Właściciel Trivor Opublikowano 23 Lutego 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2023 A gdzie jest np PW do mnie? Najwyraźniej chce ci się czekać skoro tylko jej ten kod czy potwierdzenie wysyłasz Odnośnik do komentarza
Użytkownik Erev.' Opublikowano 23 Lutego 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2023 Trivor, tu nie chodzi wyłącznie o te kody, serio. Tylko o brak aktywności i brak zainteresowania tym co się dzieje na forum - na to bezpośrednio złożyłem skargę przecież. Nie jest to pierwsza sytuacja, sam o tym wiesz... I ja nie robię jakiejś przypierdolki na siłę tylko w mojej opinii jest to irytujące, gdy najwyższą administracja nie liczy się z użytkownikami. 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 25 Lutego 2023 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 Właśnie jako HA, mogę sobie pozwolić na trochę mniejszą aktywność niż rok lub dwa lata temu, bo teraz jest dużo J@ i moderacji i wiele spraw mogą oni przejąć za mnie lub np. Trivora. Kody mogłeś wysłać do X osob z administracji, jak to wiele osób robi. "jest to lekkie plucie komuś w buzie takim podejściem" plucie w twarz nazwała bym takie zachowanie gdybym, odczytała a nic nie odpisała na to ani nie zareagowała, a nie gdy nawet nie odczytałam wiadomości od Ciebie, bo nie byłam nawet na forum w tym czasie. "A jeśli nie macie czasu, żeby podchodzić do użytkowników w odpowiednim stylu to macie trzech zajebistych Junior Adminów, którzy są dostępni zdecydowanie częściej i służą pomocą, więc czemu z jednego by nie zrobić HeadAdmina?" Dobrze wiedzieć, że dla Ciebie H@ jest od warnów i osoba, do ktorej sie zglaszasz z odpracowaniem MUSI BYĆ H@ (Ale tak jak pisałam wyżej, tym rowniez moze zajmować sie J@ nawet bez wyższej rangi i własnie od takich drobnostkowych rzeczy powinni być bardziej j@) Tłumaczyć i rozpisywać z jakich powodów jestem mniej aktywna nie będę, ale skoro tak to Ciebie kole w oczy to następnym razem jak będę planowała mniejszą aktywność na forum to zgłoszę się po prostu po urlop, a w porównaniu do wcześniejszego czasu i tak zaglądam częściej na forum i komunikuje się w różnych poważniejszych sprawach co do forum z administracją wyższą, na forum postaram się JESZCZE CZĘŚCIEJ wchodzić lub zgłosze się po urlop, czas pokaże, bo ja sobie nie planuje że nie będę wchodziła na forum tylko z różnych przyczyn samo to wynika 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 17 Marca 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2023 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi