Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - Bufen

Erev.'

Rekomendowane odpowiedzi

Sh1noga nie wiem co ten chłop i inni do mnie się tak czepiają ale dałem jednemu info tak coś 

do sprawdzenia ale widzę że już ma tą informację KakaKola szybko taki test chciałem zrobić 

i już wiem kto takie bzdury nakręca na mój temat + TAK BYŁEM PIJANY WTEDY na ts przyznałem się do tego 

oraz Alvaro i innych przeprosiłem na pw na forum możecie sprawdzić :) 

A co do cb gościu KakaKola  nie znasz mnie gadaliśmy tylko na ts a pier... że nie wiem co 

i mieszasz wszystko związane z ts3 co zrobiłem fakt w tedy odjeb... i się przyznałem i strzeże ty i inni 

nie będę pisał kto jeszcze bo te osoby będą wiedzieć o kogo chodzi w skrócie napiszę wam odjeb... się od mnie 

tyle w temacie a jeśli chodzi o serwerek to do tego nie mieszaj ani żadnej skargi na mnie nie było że źle wypełniam obowiązki 

nawet pisałem z lankiem i mówi że jest wszystko git nie ma zastrzeżeń do pełnienia funkcji admina 

i myślę że też nie mam problemów z adminami dd2 

SH1NOGA i  LANEL - decyzje zostawię wam lub Triverkowi 

• Ha ha 1
  • Fuu 2
  • WTF 1
  • Tak sobie 1
  • Użytkownik
14 minut temu, Bufen napisał:

Sh1noga nie wiem co ten chłop i inni do mnie się tak czepiają ale dałem jednemu info tak coś 

do sprawdzenia ale widzę że już ma tą informację KakaKola szybko taki test chciałem zrobić 

i już wiem kto takie bzdury nakręca na mój temat + TAK BYŁEM PIJANY WTEDY na ts przyznałem się do tego 

oraz Alvaro i innych przeprosiłem na pw na forum możecie sprawdzić :) 

A co do cb gościu KakaKola  nie znasz mnie gadaliśmy tylko na ts a pier... że nie wiem co 

i mieszasz wszystko związane z ts3 co zrobiłem fakt w tedy odjeb... i się przyznałem i strzeże ty i inni 

nie będę pisał kto jeszcze bo te osoby będą wiedzieć o kogo chodzi w skrócie napiszę wam odjeb... się od mnie 

tyle w temacie a jeśli chodzi o serwerek to do tego nie mieszaj ani żadnej skargi na mnie nie było że źle wypełniam obowiązki 

nawet pisałem z lankiem i mówi że jest wszystko git nie ma zastrzeżeń do pełnienia funkcji admina 

i myślę że też nie mam problemów z adminami dd2 

SH1NOGA i  LANEL - decyzje zostawię wam lub Triverkowi 

Tak się napociłeś, a nie napisałeś nic konkretnego co mogłoby Cię bronić typie... Czyli co? Rozumiemy, że znowu oszukałeś, a Twoje ograniczenie alko i leczenie to zwykła bzdura dla popisówki? Genialne zachowanie... 

Ciężko mi się odnieść do Twojej "obrony" jeszcze jakoś, bo jest to w większości nieczytelny i nietrzymający się kupy bełkot pełen błędów oraz nieskładnych zdań.

Wytłumacz może nam skąd Twoje wczorajsze zachowanie? Nikt Cię nie zaczepił, a wręcz to Ty sprowokowałeś aferę... Zbyt dużo alkoholu znowu? Ty nie potrafisz racjonalnie podejść do sytuacji gościu. 

• Lubię to! 3

Skończyłem z tb rozmowę nie znasz mnie nie oceniaj mnie tyle 

• Ha ha 1
  • Fuu 1
  • Użytkownik

Ja myślę, że po wypowiedziach Bufena nie mam już nic do dodania na jego temat. Wystosował za mocną linię obrony i odpuszczam.

Dodam tylko, że porażający jest jego problem z myśleniem i w moim odczucia brak chęci do rozsądnej obrony własnej osoby przez to, że za pewnie się czuję tutaj.

Edytowane przez KakaKola.`
  • Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]