Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - Bufen

Erev.'

Rekomendowane odpowiedzi

Sh1noga nie wiem co ten chłop i inni do mnie się tak czepiają ale dałem jednemu info tak coś 

do sprawdzenia ale widzę że już ma tą informację KakaKola szybko taki test chciałem zrobić 

i już wiem kto takie bzdury nakręca na mój temat + TAK BYŁEM PIJANY WTEDY na ts przyznałem się do tego 

oraz Alvaro i innych przeprosiłem na pw na forum możecie sprawdzić :) 

A co do cb gościu KakaKola  nie znasz mnie gadaliśmy tylko na ts a pier... że nie wiem co 

i mieszasz wszystko związane z ts3 co zrobiłem fakt w tedy odjeb... i się przyznałem i strzeże ty i inni 

nie będę pisał kto jeszcze bo te osoby będą wiedzieć o kogo chodzi w skrócie napiszę wam odjeb... się od mnie 

tyle w temacie a jeśli chodzi o serwerek to do tego nie mieszaj ani żadnej skargi na mnie nie było że źle wypełniam obowiązki 

nawet pisałem z lankiem i mówi że jest wszystko git nie ma zastrzeżeń do pełnienia funkcji admina 

i myślę że też nie mam problemów z adminami dd2 

SH1NOGA i  LANEL - decyzje zostawię wam lub Triverkowi 

• Ha ha 1
  • Fuu 2
  • WTF 1
  • Tak sobie 1
  • Użytkownik
14 minut temu, Bufen napisał:

Sh1noga nie wiem co ten chłop i inni do mnie się tak czepiają ale dałem jednemu info tak coś 

do sprawdzenia ale widzę że już ma tą informację KakaKola szybko taki test chciałem zrobić 

i już wiem kto takie bzdury nakręca na mój temat + TAK BYŁEM PIJANY WTEDY na ts przyznałem się do tego 

oraz Alvaro i innych przeprosiłem na pw na forum możecie sprawdzić :) 

A co do cb gościu KakaKola  nie znasz mnie gadaliśmy tylko na ts a pier... że nie wiem co 

i mieszasz wszystko związane z ts3 co zrobiłem fakt w tedy odjeb... i się przyznałem i strzeże ty i inni 

nie będę pisał kto jeszcze bo te osoby będą wiedzieć o kogo chodzi w skrócie napiszę wam odjeb... się od mnie 

tyle w temacie a jeśli chodzi o serwerek to do tego nie mieszaj ani żadnej skargi na mnie nie było że źle wypełniam obowiązki 

nawet pisałem z lankiem i mówi że jest wszystko git nie ma zastrzeżeń do pełnienia funkcji admina 

i myślę że też nie mam problemów z adminami dd2 

SH1NOGA i  LANEL - decyzje zostawię wam lub Triverkowi 

Tak się napociłeś, a nie napisałeś nic konkretnego co mogłoby Cię bronić typie... Czyli co? Rozumiemy, że znowu oszukałeś, a Twoje ograniczenie alko i leczenie to zwykła bzdura dla popisówki? Genialne zachowanie... 

Ciężko mi się odnieść do Twojej "obrony" jeszcze jakoś, bo jest to w większości nieczytelny i nietrzymający się kupy bełkot pełen błędów oraz nieskładnych zdań.

Wytłumacz może nam skąd Twoje wczorajsze zachowanie? Nikt Cię nie zaczepił, a wręcz to Ty sprowokowałeś aferę... Zbyt dużo alkoholu znowu? Ty nie potrafisz racjonalnie podejść do sytuacji gościu. 

• Lubię to! 3

Skończyłem z tb rozmowę nie znasz mnie nie oceniaj mnie tyle 

• Ha ha 1
  • Fuu 1
  • Użytkownik

Ja myślę, że po wypowiedziach Bufena nie mam już nic do dodania na jego temat. Wystosował za mocną linię obrony i odpuszczam.

Dodam tylko, że porażający jest jego problem z myśleniem i w moim odczucia brak chęci do rozsądnej obrony własnej osoby przez to, że za pewnie się czuję tutaj.

Edytowane przez KakaKola.`
  • Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]