Użytkownik GOLO Opublikowano 25 Lutego 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 (edytowane) Twój Nick: na kogzie Nick oskarżonego: mateo admin_ts Powód skargi: jest niemiły zawsze mowi do kazdego zamknij morde albo ryj oraz daje bany za nic oraz mowa na swoj kanal tam gdzie siedzi i bawi sie tym ze jak mnie movnie to mowi wyjdz z tad wyjdz z tad mova bez zadnego zamysłu aby zwyzywac Opis sytuacji: siedzę na teamspeaku wchodzi do nas i mowi ze wyzywam kogos od czarnuchów itp ja powiedzialem nie i wszyscy co byli na kanale tez powiedzieli nie bo nie mowilem tak i dzisiaj dostalem bana permamentnego ze rasitowskie rzeczy mowie Dowody (screeny, nagranie, świadkowie): @ Suchy11440 oraz dziuba z ts admin ale nie znam @ potwierdzaja ze nie mowilem nic rasitowskiego o kims bo z nimi siedziałem na kanale wtedy Edytowane 25 Lutego 2023 przez GOLO 1 Odnośnik do komentarza
Premium M4TEO Opublikowano 25 Lutego 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 Witam. W powodzie skargi piszesz zmyślone rzeczy, Pozatym nie będe się rozpisywał, pytanie z góry, masz na to dowód? Mowa o czarnuchach nigg*****, Nie raz ostrzegałem ze posypią się bany, Dziuba moze to potwierdzić, poniewaz siedzimy razem caly czas na tsie. Jesli chodzi o wyzywania gracza @ fiflaczek od czarnuchów, Pytałem się @ snickly , oraz innych świadków, wszyscy potwierdzili ze mowiłeś takie rzeczy na innych. Dostaję na ciebie liczne zgłoszenia, ze łamiesz regulamin, oraz poprostu ludzie cię nie chcą na tsie. Dostałeś perma słusznego. Pozdrawiam Edit//: Masz na to dowód ? @ GOLO Edit//: Tak, byłem przy tym XD? Spytałem fiflaka czy czuje się urazony, Był, a to nie pierwsza akcja gdy sadziłeś przy innych n-wordy XD Odnośnik do komentarza
Użytkownik GOLO Opublikowano 25 Lutego 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 (edytowane) Ale to ty do każdego mowisz zamknij morde oraz wyzywasz to jest tez ile razy do fiflaka albo do retardo mowiles zamknij morde ryj ? pochwal sie i masz wogle jakis dowod ze wyzywalem @ fiflaczek ?? Edytowane 25 Lutego 2023 przez GOLO 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik GOLO Opublikowano 25 Lutego 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 jak moze jakis moderator to skarga do zamkniecia Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 25 Lutego 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 17 minut temu, GOLO napisał: jak moze jakis moderator to skarga do zamkniecia Zamykam na prośbę autora. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 25 Lutego 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 25 Lutego 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi