Użytkownik Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Erev.' Opublikowano 25 Lutego 2023 Użytkownik Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 (edytowane) Twój nick: KakaKola.` Nick oskarżonego: Bufen Powód skargi: Spam na SB, wielokrotne żegnanie się oraz zachowanie urągające ( czyli przynoszące hańbę, bo on może nie mieć takiego zasobu słów) adminowi serwera. Opis sytuacji: Dzisiaj podczas wejścia na forum zauważyłem intensywną rozmowę na SB, więc postanowiłem przeczytać o co chodzi. Zauważyłem wielokrotne spamowanie "pożegnaniami" Bufena oraz zachowanie, które wykazywał niepozwalające uważać go jako osobę poważną i odpowiednią na stanowisko administratora JAKIEGOKOLWIEK serwera. Data i godzina zdarzenia: 24.02.2023 godzina około 22:30+ Miejsce zdarzenia: SkillBox, StrefoBox, Czatbox czy jak to się tam nazywa. Dowody: https://zapodaj.net/fc3805e3ff111.png.html Coś od siebie: Nie jest to moja pierwsza skarga, ale pierwsza, która będzie tak obszerna i wyjaśniająca pewne kwestie związane z administratorem DD2 - Bufenem. Jak większość userów, którzy na bieżąco śledzą forum wie od pewnego czasu na SB działy się różne rzeczy z udziałem Bufena - w jego stronę, ale również z jego strony. Jednak po dzisiejszym powiedziałem sobie dość i stwierdziłem, że ujmę ten cały jego temat w skargę. Pozwolę sobie pominąć przeszłe sytuacje z udziałem ww. delikwenta ( czyli współwinnego całej tej sytuacji jaka od kilku tygodni panuje, bo Bufen może nie znać tego słowa) , bo po prostu musiał bym napisać co co najmniej "Pana Tadeusza" (nie Bufen, nie o wódkę mi chodzi), żeby każdemu kto nie jest w temacie to przybliżyć, a więc do rzeczy... Na screenshocie załączonym do tej skargi znajdziemy jego dzisiejszą, nocną "zabawę", którą w tym fragmencie postaram się streścić. Bufen początkowo nie będąc na świeczniku gdzie odbywała się rozmowa pomiędzy @ paeel , a @ Vashka zaczął totalnie wysyłać emotki, żeby zwrócić na siebie jakąkolwiek uwagę, bo przecież taki gwiazdor musi być koniecznie na samej górze atencji i raczej nic nie wskazywało na to do czego dojdzie później. Bufen grzecznie się pożegnał (po raz pierwszy oczywiście) po czym Paeel po prostu bez żadnego jadu zadał mu pytanie bardzo piękne pytanie, a otóż Quo Vadis (czyli gdzie idziesz)? Bufen natychmiastowo zareagował jak oparzony, jakby Paeel w tamtej chwili go obraził i odpowiedział, że "miałeś do mnie nie pisać". Po czym następuje niczym w moim wykonaniu seria z AK47 w powietrze pożegnań Bufena (za załączonych dowodach robi to zaledwie 15 razy w większości pod adresem jednej osoby). Mija seria odpowiadań ze strony userów, którzy Bufenowi również życzyli miłych snów, a nawet proponowali, żeby naprawdę poszedł. Te jego pożegnania powodują co zauważa @ paeel ( zresztą słusznie), że takie zachowanie ze strony Bufena powinno zostać nagrodzone warnem i blokiem za SPAM. Cała sytuacja nie byłaby jakaś dziwna, gdyby nie reakcja Bufena na sugestię o warnie i banie - czyli jak przystało na admina odpowiedział "Ty blok na życie". Paeel zaznaczył, że Bufen po raz kolejny żegna się 15 razy (chyba też policzył albo celnie strzelił) na co sympatyczny i poszkodowany Bufen zareagował w przepiękny, przystający adminowi sposób, a więc "20. ch*j Ci do tego". Oczywiście ofensywa trwała jeszcze jakiś czas z obu stron po czym Bufen znikł.... na całe szczęście. Podsumowując moją skargę... Bufen jakiś czas temu pod wpływem alkoholu narobił niezłego bigosu, którego do tej pory nie potrafi zjeść, a wręcz nim wymiotuje już i sobie tylko dolewa. Pomimo jego zapewnień, że ograniczył alkohol oraz zaczął uczęszczać na kółko AA jestem niemal w 100% pewien, że nadal pije ogromne ilości, wchodzi na czat i jako, że ma się za ofiarę sam szuka zaczepki, bo uważa, że jemu to już można wszystko. Po raz kolejny widać gdzie wieczorem to w jaki sposób składa zdania na SB, jakie błędy robi daje każdemu kto ma trochę oleju w głowie, że robi to po prostu najebany... Ile można pytam? Ile czasu ten alkoholik, bo ewidentnie nim jest będzie miał nad sobą ochronę i nie będzie ponosić ŻADNYCH konsekwencji? Czy to jak dzisiaj jako administrator odzywał się do szeregowego usera jest w porządku? Że może komuś sugerować, że ktoś na bloka na życie? Odzywać się w sposób "ch*j Cię to obchodzi" czy też "ch*j Ci do tego"? Ile czasu jeszcze wszyscy będą się nabierać na jego płacz, jego teksty, że się zabije, bo wszyscy są przeciwko niemu? On nie posiada ŻADNEJ cechy, która mogłaby do mnie dotrzeć, żebym powiedział sobie "Tak, ten gość ma predyspozycje do sprawowania władzy na serwerze". Nie posiada jakiejkolwiek elokwencji, po alkoholu dostaje do ręki miecz i zgrywa rycerzyka, jest mitomanem bez granic, który na litości ludzi chce utrzymać stanowisko admina. Ja już pomijam, że jego zainteresowanie (znikome) tym co się dzieje na serwerze kiedy on na nim jest... Przesiadywanie na spect, nabijanie godzin i ogólna wyjebka na to co się na tym serwerze dzieje. Niech każdy sobie zada jedno, ale to jedno zajebiście ważne pytanie - czy ten gość jest odpowiednią osobą na pełnienie jakiejkolwiek funkcji na tej sieci. Nie trzeba długo szukać, żeby znaleźć, że Bufen był na innych sieciach banowany, goniony wręcz - tylko tam się widocznie ludzie poznali z jaką osobowością mają do czynienia. Jestem zmęczony jego tematem, cholernie zmęczony... I tyle czasu ile on będzie sprawować jakąś funkcje tutaj będzie się czuł bezkarny. I serio... Dawanie mu banów na 12h na SB nie załatwia sprawy, bo kiedy go dostaje to już NAPRAWDĘ idzie spać i się pewnie ledwo na nogach trzyma. Taki człowiek jak on po alkoholu nie nadaje się do tworzenia jakiejkolwiek społeczności. Już pomijam również to jak Bufen zachowuje się w stosunku do kobiet - jedne sobie może życzą, inne nie, by jakiś obcy chlejus zapraszał je do swojego łóżka, kotkował im, skarbeczkował im etc. Niech każdy się tak w sobie naprawdę raz, a porządnie zastanowi czy Bufen jest tu ofiarą naprawdę czy tylko każdego chce nabrać, przekręcić na własną stronę i trzymać cieplutki stołek, bo poczucie władzy w internecie to jest jego majestat. Takie zachowanie naprawdę skreśla kogoś takiego z pełnienia funkcji administratora, a wręcz jest to już powoli działanie na szkodę sieci, bo odkąd tu jestem nie pamiętam, żeby jakikolwiek admin zachowywał się tak jak Bufen. Ja już nawet nie wnioskuję tu o jakieś warny, blokady na niego, a wyciągnięcie poważniejszych konsekwencji, bo ta karuzela zarzygania nie będzie miała końca... Edytowane 25 Lutego 2023 przez KakaKola.` 7 2 1 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 25 Lutego 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 @ Bufen chciałbym żebyś się wypowiedział na ten temat 2 Odnośnik do komentarza
Bufen Opublikowano 25 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 Sh1noga nie wiem co ten chłop i inni do mnie się tak czepiają ale dałem jednemu info tak coś do sprawdzenia ale widzę że już ma tą informację KakaKola szybko taki test chciałem zrobić i już wiem kto takie bzdury nakręca na mój temat + TAK BYŁEM PIJANY WTEDY na ts przyznałem się do tego oraz Alvaro i innych przeprosiłem na pw na forum możecie sprawdzić A co do cb gościu KakaKola nie znasz mnie gadaliśmy tylko na ts a pier... że nie wiem co i mieszasz wszystko związane z ts3 co zrobiłem fakt w tedy odjeb... i się przyznałem i strzeże ty i inni nie będę pisał kto jeszcze bo te osoby będą wiedzieć o kogo chodzi w skrócie napiszę wam odjeb... się od mnie tyle w temacie a jeśli chodzi o serwerek to do tego nie mieszaj ani żadnej skargi na mnie nie było że źle wypełniam obowiązki nawet pisałem z lankiem i mówi że jest wszystko git nie ma zastrzeżeń do pełnienia funkcji admina i myślę że też nie mam problemów z adminami dd2 SH1NOGA i LANEL - decyzje zostawię wam lub Triverkowi 1 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Erev.' Opublikowano 25 Lutego 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 14 minut temu, Bufen napisał: Sh1noga nie wiem co ten chłop i inni do mnie się tak czepiają ale dałem jednemu info tak coś do sprawdzenia ale widzę że już ma tą informację KakaKola szybko taki test chciałem zrobić i już wiem kto takie bzdury nakręca na mój temat + TAK BYŁEM PIJANY WTEDY na ts przyznałem się do tego oraz Alvaro i innych przeprosiłem na pw na forum możecie sprawdzić A co do cb gościu KakaKola nie znasz mnie gadaliśmy tylko na ts a pier... że nie wiem co i mieszasz wszystko związane z ts3 co zrobiłem fakt w tedy odjeb... i się przyznałem i strzeże ty i inni nie będę pisał kto jeszcze bo te osoby będą wiedzieć o kogo chodzi w skrócie napiszę wam odjeb... się od mnie tyle w temacie a jeśli chodzi o serwerek to do tego nie mieszaj ani żadnej skargi na mnie nie było że źle wypełniam obowiązki nawet pisałem z lankiem i mówi że jest wszystko git nie ma zastrzeżeń do pełnienia funkcji admina i myślę że też nie mam problemów z adminami dd2 SH1NOGA i LANEL - decyzje zostawię wam lub Triverkowi Tak się napociłeś, a nie napisałeś nic konkretnego co mogłoby Cię bronić typie... Czyli co? Rozumiemy, że znowu oszukałeś, a Twoje ograniczenie alko i leczenie to zwykła bzdura dla popisówki? Genialne zachowanie... Ciężko mi się odnieść do Twojej "obrony" jeszcze jakoś, bo jest to w większości nieczytelny i nietrzymający się kupy bełkot pełen błędów oraz nieskładnych zdań. Wytłumacz może nam skąd Twoje wczorajsze zachowanie? Nikt Cię nie zaczepił, a wręcz to Ty sprowokowałeś aferę... Zbyt dużo alkoholu znowu? Ty nie potrafisz racjonalnie podejść do sytuacji gościu. 3 Odnośnik do komentarza
Bufen Opublikowano 25 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 Skończyłem z tb rozmowę nie znasz mnie nie oceniaj mnie tyle 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Erev.' Opublikowano 25 Lutego 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 (edytowane) Ja myślę, że po wypowiedziach Bufena nie mam już nic do dodania na jego temat. Wystosował za mocną linię obrony i odpuszczam. Dodam tylko, że porażający jest jego problem z myśleniem i w moim odczucia brak chęci do rozsądnej obrony własnej osoby przez to, że za pewnie się czuję tutaj. Edytowane 25 Lutego 2023 przez KakaKola.` 2 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 25 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi