Użytkownik szpontoja Opublikowano 21 Lutego 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 Twój nick na serwerze: Szpon Nick admina banującego: ptr Dostałeś bana, gaga czy muta?: Bana Czas oraz data bana: Perm 21.02.2023 godzina 19.16 Serwer na którym dostałeś bana: ★ StrefaSkilla.pl ★ [ONLY AWP #1] ★ Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): ogólnie załadowało mnie do gry na starcie średnio mi szło bo nie wiedziałem jak wychylić bo tak naprawde mapa na same głowy no i jakoś po 5 rundach ogarnełem sobie miejsce i po prostu widziałem kawałek czapki to skanowalem to była taka mapa że skanowali sie tam wszyscy i ogólnie dałem 3 głowy w przeciągu 15s no i po tym dostałem perma szczerze nie wiem jak bym miał na tej mapie użyć wh jak tam chłop wychyla głowe i strzela bo to była taka mapa to inaczej sie nie dało zabić szczerze nie wiem w jakim momencie mogłem użyć wh i nawet nie wiem po co jak mam prime w cs to by było bez sensu żebym dostał vac bana szczerze mam nadzieje że dostane ub bo tak naprawdę dostałem perma za nic poprostu trafiałem a to że chłop wychyla gdy ma czarną czapke na białym tle to ciężko go nie zauważyć Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:631538849&advType=steamid Link do twojego profilu steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199223343427 Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: zdjęcie jest Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 21 Lutego 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 @ Ptr 24h na rozpiske 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ptr Opublikowano 22 Lutego 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2023 To tak, gracz dostał bana na ice po jednej dziwnej akcji gdzies na poczatku mapy wiec malo co moglem obejrzec bo szybko dałem mu bana . Przeanalizowałem poprzednie demko gracza i nie zauważyłem nic dziwnego w jego grze. Wiec moim zdaniem zbytnio pospieszyłem się z ocena ,moglem jeszcze troche obejrzec jego gre , a akcja za ktora dostał bana mogla byc poprostu jego akurat duzym fartem ,bo poza nią grał normalnie. Cóż nastepnym razem poświęce wiecej czasu przy takiej sytuacji, A dla kolegi ub Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 22 Lutego 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi