Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - M4TEO

GOLO

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój Nick: na kogzie
Nick oskarżonego: mateo admin_ts
Powód skargi: jest niemiły zawsze mowi do kazdego zamknij  morde albo ryj  oraz daje bany za nic oraz mowa na swoj kanal tam gdzie siedzi i bawi sie tym ze jak mnie movnie to mowi wyjdz z tad wyjdz z tad mova bez zadnego zamysłu aby zwyzywac
Opis sytuacji: siedzę na teamspeaku wchodzi do nas i  mowi ze wyzywam kogos od czarnuchów itp  ja powiedzialem nie i wszyscy co byli na kanale tez powiedzieli nie bo nie mowilem tak i dzisiaj dostalem  bana permamentnego ze rasitowskie rzeczy mowie
Dowody (screeny, nagranie, świadkowie): @ Suchy11440  oraz dziuba z ts admin ale nie znam @ potwierdzaja ze nie mowilem nic rasitowskiego o kims bo z nimi siedziałem na kanale wtedy

Edytowane przez GOLO
  • Lubię to! 1
  • Krip zmienił(a) tytuł na [SKARGA] - M4TEO
  • Premium
Premium

Witam.
W powodzie skargi piszesz zmyślone rzeczy, Pozatym nie będe się rozpisywał, pytanie z góry, masz na to dowód?
Mowa o czarnuchach nigg*****, Nie raz ostrzegałem ze posypią się bany, Dziuba moze to potwierdzić, poniewaz siedzimy razem caly czas na tsie.
Jesli chodzi o wyzywania gracza @ fiflaczek  od czarnuchów, Pytałem się @ snickly , oraz innych świadków, wszyscy potwierdzili ze mowiłeś takie rzeczy na innych.
Dostaję na ciebie liczne zgłoszenia, ze łamiesz regulamin, oraz poprostu ludzie cię nie chcą na tsie.
Dostałeś perma słusznego.
Pozdrawiam

Edit//: Masz na to dowód ? @ GOLO

Edit//: Tak, byłem przy tym XD? Spytałem fiflaka czy czuje się urazony, Był, a to nie pierwsza akcja gdy sadziłeś przy innych n-wordy XD 

M4TEO.gif.bd326fd0573c9c128bb1f832fc68140b.gif.abaafa532586e45fe79bd650a861039c.gif

• Użytkownik

Ale to ty do każdego mowisz zamknij morde oraz wyzywasz to jest tez

ile razy do fiflaka albo do retardo mowiles zamknij morde ryj  ? pochwal sie i masz wogle jakis dowod  ze wyzywalem @ fiflaczek

??

Edytowane przez GOLO
  • Ha ha 1
  • Użytkownik∙
17 minut temu, GOLO napisał:

jak moze jakis moderator to skarga do zamkniecia

Zamykam na prośbę autora.

F8F82A03-1831-408D-BC37-C4A34D5DAEA1.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]