Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[PROPOZYCJA] - nowy perk/ buff ninjy

hud_saytext

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nowy Perk: Zawodowy rusher. Opis: Dostajesz M3 i 1/10 na natychmiastowe zabicie z niego.

Klasa Ninja: Dodać mu 2 skok

• Użytkownik

Pomysł z Zawodowym Rusherem, perk jest za słaby ,bo taki perk "talibowskie naboje" mają 1/2-6 z USP i ja bym się zastanowił nad nerfem tego perku bo przy 1/2 i 1/3 perk jest zbyt OP jak dla mnie. Ja bym dał 1/4-6 na zabicie z M3.

Co do Ninjy: 2 skok by się przydał na nim, ale dałbym 1/2 z kosy PPM i 1/3 z kosy LPM, niewidkę na kosie zostawić oraz +6DMG z TMP, bo przy aktualnej umiejętności klasa jest mało grywalna.

• Użytkownik

NIE

M3 już samo w sobie zadaje duże obrażenia, a na surf ski po prostu ogarnięta osoba może wszystkich wyczyścić.  Dodajmy do tego też, że na serwerze jest nieograniczone ammo z połączeniem  natychmiastowym zabiciem będzie wymiatać.

Można dodać perka "otrzymujesz M3" i tylko tyle.

Co do klas nie ma i raczej nie będzie możliwości dodawania klas 

Edytowane przez Browar3D

Ten perk nie ma racji bytu na surfie. Wiem, że dałeś mniejsze szanse na instant killa niż jest np. na cod modzie, ale to jest zły pomysł. Kiedy wiekszość gry jest w powietrzu to już shotgun ma przewagę w opór porównując do innych broni.

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Dodałbym samego perka "otrzymujesz M3", który i tak będzie fajny dla innych klas i chętnie używany przez niektórych, a szczególnie na surf ski.

Co do buffów ninjy to mogę się wypowiedzieć jako osoba, która zaczęła pogrywać sobie tą klasą po ostatnim restarcie. Ninja jest średnią klasą? - Tak, powód tego jest taki, że oprócz koski i niewidki nieposiada nic więcej. Sama klasa w sobie opiera się na pierwszym wymaksowaniu inteligencji, żeby dopiero od czasu do czasu wpadł ten hit magiczny z kosy do momentu aż nie ma się 100 int to ta klasa jest słabsza; a połączenie grających nią ludzi, którzy zamiast surfować wykorzystywać movement liczą ze na jailu złapią kogoś przynosi takie skutki, że mało osób nią gra. Moim pomysłem na polepszenie tej klasy jest dodanie pkt w hp i wytrzymałość już na samym starcie - 15 hp, 20 wytrzymałość nie są to przesadnie dodatki, (przykład rusher posiada 50 wytrzymałości na start), ale dzięki temu trochę ciężej będzie ubić tego gracza chcącego wlecieć w kogoś z kosą; a przeważnie i tak nie dotyka się innych atrybutów tylko inta.

Dodałem nową klasę o nazwie "Better ninja" do testów. Jeśli się wam spodoba to zamieni zwykłą ninję.

Dodany perk, który daje M3 (Surf enjoyer).

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]