnio została redakcja "opierdol", że niby nie rozdaje, reputacji gdzie musi ją rozdawać codziennie przy 2/3 tematach i mają, zapełniony limit a typerzy już nie muszą? Na to pytanie odpowie nam Andrzej Odczuwam awersje z Twojej strony do @ Typer za to, ze dla redakcji oberwało się, a dla nas nie. Pozwól, ze wypowiem się za wszystkich, choć nie bronie nikomu z typer’ki również się wypowiedzieć na danym temat. Po pierwsze primo: 1 godzinę temu, Hana_Montana napisał: Zmniejszenie limitu reputacji dla typerów, ponieważ nie nagradzają użytkowników, którzy typują ich tematy tutaj przykłady: Zmniejszenie reputacji? Moim zdaniem powinna być zwiekszona rekrutacja z 20, na chociażby bez limitu. Skąd te spostrzeżenia? 1 godzinę temu, Hana_Montana napisał: (W każdym temacie nie jest dawana reputacja możecie wejść w pierwszy lepszy temat u góry tylko dałem przykłady z losowych tematów) Zauważ ile osób wypowiada się pod moimi typami z danego dnia, średnia to jest 5/6 osób, a dochodzi nawet i do 7/8 wypowiadających się osób. Teraz pomnóż to razy 3/4, bo przeważnie tyle jednego dnia mam podsumowań z 3 lig klubowych w piłce nożnej. Powiedz mi teraz, jak podzielić dana reputacje aby była sprawiedliwie rozdana? Myśle, że każdy zna na to odpowiedz, która brzmi: NIE DA SIĘ. - Stąd nie rozdaje reputacji w swoich ligach, gdyż po prostu byłoby nie fair, gdyby jedni otrzymali, a drudzy zostali z pusta kieszenią. I myśle, iż dopóki nie zostanie zwiekszona, reszta powinna również być z tego zwolniona do momentu rozwiązania problemu, o którym napisałem powyżej. + Chciałbym aby każdy pulsował swoje ligi i sporty samodzielnie, gdyż nie widzę sensu aby inny typer z innych tematów wchodził na moje i rozdawał swoje pozostałe punkty reputacji, a co jeśli i wszystkim zabraknie? Nawet, ze tak powiem.. wydzieliłem specjalne pismo na PW do administracji w sprawie tego aby zostały zwiększone limity i pare innych poprawek, ale jak na ten moment jest cisza. - Ale tutaj nie pokaże treści prywatnych. Krótko i na temat, tyle ode mnie. Pozdrawiam. //edit: wystosuj w takim razie pismo o zwiększenie reputacji. @ Hana_Montana //edit: Spójrz ile ja wprowadzam tematów do typer’ki i ile osób się wypowiada. Wszystkie moje ligi są gorące, czyt. mecze, wiec ciężko zespolić w jeden temat. Wychodziłoby ponad 15 meczy w temacie przy największym szczęściu przy zespoleniu. Inne sporty również maja dość często gorące mecze prawie codziennie, lecz zostają upraszczane do minimum, gdzie dla mnie to jest kiepskim rozwiązaniem, a każdy trzyma się swojego tematu, wiec nie zagłębiam się w inne sporty niż piłka nożna. + Jaki problem jest zwiększenie reputacji dla pewnych rang, kilka kliknięć i temat rozwiązany zamiast drążyć temat. Nic to administracji nie kosztuje, a nam by to usprawniło działanie. @ Drako Edytowane 19 Lutego 2023 przez hk. Odnośnik do komentarza
Premium M4TEO Opublikowano 19 Lutego 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 Witam. Mam mieszane odczucia co do propozycji. Świetnie tutaj @ hk. to podsumował, że jest poprostu nie możliwe rozdawanie reputacji w każdym temacie, ze względu na limit, propozycja powinna być zmodyfikowana w stronę "Zwiększania limitu reputacji dla typerki" bo poprostu jest nie możliwe rozdawanie reputacji w każdym z tematów przy tak niskim limicie. pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 19 Lutego 2023 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 9 minut temu, M4TEO napisał: , że jest poprostu nie możliwe rozdawanie reputacji w każdym temacie, A co dopiero ma powiedzieć redakcja która CODZIENNIE wstawia tematy? Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 19 Lutego 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 Godzinę temu, hk. napisał: Zauważ ile osób wypowiada się pod moimi typami z danego dnia, średnia to jest 5/6 osób, a dochodzi nawet i do 7/8 wypowiadających się osób. Teraz pomnóż to razy 3/4, bo przeważnie tyle jednego dnia mam podsumowań z 3 lig klubowych w piłce nożnej. Powiedz mi teraz, jak podzielić dana reputacje aby była sprawiedliwie rozdana? Myśle, że każdy zna na to odpowiedz, która brzmi: NIE DA SIĘ. Ale chyba nie wrzucacie codziennie tyle tematów. Nie możecie ich rozdać na przestrzeni kilku dni? 1 Odnośnik do komentarza
Premium M4TEO Opublikowano 19 Lutego 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 Godzinę temu, Hana_Montana napisał: A co dopiero ma powiedzieć redakcja która CODZIENNIE wstawia tematy? No to wtedy zamiast robić za przeproszeniem gówno burze To napisz propozycje o zwiększenie limitu u redaktorów i typerów Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 19 Lutego 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 2 godziny temu, hk. napisał: Zauważ ile osób wypowiada się pod moimi typami z danego dnia, średnia to jest 5/6 osób, a dochodzi nawet i do 7/8 wypowiadających się osób. Teraz pomnóż to razy 3/4, bo przeważnie tyle jednego dnia mam podsumowań z 3 lig klubowych w piłce nożnej. Powiedz mi teraz, jak podzielić dana reputacje aby była sprawiedliwie rozdana? Myśle, że każdy zna na to odpowiedz, która brzmi: NIE DA SIĘ. Typowanie wstawiacie na jeden dzień? I w ten jeden dzień masz po nawet 7/8 wypowiadających się osób w 3/4 tematach? Nigdzie czegoś takiego nie widziałem, więc jest to trochę lanie wody. 7 lutego miałeś 4 tematy, dokładnie 33 odpowiedzi, temat zamknięty po 6 dniach. Szybka matematyka? 6x10=60 (bo macie stricte 10 reputacji do razdania jako typer, a 10 jest wasze prywatne) 60 reputacji w ciągu tego czasu było do rozdania, a potrzebowałeś 32... Nikt nie mówi, że macie rozdawać reputację tylko w dzień podliczenia - wystarczy to robić na bieżąco. Wychodzi na to, że jednak się da Imo japko powinien to ogarnąć i powinno skończyć się na zwróceniu uwagi, tak jak było z redakcją. 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 21 Lutego 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 Typer nie ma obowiązku i nie będzie mieć, aby dodawać reputację za każdą odpowiedź w dodanym temacie. W dniu 19.02.2023 o 19:48, Hana_Montana napisał: Ostatnio została redakcja "opierdol", że niby nie rozdaje, reputacji gdzie musi ją rozdawać codziennie przy 2/3 tematach i mają, zapełniony limit a typerzy już nie muszą? No widzisz, typerka to nie redakcja, niestety heh. Jeżeli za każdy post chcecie dostawać reputacje, zapraszam i zachęcam do głosowania na nasze serwery . 2 1 1 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 21 Lutego 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi