Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[TYPER] - MatriX

qbb

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Imię: Igor.
Wiek (dokładna data urodzenia): 17.12.2008.
Doświadczenie: Kilkukrotnie pełniłem funkcję Typera, także doświadczenie jest.
Dlaczego chcesz zostać typerem?: Jestem osobą pomocną, ambitną, wszechstronną, kulturalną, bezkonfliktowa, a także miłą. Posiadam bardzo duże doświadczenie na rangach administracyjnych, chociażby na posadzie Typera. Posiadam sprawny mikrofon jak i kulturę osobistą. Mam duże chęci na bycie typerem. Mam dość sporo czasu, który z chęcią wykorzystam na grę oraz na forum. Tylko raz, może dwa razy byłem na tej posadzie, więc chciałbym spróbować na nowo. Jest sporo fajnych meczy na każde dnie, które mógłbym ogłaszać w kategorii piłki nożnej. Chciałbym spróbować jako Typer na owej sieci i kształcić się w tej dziedzinie.
Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?: Z chęcią, mógłbym zająć się piłką nożną, interesuje mnie ta dyscyplina i chciałbym się w niej rozwijać.

P.S: Miłego czytania mojego podania, napisałem to co mogłem. Życzę również miłego dnia!

Edytowane przez MatriX
  • WTF 1
  • Premium
Premium

+/- Wiek
+Doświadczenie
+Argumenty 
Niby wszystko na tak, ale dochodzą 2 minusy, Piszesz podanie na opiekuna i w odstępie kilku dniowym, nawet ci jeszcze nie sprawdzili tamtego, piszesz kolejne podanie o typera, poza tym nie widzę cię w naszym dziale typera, poudzielaj się trochę na typerce i spróbuj napisać ponownie za jakiś czas
Chwilowo na małe Nie

• Tak sobie 1

M4TEO.gif.bd326fd0573c9c128bb1f832fc68140b.gif.abaafa532586e45fe79bd650a861039c.gif

• Użytkownik
3 godziny temu, MatriX napisał:

Doświadczenie: Kilkukrotnie pełniłem funkcję Typera, także doświadczenie jest.

3 godziny temu, MatriX napisał:

Tylko raz, może dwa razy byłem na tej posadzie, więc chciałbym spróbować na nowo.

Pierwsze co mi się rzuciło w oczy.. to w końcu byłeś typerem "kilkukrotnie" czy "raz, może dwa razy"? Skoro sam nie wiesz ile razy miałeś tą rangę to doświadczenie jest dla mnie wątpliwe.
Na wiek nie patrzę, bo każdy dojrzewa w innym tempie. Kultura wypowiedzi, znajomość ortografii i interpunkcji działa korzystnie, bo jest na dosyć wysokim poziomie. 
Największym minusem jest brak aktywności w dziale typerki, jeśli faktycznie interesuje Cię piłka i typerka to czemu nie obstawiasz meczy? hk. dodaje tego niemało.

Jak na razie na nie.

"The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." 

*** agEUcj0.png.a3fba2f0146f74d5ecccf7164fa30184.png ***

★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." 

• Użytkownik∙

Chwila moment.. Ale to zgłaszasz swoją kandydaturę na Typer'a? I na Opiekuna?

Starasz się o jedno stanowisko w piątek poprzedni, czyt: opiekuna, a nawet tydzień nie minął, a Ty już złożyłeś podanie na typera.  - W tym momencie automatycznie podanie powinno być odrzucone, gdyż nie znasz podstaw regulaminu forum nie stosując się do niego, gdzie STARASZ SIĘ O RANGĘ FUNKCYJNĄ NA FORUM.  - W tym momencie mógłbym nawet przetoczyć klasyk forum, czyli: "lecisz na kolorki". @ NataN_on_osu!

7 godzin temu, MatriX napisał:

Posiadam sprawny mikrofon

Kompletnie do mnie ten argument nie przemawia, bo nijak się ma z naszymi obowiązkami.

7 godzin temu, MatriX napisał:

Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?: Z chęcią, mógłbym zająć się piłką nożną, interesuje mnie ta dyscyplina i chciałbym się w niej rozwijać.

Doceniam chęci rozwoju, lecz nawet nie starasz się ingerować w tematy piłki nożnej, którą wstawiam systematycznie i to w nie małych ilościach, gdzie aktywność? Najważniejszy aspekt kandydatury Twojej

Cała moja opinia jest na temat Twojej kandydatury, która przy świetle poprzednich podań wyszła prawie, że nagorzej. Nie bierz tego jako obrazę, tylko krytykę, która powinna Cię zmotywować do poprawy błędów i spróbowania w przyszłości złożenia kolejnego podania na typer'a, o ile nie wygaśniesz ze swoim zapałem w który wierzę i doceniam.

Pozdrawiam.

Edytowane przez hk.
  • Lubię to! 2

F8F82A03-1831-408D-BC37-C4A34D5DAEA1.png

• Zasłużony

Wydaje mi się, że trochę się pogubiłeś w tym podaniu. Po drugie nie potrzebuje kolejnej osoby do piłki nożnej.

Odrzucam.

"Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być."
[*]

• Zasłużony

odrzucone.png

"Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być."
[*]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]