Użytkownik Hińczyk Posted February 20, 2023 Użytkownik Share Posted February 20, 2023 Jaką masz propozycje?: moja propozycja jest następująca, o dodanie F1 do typowania Screenshot/Nagranie/Przykład: Typujemy danego zawodnika bądź drużynę kto i gdzie na jakim torze odniesie zwycięstwo w sesji Kwalifikacyjnej, również jak i w wyścigu np mamy zawodników oraz zespoły Ferrari Mercedes Alpine McLaren Alfa Romeo Aston Martin Haas Alphatauri Williams Link to comment
Użytkownik Erev.' Posted February 20, 2023 Użytkownik Share Posted February 20, 2023 Typowanie będzie jak się zacznie sezon. Jak się przyjmowałem na typera to zgłosiłem chęć prowadzenia tego w szczególności, że w NBA jest okres jałowy w czasie sezonu F1 Link to comment
Zasłużony Apple Posted February 21, 2023 Zasłużony Share Posted February 21, 2023 Tak jak wyżej napisane, typowanie będzie "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Link to comment
Zasłużony Apple Posted February 21, 2023 Zasłużony Share Posted February 21, 2023 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Link to comment
Recommended Posts