Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - Szpon

szpontoja

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick na serwerze: Szpon
Nick admina banującego: ptr
Dostałeś bana, gaga czy muta?: Bana
Czas oraz data bana: Perm 21.02.2023 godzina 19.16
Serwer na którym dostałeś bana: ★ StrefaSkilla.pl ★ [ONLY AWP #1] ★
Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): ogólnie załadowało mnie do gry na starcie średnio mi szło bo nie wiedziałem jak wychylić bo tak naprawde mapa na same głowy no i jakoś po 5 rundach ogarnełem  sobie miejsce i po prostu widziałem kawałek czapki to skanowalem to była taka mapa że skanowali sie tam wszyscy i ogólnie dałem 3 głowy w przeciągu 15s no i po tym dostałem perma szczerze nie wiem jak bym miał na tej mapie użyć wh jak tam chłop wychyla głowe i strzela bo to była taka mapa to inaczej sie nie dało zabić szczerze nie wiem w jakim momencie mogłem użyć wh i nawet nie wiem po co jak mam prime w cs to by było bez sensu żebym dostał vac bana szczerze mam nadzieje że dostane  ub bo tak naprawdę dostałem perma za nic poprostu trafiałem a to że chłop wychyla gdy ma czarną czapke na białym tle to ciężko go nie zauważyć  
Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:631538849&advType=steamid
Link do twojego profilu steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199223343427
Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: zdjęcie jest 

sdad.png

• Drako zmienił(a) tytuł na [ODWOŁANIE] - Szpon
  • Użytkownik

To tak,  gracz dostał bana na ice po jednej dziwnej akcji gdzies na poczatku mapy wiec malo co moglem obejrzec bo szybko dałem mu bana . Przeanalizowałem poprzednie demko gracza i nie zauważyłem nic dziwnego w jego grze. Wiec moim zdaniem zbytnio pospieszyłem się z ocena ,moglem jeszcze troche obejrzec jego gre , a akcja za ktora dostał bana mogla byc poprostu jego akurat duzym fartem ,bo poza nią grał normalnie. Cóż nastepnym razem poświęce wiecej czasu przy takiej sytuacji,

A dla kolegi ub :FeelsSupportMan:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]